October 21 2025 05:50:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
WT_Horrido
Už by to chtělo další reklamu na fraps, je tu moc textu. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Jednou jsem si tak poletoval nad mraky a celkem se nic nedělo a tak jsem si vzpomněl, jak jsme s Pirátem bili tých bolševikou.........čo to tárám,....fašistou som chcel povedať.
PS: Omluvte zhoršenou kvalitu střelby se Spitem Ia(100oct). Hrabu se v nastaveni Joye a zapomenu na to a takto to dopadá.
YouTube Video

Bierglass
Pepe napsal:

Přesně tak a ještě k tomu když mě sestřelej. To jsi neslyšel. Šklebící se
PS: Jinak kdybych si nekoupil Nvid GTX 660 tak se mi to dodnes trhá a nadával bych ještě víc. Vyděšený

No tak zrovna s trháním problém nemám tak,že k tomu se vyjadřovat nemůžu.Zato se vším ostatním až na světlé vyjímky. Je pravda,že TF se snaží ale obávám se,že na špatných základech toho moc postavit nelze.Hra,kde se a ztrácejí doty i celé objekty jak traverzy v Chánově,kde létali i letadla bez křídel, mola v Doveru mně vždy vyjedou naproti až když jsem téměř na nich,kde se dá proletět lesem a spoustu dalších zajímavostí můžou hrát jen opravdu velice odolní jedinci.Beztak jim ale nevěřím,že se u nich neprojevují všechny příznaky na které hra upozorňuje hned po spuštění jen to dokáží překonat.

datelko
Pekné video Mrknutí

beermajkl
hodně pěknýÚsměv

LangMaster
No Pepe máš u mě minus jak to že to nejde přehrát na tabletu aní mobilu píše to že jsi to nepovolil pro mobilní zařízení jak je to možné Mrknutí

http://www.ok1slm.cz
Pepe
To mě mrzí mistře, co mám vlasů na hlavě, ale nikde jsem to na YouTube nenašel. Je to veřejné a myslel jsem si že to stačí. Dívám se na to a nikde nic, abych to mohl povolit. Jinak ještě že jsi neviděl mojí střelbu. Ty s těmi neskutečnými sestřeli kolem 20-30, by jsi si zakrýval oči Šklebící se

Robo
Ja som to prave pozeral na telefone lebo ytb mam zablokovany tam kde som a v pohode.

LangMaster
No ještě zkusím TubeMate.

http://www.ok1slm.cz
TozziFan
Nextgen dojebal i trubku.

Pepe
TozziFan napsal:

Nextgen dojebal i trubku.

Šklebící se

Pepe
Při stratu byla nad letištěm mela a mě to poškodilo zbraně od našeho flaku. Jo, stávají se věci.

YouTube Video

Valec
Pepe ty mas taky kliku z prdele ze tam nebylo jine Befko ani jednou ses nepodival za a kolem sebe.Pockej az si do neho zas vlezu ))

SepiaX
Šklebící se

Pepe
Jednak byl strašně rychlej a byl jsem rád, abych ho neztratil ( bylo špatně vidět chvilkama) a hlídal to vše Pirat. Měl Spit I a nevystoupal za ním tolik a tak jsem letěl za ním já s (IIa) a nekoukal nalevo napravo a dozadu. Jeho hlas jsem ztlumil. Byli jsem v kontaktu stále. Potom se mi to hodilo do vtipu s tou klikou, když byl v zaměřovači. Nebyla to urážka. Myslel jsme si že jsem posnídal vtipnou kaši, víš? Nebylo snadné se k němu přiblížit a když se tak stalo, tak žádná rána. Doufal jsem jen, že nemá aspoň klid na přesnou střelbu. Video jsem poslal co se na siti děje a líbily se mi ty mraky a slunce, nikoliv jako mé letecké umění. V té chvíli když padal byla jediná chvilka kdy jsem mohl vystřelit a i kdyby tam seděl v té chvíli Kožedub nebo Gagarin trefil bych ho, kdybych měl nabito. Tak to vyplynulo ze hry a situace. To se tak někdy přiházívá. Úsměv

Koty
Kdyby, kdyby... v boji není žádné <<kdyby>>.
me
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Pepe
Já bych nepoužil kdyby, já vysvětloval situaci proč, protože se někdo ptal a to je rozdíl ne?..co?

beermajkl
až si do toho befka budeš chtít vlízt,tak možná zjistíš že jsi prošlápnul monitor,hele jde o simulátor a ne o ego,si teda myslímÚsměv

Pepe
Chtělo by to ještě nějaké výbuchy letadel mohutný černý kouř a pobíhající figurky a o malilinko větší autíčka a tak tomu podobně.

YouTube Video

Valec
beermajkl napsal:

až si do toho befka budeš chtít vlízt,tak možná zjistíš že jsi prošlápnul monitor,hele jde o simulátor a ne o ego,si teda myslímÚsměv
Jestli to patrilo me tak bys mel vedet ze se me kluci ptaji co a jak delaji dobre a spatne.Tak se jim to sem tam snazim rikat co je dobre a co blbe.Prece se nenechame od skopcaku jen tak lehce sestrelovat kdyz maji nacitovane era ))

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,321,771 návštěv