November 27 2024 03:33:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Bierglass
Al CZ napsal:

Ahoj, potřebuju poradit, mám taky Battle of Stalingrad, ale je tu zásadní problém - sice můžu letět, ale mám problém cokoliv trefit. Obávám se jestli můj PC není na to už moc slabý. Mám Q6600 3.6GHz, 3GB RAM a GTX 275. Automaticky se mi nastavilo na high detaily, to se mi ale zdálo až moc pohádkové, tak jsem dal na vyvážené a nakonec na nízké (Full HD) ono to sice jede, ale zaměřit se na bombardér je umění (i když teda i na ty nízké detaily to jede.) Nejsem žádný super letec, nejradši hraju arkádové bitvy v MP War Thunderu. Zkoušel jsem to ovládat jak na klávenice (nejde to) tak na gamepadu (jde to ale motor ztrácí otáčky), tak joysticku (Logi 3D extreme, ale obávám se že možná poškozený - známý problém, uvažoval jsem o tom že si koupím Cobru na kterou jsem tady četl hodně chvály.) Je možné hru také nastavit na naprosto arkádové ovládání (nesmrtelnost, neomezená munice)a případně řízení jen za pomocí myšky jako je tomu ve WT ? A zatím jsem tam nenašel Bf 109G-6, je ve hře ? Také bych byl rád abyste mi poradili jestli jde hra nastavit tak aby se hýbala i na mém starém šrotu (sice uvažuju o upgradu na NV GTX 970, ale to bude kdo ví kdy...) Díky !

Mno,Ramek není zrovna mnoho. 8GB bych viděl jako zdravý základ.Nic méně jestli se ti to hýbe plynule tak bych to viděl na nastavení křivek os ve hře a úpravu konvergence.Pokud ani to nepomůže tak je třeba si uvědomit,že to není WT a pilně trénovatŠklebící se Pokoušet se to létat na čemkoliv jiném než je joy je nesmysl,opět s odvoláním, že to není WT. G6 ve hře není.Hodně zdaru.

Rumcajs
AI BOSko je na ovládání podobně náročné jako DCS. Ne na počet čudlíků, co člověk musí zmáčknout, aby to nastartovalo, ale na řízení pákou. V misích můžeš zvolit "Custom" nastavení realizmu a tam si zolit simplifikace. Na serverech je to ale řízený tvůrcema misí a tedy to není volba hráče. Proto doporučuju, abys to zvládnul bez zjednodušování.
1) Ujisti se před střelbou, že máš letadlo vytrimovaný. Tedy že se nepereš s pákou.
2) Chce to slušný klacík. I obyčejný může být OK, pokud je technicky v pořádku.
3) Musíš uklidnit ruku.
4) Můžeš si zezačátku pomoct křivkama - citlivostí. Ale křivky zvýšeno rozlišovací schopnost kolem středu vykupují necilivostí na vysokých výchylkách. Je to dvousečné.
5) Nezkoušej se do bomberů trefovat tak, že za nima letíš jak na provázku a pečlivě míříš. Pravděpodobně tě trefjej dřív než ty je. Zkus to alespoň s minimální deflexí a tedy v pohybu.
Non est specifica

Shadowdeath
Al CZ napsal:
... je tu zásadní problém - sice můžu letět, ale mám problém cokoliv trefit...

Pokud to není opravdu technický problém, ale je to problém spíše mezi židlí a klávesnicí/joystickem, já ho mám třeba taky, tak nezbývá nic jiného než cvičit, cvičit a zase cvičit Šklebící se
Např. zde je krásně vysvětlení, zde zmíněné deflekční střelby https://www.youtu...qv6OoGNq9U.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Al CZ
Díky, a kde jde nastavit grafika ? Potřeboval bych aby to běhalo víc smooth. Mně se zdá že tam jde jen vypnout AA a nastavit počet snímků....

Je už nějaký rumor že by se chystal datadisk se západní frontou ? Mě nějak to Rusko nebere, ještě je tu málo letadel (stejně jako ve starém původním Šturmoviku, před FoBa)a vždycky jsem mě radši USAAF a R.A.F... Nechystá se něco (lov bombarďáků, taktická podpora, Středomoří) - zkrátka a dobře mám radši Spitfiry, Typhoony, Mosquita Mustangy a T-bolty než Jaky,Lavočky a Pešky.... A pořádná hra kde se dají lovit B-17 a Liberátory tu už nebyla pěkně dlouho...

Já se obávám že mám joystick rozladěný (prostě na jednu stranu táhnul víc),mám ho od té doby co jsem kupoval původní IL-2 a to je už těch dvanáct let, nebo kolik, tehdy to byla žhavá novinka a co si pamatuju tak tenhle typ přece trpí na poruchy... Zkusím stáhnout nový SW, co mi to bude ukazovat. Windows mám 8.1..

Nevím jestli se vyplatí do takhle starého krámu kupovat 8GB RAM. Uvažuju o té novější GPU ale nevím jak moc ji bude/nebude stará Q6600 brzdit. Doufám že bych si mohl trošku pomoci. Bohužel, když jsem počítal na kolik by vyšlo slušné počítadlo s taktovacím Intelákem tak to atakovalo hranici 25 000CZK. Měl jsem ideu že si koupím "taktovací Pentium" které jde nataktit někam ke 4GHz ale je to dvoujádro.(Což bych si asi pomohl na taktu ale celkově by to mohla s tou Q6600 být plichta ?) AMD prý nebrat...(Byť mají vysoké takty ale efektivita prý nic moc.)

Was ? Ve hře z východní fronty není Bf-109G-6 ? Tvůrce experten ? Takže jestli to chápu, je to fakt akorát bitva o Stalingrad ? Jejej...

EDIT: Tak joy je skutečně poškozený, když ho pustím tak letadlo nezůstane vyvážené, ale začne stáčet napravo. Horší je že to padá i do modré smrti, teď to sletělo s hláškou Whea Uncorrectable Error. Možná by to chtělo vyměnit pastu na CPU, nebo jde do háje GPU.
Upravil/a Al CZ dne 29-10-2014 20:58

Rumcajs
Al, starý počítač je starý. Počítače stárnou asi 5x rychleji než auta. Máš-li v počítači Q6600, pak upgrade je asi jako bych chtěl vylepšovat svoji věrnou Škodu 100 a ptal se, zda se vyplatí do ní koupit cyklovač stěračů.
Intela nemusíš mít taktovacího, stačí i bez toho K na konci. 4GHz i víc choděj už z fabriky. Jestli nemáš úplně hluboko do kapsy, ber nějakou tu i5 nebo i7. GTX 970 je pak výborná volba. V podstatě ale postačí i GTX 770 a 760 nebude moc pozadu. Pokud půjdeš níž s detailama, pak může být i něco slabšího.

G6 u Stalingradu nebylo. Máme ale G2. Předpokládám, že G6 nám dodělaj pro pozdější mapy.

Joystick je pro nás simulanty základní nástroj. Musíš ho mít v pořádku. Jinak netrefíš ani vrata od stodoly, nepřistaneš.
Non est specifica

Al CZ
Jasně že Q6600 je starý. Já ho ale mám na tehdy hi-tech desce, na něm hozenou chladící věž Noctua (takže také to nejlepší co se dá koupit), obrovskou skříň. Do kapsy teď momentálně bohužel hluboko mám, jinak bych udělal kompletní upgrade, ale vypadá to že pokud to půjde, tak se zatím bude upgradovat pouze GPU a CPU a deska bude muset ještě chvíli vydržet. (Protože jsem starý poctivec - někdo by moh říct - blbec - a musím tam mít i originální okna - a to jsou tři tisícovky - sice mám 8.1. z oné pověstné zaváděcí akce, takže za 700Kč, ale dneska je cena "woken" (ke škodě MS) opět někde na nesmyslné částce... a obávám se že tyhle "závaděcí wokna" nejsou přenosná, jinak bych to snad neřešil. Nový PC bych chtěl postavit stejně poctivě jako ten starý - takže zase slušnou desku a vůbec komponenty a to se bohužel prodraží.

Zkusil jsem přesedlat na Jak 1 vs. He-111 a nakonec jsem létající lopatu sestřelil, avšak zjistil že joystick je tedy vskutku poškozený. Mám kontakt na jejich opravnu, tak nevím jestli ho tam mám poslat, šel by i s jejich klávesnicí a snad by to nestálo moc peněz, mně tento Joy vyhovuje výborně ergonomicky, je opravdu těžký a stabilní, všechn spouště jsou tam kde mají být. Ve Stalingradu mi však nefunguje plynová páčka, ať s ní dělám co dělám, tak nepřídavá ani neubírá plyn. Já jsem z těch lidí co se řídí tím co říkával dědeček - když už si něco koupíš, tak si kup pěknou a dobrou věc. Podle toho co jsem se tu dočetl se nejvíce doporučují Thrustmaster T.16000 a Cobra M5. Jen ze zvědavosti jsem se díval kolik stojí celokovové verze od firmy jejíž jméno jsem zapoměl a která snad tenhle joy kdysi dělala sama než to prodala Rusům/Číňanům či co to je za firmu, tenhle Defender. Tam jdou ale ceny už ve stovkách Eur, což na sporadické polétání nemá cenu, protože jsem však zvyklý na - pokud by fungoval - slušný Logitech, tak nechci kupovat nějaký "čvachták" - jestli jsem to pochopil, tak v Logi jsou pera a potenciometry, kdyžto v Cobře M5 magnety, takže čistě teoreticky se tam nemá co opotřebovat nebo porouchat, protože se prakticky nic ničeho nedotýká ?

Možná by bylo fajn kdybych se s tím naučil létat i v tom svém oblíbeném WT (baví mě sestřelovat skutečné protivníky a ne boty, říkám tomu "letecká vybika" ale hraju jen arkádu..) a časem třeba i v MP, ale zase se mi do toho nechce cpát tisíce korun za plynové páky, pedály a tak.

Přece jen slušných leteckých simulátorů je málo, nějaká velká realita mě nezajímá, tvůrci klasických dílek žánru (Jane's, Microprose ale konečně i MS nebo ti borci co dělali Falcona a Flankery už snad ani nefungují nebo produkují filmové arkády a to mě nebaví, já kdysi, asi jako mnozí začínal na LHX a F-19...)
Upravil/a Al CZ dne 29-10-2014 22:17

1stCL_Fucida
Q6600 jsem myslím také měl (nebo nějakej +/- stejnej model). Je to i dnes celkem dostatečně výkonné CPU a kdyby mi před dvěma roky neshořela část desky, tak jsem více než přesvědčený, že bych ho měl dodnes. Na ROF stačil pro provoz ve vysokých detailech a tohle je samo o sobě dobrý základ pro to, aby pracoval i s BoS. Já dal svému CPU nemalé vitamíny přetaktováním, jestli si dobře pamatuju, tak šlapal stabilně někde lehounce nad 3 GHz. Jestli nemáš nataktováno, tak je ten nejvyšší čas z něj nějaký další výkon dostat Úsměv. Základní limit máš samozřejmě v grafické kartě. GTX 275 byla sice před nějakými 5 - 6 roky naprosto super karta (měl jsem v zásadě podobnou 260 Ti), ale dnešní doba už je jinde. Věřím tomu, že pořídíš-li něco na úrovni GTX 560 Ti (tu jsem měl na konci éry také u svého Q6600 a dnes ji mám v i5-3570K), bude to pro BoS stačit (aspoň nějakou dobu).

Jako základní joystick v poslední době doporučuju Thrustmaster T.16000, jehož ergonomie je úplně jinde, než u Cobry M5. Nicméně ani jedním z nich neuděláš chybu, tou jsou naopak investice do levných Logitechů (= vše krom G940). Jinak co se týká hallových senzorů, tak jsou sice bezdotykové, ale stejně je v těch pákách dostatek věcí, které se podělat mohou, tak si nedělej iluze, že to bude na věčné časy Úsměv. Ale dva roky intenzivního používání by s trochou štěstí vydržet mohly. Nic není více frustrující, než když ti blbě funguje vlastní knipl. Pedály, plynové páky, nebo TrackIr jsou sice pěkné věci, ale jde to i bez nich. Celkem známý a šikovný pilot Kurres dodnes létá jen s kniplem a pomaloučkým kompem starým snad 8 let - a jeho soupeřům to stejně k úspěchům moc nestačí (mimochodem je to pokud vím zatím poslední člověk, který dokázal online na jeden svůj život sundat 100 nepřátel).

Falcon a Flanker byly ve své době hardcore simulátory, Falcon 4.0 je jím od roku 1998 dodnes Úsměv. LHX byly helikoptéry, ne? F19 mě osobně minula, ale hrál jsem skoro totožné F15. Spousta lidí se tady téhle zábavě věnuje bez nadsázky už desítky let Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Al CZ
Já právě mám svůj Q6600 dlouhodobě přetaktovaný na maximální možnou hodnotu, ale v poslední době s přetaktem trochu padá, tak buď jde něco do háje, nebo stačí vyměnit pastu. Bez problému šel na 3.6GHz, ale teď právě při tomhle taktu padá, tak je raději zase snížím na 3.2GHz a nechám někoho kdo tomu rozumí vyměnit pastu.

Nechci kupovat zastaralou grafiku. Problém je v tom že také - pokud to není nutné- se chci vyhnout AMD. Měl jsem vyhlédnutou R9 285, jenže - i když jsem v minulosti všechny Radeony měl od Sapphire - takže hlavního dodavatele - stejně nakonec umřely. Kdyžto GTX 275 - ač od Gainwardu - šlape a šlape a šlape. Takže jsem se rozhodl že nejspíš půjdu do GTX 970, avšak čtu že tahle karta má problém s cívkami a vydává pazvuky. Plus stojí deset tisíc. Levnější GTX 960 byla bohužel odsunuta na začátek příštího roku, tak uvidím - pokud bude možnost samozřejmě koupím radši 970, pokud ne, tak snad i slabší sestra bude na nějakou dobu stačit. Beztak hraji to samé co na konzolích, takže IMHO stačí mít silnější kartu než konzole (které jsou teď stejně už PC od AMD zabalené v uni-bedně) a bude mi to fachat zase do konce života téhle generace.

U Cobry jsem zde četl že ji lze vytunit kovovými díly. To by se mi líbilo.

F-15 Strike Eagle II jsem také hrával. F-19 ale byla lepší. Dodnes toužím po tom že snad to někoho napadne a udělá re-make. Bylo by to skvělé, zase zažít onu ponurou atmosféru studené války, žádná sci-fi budoucnost, žádní teroristé, jen návrat do osmdesátek, trochu té moderní grafiky a samozřejmě i mise nad ČSSR Úsměv jako v původní hře. Microprose tyhle simy uměli... Škoda že pak už vydali jen ve své době graficky nádherný simulátor vrtulníku Gunship ! (Kde se válčilo i na Slovensku) a pak snad zanikli....

Ano LHX byly helikoptéry, LHX byl v podstatě předchůdce RAH-66 Comanche. Krom něj tam byl i AH-64 "LongBow", BlackHawk a V-22 Osprey.

Z helikoptér jsem měl rád i Enemy Engaded, také ve své době skvělá ale dnes mrtvá série, tehdy na přelomu století s krásnou grafikou.

Falcona jsem neměl ale vím o něm, nechápu proč už nikdy nevyšel další díl, míval jsem Flankera, ten snad přežívá v podobě volně šiřitelného simu DCS (?) World.

Nemýlím li se, kdysi se dělaly kniply stylem že se vzala páka z F-16 anebo to byla F-15 ? a udělal se z ní profi joystick. F-16 Talon že by ? Nechápu proč se v tomhle trendu nepokračuje a vymýšlí se desinové šílenosti. Cobra mi trochu tyhle staré páky (pak ještě byla jedna které se říkalo Top Gun ne ?)připomíná.

Možná budu za kacíře, ale mě chybí něco čemu se říkalo akční simulátor - bylo to na pomezí hardcore simu a arkády - bylo to pořád realistické, ale současně trochu odlehčené ale nebyla to ani arkáda, ani HC sim. Prostě hry kdy si člověk bude připadat jako by hrál v leteckém filmu ale současně to po něm nechce aby byl skutečný pilot. Pro mne je nejlepším ztělesněním European Air War - opět něco co by chtělo re-make, kde právě byla bitva o Británii, obrana Německa, západní Evropa. Byl i díl z Pacifiku ale ten jsem neměl. Podle toho co jsem četl byly skvělé hry od Jane's IAF, USAF.... Ty hry (od MP)měly propracované i detaily, takže na ubikacích hrála dobová hudba, v hangáru poletovaly plakáty pin-up girl a když vás zabili přišel dopis z velitelství... Dneska je to všechno takové technické, strohé, neosobní. A jak jsem zmínil - ty bitvy s těžkými bombarďáky tu schází. Možná to bude znít divně, ale nejvíc letecko-filmovým zážitkem z posledních let je jedna mise v Battlefieldu 3 kde letíte v Super Hornetu (coby zadní WSO a ještě ke všemu ženská) na misi z letadlové lodi. Nebo památná mise z COD 4:MW 1 kde máte k dispozici gunship Spectre....

Baron
Al CZ napsal:...Nemýlím li se, kdysi se dělaly kniply stylem že se vzala páka z F-16 anebo to byla F-15 ? a udělal se z ní profi joystick. F-16 Talon že by ? Nechápu proč se v tomhle trendu nepokračuje a vymýšlí se desinové šílenosti. Cobra mi trochu tyhle staré páky (pak ještě byla jedna které se říkalo Top Gun ne ?)připomíná...

Thrustmaster Warthog je kópia kniplu z A-10C Warthog. Vrátane plynovky. Asi najlepší joystick súčasnosti bez FF.
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Problémy s cívkami GTX 970 bych nepřeceňoval. Asi ten kus, co ho dostal recenzent, trochu pískal. Ale klidně to může být problém toho jednoho kusu. Na internetu vznikne fáma a najednou kadý slyší pískání cívek. Ta GTX 970 je dnes nejlepší volba pro vysoké detaily. Parádně zvládá QHD (2560*1440 bodů), stačí na nakouknutí do sféry 4K. A není to tak drahé jako GTX 980 nebo Titan. Tahle GK určitě nějaký čas vydrží.
Ta Q6600 to pravděpodobně bude poněkud srážet, ale určitě to poběží. BOS i ROF jsou poněkud citlivější na procesorový výkon než jiné hry.
Jinak tehdy high end deska je jen tehdy high end. Ona high end deska se od low end odlišuje spíš výbavou a kvalitou spoučástek, než výkonem. Prostě to používá tehdejší chipset a tím je to daný. Jinak Q6600 jsou myslím dvě dvoujádra slepená do jednoho chipu. Skutečný 4 jádra přišly u Intelů až s i5 a i7. Kde asi je výkonově se nejsnáze zjistí pohledem do týhle tabulky. http://www.tomsha...106-5.html.

Nijak tě nenabádám k utrácení, jsou to prostě vyhozené peníze, není to investice. Ale být tebou, neutrácel bych za rozšiřování starého stroje. GK sama o sobě je fajn, zůstane i do dalšího pekáčku. Ale RAM třeba už asi nikam jinam nedáš.
Non est specifica

Al CZ
Podle diskuze na živě pískají karty napříč výrobci a edicemi. Majitelé se zlobí, protože grafika v ceně konzole by pískat neměla.

Vím že peníze nacpané do HW jsou vyhozené, v mém případě jde o hračku, neumím vydělávat peníze grafikou atd... Problém není v tom že bych nechtěl utrácet, když je, tak se chovám jako pověstný "kníže Rohan" (Viz geniální filmová povídka s Vladimírem Menšíkem)jako spíš že peníze jsou nyní trochu problém, aspoň na opravdu silnou sestavu. Pokud bych použil AMD CPU anebo "taktovací Pentium"něco se dá postavit. Na špičkovou sestavu s "K" intelem ale teď nedosáhnu a normální netaktovací Intely také nejsou zrovna levné.

Do stávající sestavy jsem ochoten dát tu GPU, která se pak dá použív v následující nové.

Špičkovou deskou jsem myslel to že šlo o desku určenou pro taktovavací orgie, s dokonale vyřešeným napájením a vysokou kvalitou komponent.

Al CZ
OK a poradíte mi ještě jak to vyladit Úsměv ? Nebo se tam žádné podrobnější nastavení grafiky už není ?

Mira
Je mi jasné že tato otázka vyzní divne, ale jaké letadlo by jste doporučili nováčkovi do online? Líbí se mi všechny :-) a jaksi se nemůžu rozhodnout.Které je tak uživatelsky nejprijemnejsi..Musím se přiznat že mým tajným favoritem je G2..

Baron
Bf-109F4 alebo Jak-1. Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
MiraCZ napsal:

Je mi jasné že tato otázka vyzní divne, ale jaké letadlo by jste doporučili nováčkovi do online? Líbí se mi všechny :-) a jaksi se nemůžu rozhodnout.Které je tak uživatelsky nejprijemnejsi..Musím se přiznat že mým tajným favoritem je G2..
Nejhezčí na lítání je Jak 1 a LaGG3. Ale LaGG3 je podměrečná rybka. Lítej Jaka.

Bf 109 F4 a G2 jsou postižené potvory. Jistě jsou to nejvýkonnější letadla ve hře, mají ale své mouchy. Především je to vadné chování směrovky. Směrovka byla asi převzata z Fokkeru Dr. 1, jinak si to neumím vysvětlit. Směrovkou se rolluje rychleji než křidélkami. Navíc to umí rozhodit letadlo tak, že začne poskakovat po obloze jak splašenej kůň. A především to není můj výmysl, je to pocit mnoha lidí a dokonce se Zak už před časem nechal slyšet, že FM u Bf 109 je na předělání, jen na to teď nemaj čas. Takže Bfko je prostě svině Pff Lítá to, je to nejvýkonnější stihačka ve hře, je s tím nejsnazší šance skorovat a být úspěšný, jen to není Bf 109 a bude se to předělávat.
Non est specifica

Baron
Pre mna je najkrajsi na lietanie Fw-190A3 ba niodrej strane a Il2/Pe-2 na strane cervenej. je to samozrejme vec nazoru. Ale ked do closedogfightu - tak Bf-109F4/Jak-1 Úsměv Inak Fw kraluje na oblohe neobmedzenym sposobom za predpokladu, ze s nim nerobis voloviny Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Farky
MiraCZ napsal:

Bf 109G-2 je velmi dobrá volba. O nic se nemusíš starat, kompresor to přepíná samo, stará se to samo i o chladiče. Na plný výkon to vydrží letět hodně dlouho, není nutné se bát že během chvilinky zničíš motor. Lítá se s tím pohodlně a velmi jednoduše. Pro nováčky ideální.

Z Bf 109F-4 jde asi získat o něco málo víc, jen je potřeba hlídat motor aby neběžel dlouho na plný výkon. Takže je to uživatelsky o chloupek méně příjemné letadlo než Gustav.

S Jakem se lítá příjemně, je to nezáludný éro. Nicméně, musíš se tam starat o kompresor, chladiče, otáčky motoru. A pravda je taková, že obě "stodevítky" Jaka převyšují, jsou prostě lepší.

1stCL_Werner
Konečně jsem vyhrabal video, který jsem dlouho nemohl znova najít. Pro zajímavost skvělej záběr potlačování 109.

http://youtu.be/1...hI?t=1m39s
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Baron
Pekné. Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Mira
Tak do začátku to vyhrála F4 s plánovaným přesunem na G2..díky za tipy pánové.
Jen musím vyřešit dva problémy a to na kterou stranu se vydat ze stojánky, protože včera jsem se vydal asi na tu špatnou a než jsem dojel na plochu uběhla věčnost Šklebící se a druhá věc..identifikace nepřátel...několikrát už jsem natěšen padal na " enemy " abych , jsa připraven ke střelbě, byl nucen po spatření křížů se odpoutat..ještě že jsem ve věku, kdy už nemívám krví podlité oči a křeč na spoušti..to bych asi na tom serveru dlouho nepobyl..Úsměv
Upravil/a Mira dne 31-10-2014 09:38

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,050,789 návštěv