Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
Robo |
Přidané 25-01-2013 16:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
MiG vyzera ako naozajstny. |
|
|
|
Pragr |
Přidané 25-01-2013 16:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Jsem docela zvědav co se skrývá pod tím vyjádřením o nových zjištěních ohledně FM, které povedou k překvapením... |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 25-01-2013 16:52
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
|
Baron napsal:
Zacinam byt coraz viac nedockavejsi. Kolko dni je este do vydania?
365+++ |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 25-01-2013 16:54
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
|
Pragr napsal:
Jsem docela zvědav co se skrývá pod tím vyjádřením o nových zjištěních ohledně FM, které povedou k překvapením...
Třeba někdo zjistil že to na klapkách má opravdu jiný efekt něž si do teď myslel. Co my víme. |
|
|
|
Baron |
Přidané 25-01-2013 17:15
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
X Novotny napsal:
Baron napsal:
Zacinam byt coraz viac nedockavejsi. Kolko dni je este do vydania?
365+++
[img]http://jg1.sk/forum/images/smiles/smile53_nejde.gif[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 25-01-2013 17:16
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 25-01-2013 17:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Baron napsal:
310_cibule napsal:
Grafický model toho miga ani textury země nevypadají špatně
Ehm, to bude tym ze je to skutocny stroj a skutocna zem...
No. nezabili by jste toho Barona? Takovej to byl krásný for od 310_Cibule. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 25-01-2013 17:32
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Pragr napsal:
Jsem docela zvědav co se skrývá pod tím vyjádřením o nových zjištěních ohledně FM, které povedou k překvapením... No z tutoho vyjádření mám taky strach. Třeba se dočkáme podobných překvapení, že se 70 let po Stalingradu dozvíme, že Bf109 F bylo vlastně výrazně pomalejší než Jak 1 a P40 toho mezka ustoupá. No jak s těma albatrosama, kterým 170 koní nestačí na 80 oslíků v Pupovi. |
|
|
|
Baron |
Přidané 25-01-2013 17:33
|
Diskutující
|
Pepe napsal:
Baron napsal:
310_cibule napsal:
No. nezabili by jste toho Barona? Takovej to byl krásný for od 310_Cibule.
[img]http://jg1.sk/forum/images/smiles/bolt.gif[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Baron dne 25-01-2013 17:34
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Farky |
Přidané 25-01-2013 19:33
|
Uživatel
Příspěvek: 631
Založený: 04.04.08
|
Pragr napsal:
Jsem docela zvědav co se skrývá pod tím vyjádřením o nových zjištěních ohledně FM, které povedou k překvapením...
Nic takovýho tam nevidím, můžeš prosím dát citaci? |
|
|
|
Robo |
Přidané 25-01-2013 19:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
|
Farky napsal:
Pragr napsal:
Nic takovýho tam nevidím, můžeš prosím dát citaci?
Nevidis to tam, pretoze to tam nie je. To len miestni stamgasti su preventivne predposrati. |
|
|
|
311_Tank |
Přidané 25-01-2013 19:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
2) How do you plan on balancing the game. I'm sure you and the Devs have had alot of discussions about this. Didn’t the Germans have quite an advantage in aircraft back then? Thanks.
There will be no forced balance. We build aircraft as they were. Of course, in popular games, built on passion or F2P model, balance is needed. But we're working in a different genre, the value of this genre is just the lack of balance. Will the German planes have an advantage or not – we'll know only after we'll create them. And with such precision and detail which will be recreated for the first time, so I expect surprises. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-01-2013 20:34
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Baron napsal:
310_cibule napsal:
Nehovor. To azda nie!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 25-01-2013 20:37
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Rumcajs napsal:
Pragr napsal:
Jsem docela zvědav co se skrývá pod tím vyjádřením o nových zjištěních ohledně FM, které povedou k překvapením... No z tutoho vyjádření mám taky strach. Třeba se dočkáme podobných překvapení, že se 70 let po Stalingradu dozvíme, že Bf109 F bylo vlastně výrazně pomalejší než Jak 1 a P40 toho mezka ustoupá. No jak s těma albatrosama, kterým 170 koní nestačí na 80 oslíků v Pupovi.
We will try to make the FMs as good as possible, but I'm confident that no matter what we do, disputes over the FM will be your favorite entertainment on the forum.
Koukam, ze uz to zacalo
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 25-01-2013 20:45
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
|
WT_Flan napsal:
Rumcajs napsal:
Pragr napsal:
Jsem docela zvědav co se skrývá pod tím vyjádřením o nových zjištěních ohledně FM, které povedou k překvapením... No z tutoho vyjádření mám taky strach. Třeba se dočkáme podobných překvapení, že se 70 let po Stalingradu dozvíme, že Bf109 F bylo vlastně výrazně pomalejší než Jak 1 a P40 toho mezka ustoupá. No jak s těma albatrosama, kterým 170 koní nestačí na 80 oslíků v Pupovi.
We will try to make the FMs as good as possible, but I'm confident that no matter what we do, disputes over the FM will be your favorite entertainment on the forum.
Koukam, ze uz to zacalo :D
Tak začít nemuselo, ale to by se stal zázrak, kdyby se na forech nediskutovalo o tom, že "ten a ten FM je blbě protože..." :)
a jen dotaz - pochopil jsem bod 10 tak, že udělají model, pak ho proženou nějakým "tunelem", z toho jim vylezou data a ty pak porovnávají s oficiálními dokumenty/parametry ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 25-01-2013 20:51
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Nějak tak. Mají na to nějaký roztomilý matematický model jehož autorem je Andrej Solomykin
Upravil/a WT_Horrido dne 25-01-2013 20:53
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Koty |
Přidané 25-01-2013 21:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
..takže celkový engine management nebude... teda, startovní doufám, že ten za letu nám nechají
a vůbec, co se divijou, že MiG je lepší jak išak, když Mikojan vzal svůj projekt (sledoval jsem jeden ruský dokument o vývoji VVS a dozvěděl jsem se, že I153 je Mikojanova spolupráce, išak je jeho projekt) a přidal do něj motor AM-35 (a taky překopal tvar křídel, přidal náběžnou lištu, zatahovací podvozek...)
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 25-01-2013 21:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Koty napsal:
a vůbec, co se divijou, že MiG je lepší jak išak, když Mikojan vzal svůj projekt (sledoval jsem jeden ruský dokument o vývoji VVS a dozvěděl jsem se, že I153 je Mikojanova spolupráce, išak je jeho projekt) a přidal do něj motor AM-35 (a taky překopal tvar křídel, přidal náběžnou lištu, zatahovací podvozek...)
no jestli byl ten dokument v ruštině, tak se nedivím, že tu hlásáš podobné bláboly...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 25-01-2013 21:19
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Hoper napsal:
a jen dotaz - pochopil jsem bod 10 tak, že udělají model, pak ho proženou nějakým "tunelem", z toho jim vylezou data a ty pak porovnávají s oficiálními dokumenty/parametry ?
Tunelem nic neproženou, bylo by to nesmírně drahý. I ROF prý dělají čistě matematicky. Tedy zjevně mají matematický model a ten nakrměj Cl-Cx křivkama, motorem, vrtulí atp. No a něco z toho vyjde. Potíž je, že nemají aerodynamiku celýho letadla, ale mají poláry profilů a z nich to odvozujou. Což je prostě trochu odvážný přístup, páčto pak ty křivky celýho draku nejsou moc věrohodný. Předpokládám, že po fázi optimismu přichází fáze realismu, kdy sofistikovaně a "přesně" získané poláry celýho letadla ručně domrcasej do tvaru, aby to letadlo chodiloy jak se očekává. Někde je ochota to ručně domrcasit větší, jinde menší. Ale rozhodně simulace na úrovni hry není nic věrohodného. Je to prostě model vhodný pro hru, kde to zas až tak nevadí, že to úplně nesedí. A je to krmaný datama, který jsou získané alchymisticky. BOS bude mít docela výhodu, že letadla z WWII mají ty aerodynamické a výkonnostní podklady nesrovnatelně lepší a dostupnější než z WWI. Tedy to ruční domrcasení bude asi výrazně věrohodnější. Pokud tedy mluvěj o překvapení, nenechává to lidi z oboru úplně v klidu. Protože modely letadel z WWII by neměly přinášet zásadní překvapení, když jsou k dispozici podrobné podklady a je známá metodika, jak byly získány. Ta WWI přeci jen válčí i s tím, že žádné číslo není jisté, bo se neví, jak a kde bylo změřený.
Upravil/a Rumcajs dne 25-01-2013 21:21
|
|
|
|
Baron |
Přidané 25-01-2013 21:23
|
Diskutující
|
310_cibule napsal:
Baron napsal:
310_cibule napsal:
Nehovor. To azda nie!
No ano! Ale grafiku ma ta realita peknu ze?
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-01-2013 21:41
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Baron napsal:
No ano! Ale grafiku ma ta realita peknu ze?
Naopak, je úplně dokopaná. Vyblitý barvy, nízký kontrast, špatný kolizní modely a vůbec. Ten, co to dělal, byl totální blb. Vůbec nechápu, že s tímhleš zmetkem, co vytvořil, může vůbec někdo ztrácet čas
Upravil/a 310_cibule dne 26-01-2013 11:04
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|