January 02 2026 18:43:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sturzkampfgeschwader SM
1stCL_Jiricek
Problém bude, abych vám ji poslal... Pak už to zvládnete hravě : ))

falkon
1stCL_Jiricek napsal:
Problém bude, abych vám ji poslal... Pak už to zvládnete hravě : ))

No ved tak som to aj myslel, ale nechcel som to hovorit takto na verejnosti... Šklebící se

1stCL_Jiricek
No veď ja som to tak aj pochopil...

Miroo
V utorok by to islo. Stg letka dobry napad, musim to prerokovat s letkou.

1stCL_Jiricek
Mail, mail, mail :Jiricek:

Miroo
Pondelok tiez zatial

LesniHU
1stCL_Jiricek napsal:
Ty mise se přes HL spouští, tzn. že v té misi letíš pod nickem v HL. Pokud bys měl v bellumu jiný nick, aby si nepochopilo, že jde o tebe. Ať je to ale jakkoli, jednoduše to chce mít nick z HL : )
Aha, a ja myslel, ze to je normalni coop, do ktereho se muzu prihlasit i primo z ila, pokud to uznam za vhodne...

falkon
LesniHU napsal:Aha, a ja myslel, ze to je normalni coop, do ktereho se muzu prihlasit i primo z ila, pokud to uznam za vhodne...

To samozrejme normalne coop-y su, na ktore sa mozes prihlasit aj priamo, ak vies IP, ale je to dosti neprakticke - v HL vidis priamo kolko ludi leti na ktorej strane, navyse sa nemusi "propagovat" IP adresa hostitela...
Takze s HL to ma skutocne len tolko, ze HL ti pri starte nastavi nick v hre, a nick v hre je rozhodujuci pri parsovani logu, aby to poznalo, ze sa jedna o teba. Úsměv

doktorkop
Zítra můžu asi tak od 20:00
Ale mám problém s HL-hází mi ILa do rozlišení 640x480-tak nějak občas jak ho napadne.
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

1stCL_Jiricek
Takže se potvrzuje pondělní akce - sraz okolo 20.30. Jukněte prosím na ty mise z mailu.

AH_Poti
Tak já se omlouvám dnes bohužel nemůžu tak snad příšťě

www.malovidy.cz
falkon
1stCL_Jiricek napsal:
Takže se potvrzuje pondělní akce - sraz okolo 20.30. Jukněte prosím na ty mise z mailu.

:sm39::sm39::sm39:
Bohuzial asi nebudem moct :cry: Navyse som nestihal ani domacu ulohu Smutný
No nic, tak snad nabuduce...

Miroo
Aco zajtra? Sa neleti?:sm19:

doktorkop
V Lion War jsem se registroval jen jako doktorkop.Až budu i v letce připíše se mi StG před nick automaticky,nebo se mám vymazat a registrovat se jako StG/doktorkop?
Že?

AH_Poti
Omlouvám se dneska z treninku. Dnes potřebuji být na treninku B25 kvuli Kurlandu. Moc mě prosím :sm29:

www.malovidy.cz
Miroo
Dnes nic?:confused:

LesniHU
-dnes nic

-protoze nikdo dost durazne neprotestoval, treninky se presouvaji na stredu

-doktorkop a mozna i jini budou tuto stredu natacet ten film, takze trenink bude bez nich, nebo budeme hrat v tom filmu taky (podle poctu lidi a pozadavku rezisera)

-ucit se, ucit se, ucit se, cekaji nas zkousky

doktorkop
Ano.
To natáčení jsem dal na středu z důvodu nekřížení se s tréninkem,který byl ve čtvrtek,který se teď přesunul na středu,který se tudíž kryje s natáčením,ale nekryje se s mojí prací,která by se zrovna ve čtvrtek kryla s tréninkem,který byl naštěstí přesunut na středu, páč byla prodloužena otevítací doba v do 20:00,naštěstí jen ve čtvrtek kde se s ničím nekryje.
:sm19::sm19::sm19:

Natáčení budu hostovat a tak poberu jen 5-6 pilotů.Ale pro StG mám připraveno něco éňo ňůňo hodné Vašeho pilotního umění(Falkon ví)
Upravil/a doktorkop dne 13-03-2006 22:23
Že?

Miroo
Co sa deje kde su vsetci trening vola:sleep:

doktorkop
Tak včerejší trénink se nesl v duchu zmatků kolem natáčení.Postupně se za StG zůčastnili všichni- Jofe,Poti i Miroo.
Jsem všem nesmírně zauzlován:sm12:
Po skončení vyzbyl ještě kousek času a tak jsme se rozhodli udělat jeden ukázkový nálet.
Jednalo se o útok na pozice nepřátelského dělostřelectva asi jen dvacet km od našeho letiště.Start proběhl standartně v pořádku,jen bylo potřeba zvolit poněkud podivnou trasu s jednou obrovskou zatáčkou o 270 stupňů aby jsme se dostali dostatečně vysoko a byli dostatečně daleko.Vlastní útok proběhl jak podle scénáře až jednu maličkost.Jakmile jsem uviděl v okénku maskovací sítě maskující děla tak jsme zaútočili,jenže ty sítě kryly naše tanky.Smutný
Jeden jsem trefil
Po tomto zádrhelu velitel(já)hned rezignoval na svojí funkci a mazal domů,že ani neřekl směr a výšku odletu.Návrat a přistání už byl zase jen perfektní standart.
Takže-až na tu "drobnost"výše,byl nálet úspěšný.
Že?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,976,548 návštěv