Rof - NEWS!
|
TozziFan |
Přidané 28-12-2011 21:30
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
... hovorilo o Vianočnom dare - dar, ktorý si musíš kúpiť nie je dar. A pokiaľ niečo chcem niekomu darovať - tak predsa za to nepýtam peniaze. ...
Barone, souhlasím. Částečně. To že bude dar bylo Jasonova špatná volba formulace. Dar byl. Dostali jsme menší patch. Světlomety svítí, olej olejuje . Ostatní věci, které se objevili a jsou placené beru jako bonus, jako další Field mod. Ano mohl pustit do světa pouze patch a placené věci mohl nechat na další upgrade. Nebo ještě lépe, pentle a šátky dát zdarma všechny a k zakoupení dát pouze misi a colt. I když pokud si pamatuji, Merten psal něco o tom, že pracují už i na správné pistoli pro centráli. Tak mohl nechat ty osobní zbraně až budou komplet a byl klid. Ani se nebudu moc divit, když po čase vyjde placená zkrácená kulovnice . |
|
|
|
Hokus |
Přidané 28-12-2011 21:38
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 191
Založený: 18.07.08
|
hovorilo o Vianočnom dare - dar, ktorý si musíš kúpiť nie je dar. A pokiaľ niečo chcem niekomu darovať - tak predsa za to nepýtam peniaze. ...
Barone,každej dárek něco stojí,leda ze bys to třeba vyrobil-vyřezal,nebo tak něco |
|
|
|
Baron |
Přidané 29-12-2011 00:17
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
TozziFan napsal:
... hovorilo o Vianočnom dare - dar, ktorý si musíš kúpiť nie je dar. A pokiaľ niečo chcem niekomu darovať - tak predsa za to nepýtam peniaze. ...
Barone, souhlasím. Částečně. To že bude dar bylo Jasonova špatná volba formulace. Dar byl. Dostali jsme menší patch. Světlomety svítí, olej olejuje . Ostatní věci, které se objevili a jsou placené beru jako bonus, jako další Field mod. Ano mohl pustit do světa pouze patch a placené věci mohl nechat na další upgrade. Nebo ještě lépe, pentle a šátky dát zdarma všechny a k zakoupení dát pouze misi a colt. I když pokud si pamatuji, Merten psal něco o tom, že pracují už i na správné pistoli pro centráli. Tak mohl nechat ty osobní zbraně až budou komplet a byl klid. Ani se nebudu moc divit, když po čase vyjde placená zkrácená kulovnice .
Ano, suhlasim. Tie saly a pentlicky mohli byt ako ten slubovany "gift". A vsetci by boli spokojni Ci vyjde gulovnica si netrufam spekulovat, ale keby tak spravili tie uplne prve masiny, kde po sebe strielali pistolami a ako bonus by sa pouzivali tehly a siete (oboje je historicky spravne), bola by to prca aka tu este nebola No vies si predstavit, ze enemakovi dobre mierenou tehlou zlikvidujes motor?
Hokus napsal: Barone,každej dárek něco stojí,leda ze bys to třeba vyrobil-vyřezal,nebo tak něco
...a kto hovori, ze som si nevyrobil? Esteze mame Wingnut Wings, ktori robia vyborneho Pfalza D.III a SE5a v 1:32 (chcel som Gothu G.IV, ale zaberala by pol izby takze tu si doprajem az budem nechutne bohaty miliardar a budem vlastnit Versailles )
Kto by sa chcel poslintat, tak tu je link: http://www.wingnu...
Upravil/a Baron dne 29-12-2011 00:21
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 29-12-2011 11:04
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:1)No to není, to co ty uvádíš ve čtvrtém odstavci to jsou prostě letadla o kterých jsem, nejen já, ani neslyšel a rozhodně nejsou na úrovni toho německého tříplošníku nebo Camela. Je to asi jako po stránce propagandistické srovnat Spita s IARem. A běžný uživatel o ně rozhodně nebude mít takový zájem.
1stCL_Fucida napsal:
Mertene, přečti si ještě jednou poslední dvě věty, které Cassius napsal.
sice asi pozde ale prece
Cass i Fuci maji jistou pravdu, ale ta pravda je omezena pouze a jen na Zapadni frontu
budeme-li hovorit - teoreticky - ze se casem prida Italska fronta, tak pro ni pak nejsou v podstate ZADNE hlavni letouny tvorici pater R-U a Italskeho letectva ... a to je vec, ktera nema nic spolecneho s tim ze Zapadni fronta je u nas nejznamejsi a ze Biggles provaril Camela tak, ze si rada lidi mysli, ze za WWI snad nic jinyho nelitalo a diky Rudymu Baronovi, kterej provaril Dr.I, ted ve vsech WWI filmech na nemecky strane litaj jenom Dreideckery
ano Italska fronta je mene znamejsi nez Zapadni ale to neznamena, ze v ni nei zadna kupni sila ... naopak dovedu si predstavit, ze rada lidi z Centralni Evropy a Italie by Jizni frontu videla mnohem radeji nez Zapadni
Upravil/a j4ck41 dne 29-12-2011 11:06
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 29-12-2011 11:11
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10873
Založený: 26.01.13
|
Šakale, souhlasím. Můj názor je, že v jižní (resp. v jisté malé míře i ve východní) frontě je nižší kupní síla, nežli v západní. Nemyslím si, že by tam nebyla síla žádná.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 29-12-2011 11:23
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Budeme-li to brat v uvahu cistou kupni silu zainteresovanych pak asi ano ... Zapadni fronta pokryva zajmove uzemi obcanu nejslilnejsich Evropskych ekonomik + USA a tudiz predstavuje nejsilnejsi potencial
Jizni fronta pokryva ekonomicky ne tak vyspele uzemi, avsak osobne jsem presvedcen ze pro ni zase hovori jista - velka - atraktivnost, cimz by mohla zaujmout i kupce ze silnejsich ekonomik a v konecnem dusledku tak muze byt kupni sila vcelku srovnatelna
EDIT: jsem vsak presvedcen ze ve Vychodni fronte je jednoznacne nejmensi kupni sila jakou ani Rusaci nezachranej ... jednoduse receno: Vychodni fronta byla z tohohle pohledu relativne nuda a kdyz se to konecne zacalo s letadlama v roce 1917 rozhejbavat, tak se na Vychode koncilo
Upravil/a j4ck41 dne 29-12-2011 11:25
|
|
|
|
Baron |
Přidané 30-12-2011 11:05
|
Diskutující
|
Možno tu je odpoveď, aký smerom sa to bude celé uberať:
http://riseofflig...01&t=25483
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
313_Paegas |
Přidané 30-12-2011 11:36
|
Uživatel
Příspěvek: 697
Založený: 30.09.05
|
Nechci aby to vypadalo jako chlubení, ale pochlubím se
Včera jsem bojoval v N11tce proti Albíkovi až mi došly náboje. V zoufalství a frustraci, že ten mizera si odletí domu jsem vytáhl kolt a výstřílel do něj celý zásobník. A co se nestalo, Albík se neznatelně jakoby zlomil a z ustálené zatáčky přešel do spirály a bum, narazil do země
Pokud to vezmu terminologijí myslivce (první kule, poslední brok) sestřelil jsem Albíka pistolí |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-12-2011 13:18
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Video?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
313_Paegas |
Přidané 30-12-2011 14:10
|
Uživatel
Příspěvek: 697
|
WT_Horrido napsal:
Video?
...kua není tak mně to mrzí, ale od teĎ budu nahrávat vše |
|
|
|
ZVP_Iceman |
Přidané 31-12-2011 13:36
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 175
Založený: 22.04.08
|
Nevypadá to krásně????
[img]http://i1105.photobucket.com/albums/h342/ZVP_Iceman/Night_bomber.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 03-01-2012 11:02
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
No joo, pekna debata
Aby bolo jasne, RoF som nainstaloval, ale este nikdy nehral
Osobne si ale myslim, ze to maju chlapci od 777 nastavene dobre ten system.
Sak urobili nejaky patch. Pridali nieco zadara ako darcek, a nieco platene. Postelovali sim stranku - FM nejakeho era, AI; a pridali aj The Sims stranku - nejaku tu pistolku a zastavku.
DCS funguje na platenych addon balikoch. RoF na dokopovatelnom obsahu.. a ludia nadavaju aj tam aj tam na oba sposoby. A oba (zatial) funguju
Skuste si opat zahrat offline kampan v RB3D alebo EAW. Budete uplne spokojni? Skuste si zahrat MMO Warbirds alebo WWIIOL, budete uplne spokojni? Skuste si zahrat online IL2, budete uplne spokojni? NIE!
To co chybalo hram vtedy, maju hry dnes. To co mali vtedy, nemaju dnes. A naopak a naopak a naopak..
Otazka je, PRECO?..
Napadol ma citat z Biblie
"Poďme, zostúpme a pomäťme tam ich jazyk, aby nik nerozumel reči druhého!"
Ludia sa malo kedy zhodnu..
Btw na zamyselnie
1stCL_Fucida napisal: Dokud budou letecké simulátory postavené na tom, že "uděláme co nejlépe letadlo", tak to bude jen a jen horší. Tvůrci si musejí co nejdříve uvědomit, že letadlo není to, co většina z nás hledá..tím je létání, resp. bojování.
Fuci, toto zistenie prislo ruka v ruke so stelovanim toho FM 190ky pre 4.11, ci?
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 04-01-2012 09:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
Teď jsem si všiml že pro Albíka V a Spada XIII je k dispozici field mod gratis. To bylo, nebo je to novinka z posledního patche ?
Každopádně cenim
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 04-01-2012 09:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Bylo |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 04-01-2012 09:45
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
To bylo hned od zavedení Field mod. Jen sis toho asi nevšiml. |
|
|
|
Baron |
Přidané 04-01-2012 09:51
|
Diskutující
|
Field mods sú veľmi užitočné. Doporučuje 15 z 10 virtuálnych pilotov RoF
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 04-01-2012 10:02
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
ok
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 14-01-2012 09:26
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Sleva na všechna letadla do 17.1.!!!! |
|
|
|
BP_Madvlk |
Přidané 14-01-2012 13:12
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
A na Fields mod taky |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 14-01-2012 15:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
No doplnil jsem hangár za 38.99 baky. Ale pořád tam mám Išaka a nemůžu s nim lítat..
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|