Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
|
Valec |
Přidané 03-03-2016 16:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Ku.va uz me to ale sere.Litam pesku abych mel nejake bombičky a strelce ,letim pul hodiny a spadne to.Ku.va uz s tim.Debilni system vylitavani a ještě k tomu padani hry. |
|
|
|
magot |
Přidané 03-03-2016 16:25
|
Fusioner
Příspěvek: 17609
Založený: 19.06.08
|
já ušetřil nervy, premium verzí. Totiž nervy jsou k nezaplacení ...
Představa cokoliv si vylítat mi byla tak vzdálená že bych si to radši ani nekoupil ... |
|
|
|
Baron |
Přidané 03-03-2016 16:27
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Valec, mam na teba dve otazky:
1. ako si instaloval W10
2. kedy ti zacala padat hra v singleplayeri
Vyzera to tak, ze chyba bude u teba, preto sa pytam, aby sme na nu dosli.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
magot |
Přidané 03-03-2016 16:40
|
Fusioner
Příspěvek: 17609
Založený: 19.06.08
|
single snad padal odjakživa ne? W10 neW10 .. |
|
|
|
Valec |
Přidané 03-03-2016 17:00
|
Uživatel
|
Baron napsal:
Valec, mam na teba dve otazky:
1. ako si instaloval W10
2. kedy ti zacala padat hra v singleplayeri
Vyzera to tak, ze chyba bude u teba, preto sa pytam, aby sme na nu dosli. Po posledním patchi to pada i ve win7 a win10.Instaloval jsem se zachovanim souboru. |
|
|
|
Baron |
Přidané 03-03-2016 17:13
|
Diskutující
|
Hmmm.. Takze iba update na W10 z W7. Mozno to je ten problem. Mal som to takisto, a niektore programy robili docela zvlastne kusy. Po cistej instalacii problemy so stabilitou programov nemam, a odkedy spustam BoS cez il2.exe, tak ani tam.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Baron |
Přidané 03-03-2016 17:15
|
Diskutující
|
O tom nic neviem. Mne padal BoS vyhradne v MP, nikdy nie v SP. Podotykam, ze ide o cisto osobnu skusenost.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 04-03-2016 10:31
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Skiny některých letadel (včetně Ju 88) pro BoM.
http://forum.il2s...ary/page-4
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 04-03-2016 12:44
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Valec napsal:
Ku.va uz me to ale sere.Litam pesku abych mel nejake bombičky a strelce ,letim pul hodiny a spadne to.Ku.va uz s tim.Debilni system vylitavani a ještě k tomu padani hry.
Válče, od doby, co pouštím BoS přímo, tedy ne přes launcher, tak mi to nepadá. Předtím mi to padalo celkem často...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Valec |
Přidané 06-03-2016 11:00
|
Uživatel
|
1stCL_Fucida napsal:
Valec napsal:
Ku.va uz me to ale sere.Litam pesku abych mel nejake bombičky a strelce ,letim pul hodiny a spadne to.Ku.va uz s tim.Debilni system vylitavani a ještě k tomu padani hry.
Válče, od doby, co pouštím BoS přímo, tedy ne přes launcher, tak mi to nepadá. Předtím mi to padalo celkem často... Pada to i tak.Predevcirem mi Paulus rikal ze s tim nemá problem a během včerejšího poletu mu to spadlo 3x.Tak jestli mi tak trochu nekecate ze vam to nepada )))))) A ještě se tam deje spoustu ale spoustu podivných věci.Rekl bych ze to je ještě hodne vzdalene od nejake optimalizace. |
|
|
|
Paulus |
Přidané 06-03-2016 11:37
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
Pád považuji když mne to shodí ze hry. Včera mi se mi to nekolikrát seklo a jednou mne to vyhodilo ze serveru. Přičítám to silnému kolísání připojení k internetu.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
Valec |
Přidané 06-03-2016 12:06
|
Uživatel
|
Paulus napsal:
Pád považuji když mne to shodí ze hry. Včera mi se mi to nekolikrát seklo a jednou mne to vyhodilo ze serveru. Přičítám to silnému kolísání připojení k internetu. To seknuti je pad hry. |
|
|
|
Baron |
Přidané 06-03-2016 18:44
|
Diskutující
|
Pad hry nemusi byt nutne sposobeny hrou samotnou. To sa tyka i mrznutia hry. Paul ma pravdu v tom, ze ked zakolise pripojenie (obzvlast mikrovlny su na to citlive) tak ta moze vykopnut zo severu alebo ti hra rovno "zmrzne.
V tvojom pripade Valec je padanie hry pravdepodobne sposobovane updatom operacneho systemu z W7 na W10 a namiesto cistej instalacie W10. Preto ti to robi "spoustu ale spoustu podivných věci" ako pises. Mne to napr. tu spustu divnych veci nerobi. Alebo si mozno iba neviem predstavit co pod tym myslis.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 06-03-2016 18:46
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Hlavně že nemáš šuterink ;-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 06-03-2016 18:54
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Je to hrou, po posledním updatu to prostě zase padá a nějaké spouštění na přímo mi nepomáhá. |
|
|
|
lochness |
Přidané 07-03-2016 07:03
|
Uživatel
Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
ja tusim potkal pad s errorem jen jednou od posledniho patche, zato jsem uz vickrat potkal zamrznuti obrazu, prestoze menu vyvolat slo a slo ovladat, ve vetsine pripadu se pres nej dalo i opustit hru do hl.menu, pripadne uplne vypnout hru bez dalsiho erroru. Jak je to v singlu nevim, hravam jen multi.
Zkousel jsi Valce i nejak upravovat graficke nastaveni hry, oriznout detaily. Ciste jen pro overeni te padavosti?
Zauvazuj, jestli nejake to euro ve sleve za "2 bonusove" stroje nebude lepsi reseni, nez si cuchat nervy. Chapu, ze to nejsou uplne male penize, ale za cenu 5ter cigar nebo 2 flasek lepsiho piti to neni spatne
|
|
|
|
Valec |
Přidané 08-03-2016 12:29
|
Uživatel
|
Tak v první rade.Skiny: je to tak debilne udelane ze když se podivas na letadlo na letisti tak se meni skin.Otocis hlavu a nez se nacte tak to chvilku trva kdyby to tak zustalo po nacteni ale zase otocis hlavu a zase jinej.Na letisti kde je trochu vice letadel FPS klidne i pod 20 a to mam celkem vykonny pocitac.Sekani obrazu a pad hry.Nekdy při bombardovani se mi nezobrazuje bom.zamerovac proste tam není.A když tam nekdy je bom.zamerovac při prepnuti na pohled uz zamereneho cile se mi proste zastavi země pode mnou stoji ale letadlo leti takze nemuzu bombit z levelu.Hopsani letadel na letištích to je katastrofa.Jako by ty letadla ani nemeli tlumice.U ruských hopsani o dost vyraznejsi u 109 to je celkem jakz takz. |
|
|
|
Baron |
Přidané 08-03-2016 14:23
|
Diskutující
|
Valec to co popisujes vyzera na problem s tvojim PC a nie s hrou. Nikdy mi napriklad nezmizol zameriavac v bombarderi, nikdy mi nesekal obraz pri otoceni hlavy (mam slabsi komp ako ty a mam zapnuty cinema efekt), u mna sa ta hra jednoducho sprava tak ako sa ma.
Edit: mozno mas v kompe virus alebo cerva. O tom, ze ti moze problemy sposobovat update z W7 na W10 a nie instalacia W10 som uz pisal.
Upravil/a Baron dne 08-03-2016 15:01
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 08-03-2016 15:19
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
Založený: 30.09.05
|
Ja nevím, ale mě se to po narození děje taky, že kdyz se rozhližím poprvé tak se to seká, to stejný ty skiny. Hopsaní letadel při pojíždení je opravdu až k smíchu :-) To že se občas něco ztratí se taky stává. U mě pak ještě výpadek FF třeba u výškovku, nebo uplně, nebo naopak se stane že mě joy začne skákat po stole jak je FF na max. (děje se vždy mezi lety, takže je to taková loterie, občas sice pomuže ve hře zapnout a vypnout ff, ale jak vypadne uplně, tak pomůže jedině restart hry..) Mám 8.1 a nikdy tam nebylo nic jiného. Problém bude si myslím spíše ve hře než u nás :-) |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 08-03-2016 15:35
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
Založený: 30.09.05
|
GC3_Chroust napsal:
Ja nevím, ale mě se to po narození děje taky, že kdyz se rozhližím poprvé tak se to seká, to stejný ty skiny. Hopsaní letadel při pojíždení je opravdu až k smíchu :-) To že se občas něco ztratí se taky stává. U mě pak ještě výpadek FF třeba u výškovku, nebo uplně, nebo naopak se stane že mě joy začne skákat po stole jak je FF na max. (děje se vždy mezi lety, takže je to taková loterie, občas sice pomuže ve hře zapnout a vypnout ff, ale jak vypadne uplně, tak pomůže jedině restart hry..) Mám 8.1 a nikdy tam nebylo nic jiného. Problém bude si myslím spíše ve hře než u nás :-)
Tak jasně že se to při narození zacuká, obzvlášť když je na letišti víc objektů a letadel. Ukaž mi sim, který to nedělá. Hopsají letadla hráčů s delší odezvou. Pokud létáte na serveru ded random expert beta, tak mě ta nestabilita ani nepřekvapuje.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|