Jednou jsem si tak poletoval nad mraky a celkem se nic nedělo a tak jsem si vzpomněl, jak jsme s Pirátem bili tých bolševikou.........čo to tárám,....fašistou som chcel povedať.
PS: Omluvte zhoršenou kvalitu střelby se Spitem Ia(100oct). Hrabu se v nastaveni Joye a zapomenu na to a takto to dopadá. YouTube Video
Přesně tak a ještě k tomu když mě sestřelej. To jsi neslyšel.
PS: Jinak kdybych si nekoupil Nvid GTX 660 tak se mi to dodnes trhá a nadával bych ještě víc.
No tak zrovna s trháním problém nemám tak,že k tomu se vyjadřovat nemůžu.Zato se vším ostatním až na světlé vyjímky. Je pravda,že TF se snaží ale obávám se,že na špatných základech toho moc postavit nelze.Hra,kde se a ztrácejí doty i celé objekty jak traverzy v Chánově,kde létali i letadla bez křídel, mola v Doveru mně vždy vyjedou naproti až když jsem téměř na nich,kde se dá proletět lesem a spoustu dalších zajímavostí můžou hrát jen opravdu velice odolní jedinci.Beztak jim ale nevěřím,že se u nich neprojevují všechny příznaky na které hra upozorňuje hned po spuštění jen to dokáží překonat.
To mě mrzí mistře, co mám vlasů na hlavě, ale nikde jsem to na YouTube nenašel. Je to veřejné a myslel jsem si že to stačí. Dívám se na to a nikde nic, abych to mohl povolit. Jinak ještě že jsi neviděl mojí střelbu. Ty s těmi neskutečnými sestřeli kolem 20-30, by jsi si zakrýval oči
Jednak byl strašně rychlej a byl jsem rád, abych ho neztratil ( bylo špatně vidět chvilkama) a hlídal to vše Pirat. Měl Spit I a nevystoupal za ním tolik a tak jsem letěl za ním já s (IIa) a nekoukal nalevo napravo a dozadu. Jeho hlas jsem ztlumil. Byli jsem v kontaktu stále. Potom se mi to hodilo do vtipu s tou klikou, když byl v zaměřovači. Nebyla to urážka. Myslel jsme si že jsem posnídal vtipnou kaši, víš? Nebylo snadné se k němu přiblížit a když se tak stalo, tak žádná rána. Doufal jsem jen, že nemá aspoň klid na přesnou střelbu. Video jsem poslal co se na siti děje a líbily se mi ty mraky a slunce, nikoliv jako mé letecké umění. V té chvíli když padal byla jediná chvilka kdy jsem mohl vystřelit a i kdyby tam seděl v té chvíli Kožedub nebo Gagarin trefil bych ho, kdybych měl nabito. Tak to vyplynulo ze hry a situace. To se tak někdy přiházívá.
až si do toho befka budeš chtít vlízt,tak možná zjistíš že jsi prošlápnul monitor,hele jde o simulátor a ne o ego,si teda myslím
Jestli to patrilo me tak bys mel vedet ze se me kluci ptaji co a jak delaji dobre a spatne.Tak se jim to sem tam snazim rikat co je dobre a co blbe.Prece se nenechame od skopcaku jen tak lehce sestrelovat kdyz maji nacitovane era ))
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.