tak jsem konečně zpět z německa a rád bych přispěl pochválení celé akce, ač jsem zažil jen polovic. Můj odjezd o půl sedmé z NJ byl docela smolný, protože Ju52 společnosti "student-agency" měl poruchu těsně po startu a museli jsme čekat do 21:00 hodin na nový. Příjezd do Prahy v 01:15. Prostě fakt super sobotní večer
Ve večerních kalbách jsem pokračoval i ve Franfurtu, kde jsem chodil spát ve 2 ráno. Doteď jsem nevyspaný a unavený...
Chtěl bych poděkovat Kubrtovi za super zázemí a organizaci. Zbylým alkoholikům, kteří si říkají virtuální piloti, pak za nádherný zážitek...
Pauliemu, za funkci hlídacího psa a trhače všeho, co na mě promluví bez patřičného respektu...
Gryzlovovi, za návrat do teenagerovských let, kdy jsem paříval do rána na parketu. Pochopil jsem, že dnes už tam nemám co dělat...
Wingmanovi, za nasazení svého života na ochranu mé bezbranné osoby před dvěma "pitbully", kteří si říkali ochranka...
Herovi, za to, že prostě je...
... mohl bych takhle pokračovat, ale musím pracovat
Myslím, že tvoříme skvělou partu lídí. Baví mě to s váma ve vzduchu i na zemi...
To Valhera: Konecne tem vasim masinam nasimulovali i poruchovost
To Gryzlov: Je mi tak lito, ze jsem byl tak upravenej, ze jsem si nicim neprisvitil Ale za to muze Paulie :yes: On mne nustale rozptyloval nejakym cajem ve skle
Jinak ta zmet tmavych tel tam nekde v zadu na parketu jsou Valhera a Gryzlov...no neslusi jim to ? Reknete :lol:
Ta skupinova "fotka" na namesti pred dizou je mozna lepsi nez fotka, ale prece bych Vas neochudil o ukazku absolutne nezvladnute techniky (piti) :sm42:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.