September 21 2025 20:48:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Vilik
Já mám freetrack a běží to bez problemu.

WT_Horrido
Já se zatím dostal jen ke konfiguraci klacku a projetí benchmarku. Ale mám potvrzeno od dvou zdrojů že TIR jede.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Hm... Divné... Mám TrackIr 4Pro, a ten nejde. Poznám ďalšieho, čo má rovnaký TrackIr a tiež mu nejde. Žeby záležitosť softwaru? Hmmm...
Hals - und Beinbruch!

Letecz
TrackIR funguje, ale musí být soft verze 5. Pokud nefunguje ani s verzí 5 tak existuje ještě nějaké další řešení problému.

http://www.onlinesimulatory.cz
Baron
Ďakujem za info, vyskúšam soft na 5. Snáď to bude fungovať.
Hals - und Beinbruch!

Vilik
V dnešním update přidavaj nové hystorické bitvy.
Tak koukám, že zas začnu odemykat ruský stroje.Úsměv

Robo
magot napsal:
606_Tempik napsal:
No nevypadá to vůbec zle. Jsem zvědavej na HW nároky a na letový model. Il2 už je prostě starý(a začíná být až moc zmodován ať už profíky, nebo amatéry) a chtělo by to konečně nějaký nový nextgen sim na online.

něco mě na tom nesedí i když na první pohled pěkný.
O FM kvalitě si iluze nedělám ale uvidíme.

Ako niekto poznamenal pri zozname RAF lietadiel - so many planes and just one FM Mrknutí, ale uvidime ked to vydaju, vyzera to byt super hra.

Ak chces novy nextgen WWII sim na online tak silno odporucam Cliffs of Dover Šklebící se

606_Temp
No s tím jedním FM pro všechny RAF nemůžu souhlasit. Ale ať si to každý zkusí. Historické bitvy mě baví, ikdyž to není tak HC simulátor jako Il2. Vypadá to ale líp. Sice není takovej dohled, člověk se jen vyjímečně dostane nad 4km, ale prostě to působí hezčeji.
Až bude COD tak optimalizovaný, jako WT a až opravdu pojede bez bugů alespoň jako War Thunder ve své betě (která je zadarmo), tak to online určitě zkusím.

"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
WT_Horrido
Robo si dělá srandu. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Robo
606_Tempik napsal:
No s tím jedním FM pro všechny RAF nemůžu souhlasit. Ale ať si to každý zkusí. Historické bitvy mě baví, ikdyž to není tak HC simulátor jako Il2.

Jasne, to s FM bolo myslene s nadsazkou... ja som to povodne nenapisal, len ma to pobavilo. Pisu, ze letove modely budu +- z Ila, takze to hadam az taky uplny des nebude. Rad si to kupim, ked to vyjde, zatial som pozeral videa, co mi streamoval priamo z hry kolega, vyzera to vynikajuco, ale to bol len ten arkadovy mod zatial. Nemusi to byt HC simulator aby to bola dobra zabava, tam zalezi s kym to budes lietat a co presne, ako vzdy napokon...

Tu je povodne vlakno (nesuhlasim moc s ludmi, co to odsudzuju hned a ani nevyskusali):

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=33459

Tu je este jedno vlakno, kde porovnavaju (neviem preco) WT a CloD:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=33905

Opat, nesuhlasim s tymi kretenskymi nazormi a nechapem, preco ma niekto potrebu zakladat take vlakno, ale zaujimave citanie pri kafe, skoro ako SVK Šklebící se

Osobne som velmi zvedavy a celkom sledujem, co z toho bude. Cim viac lietadielok na PC, tym lepsie. Cool

606_Tempik napsal:Až bude COD tak optimalizovaný, jako WT a až opravdu pojede bez bugů alespoň jako War Thunder ve své betě (která je zadarmo), tak to online určitě zkusím.

Skusit sa da uz teraz, konkretne sucasny patch 1.08 riesi celkom aj vykon ak mas slabsiu masinu. Na online to nema konkurenciu a co sa simulatorovosti hier tyka, je to predsa len niekde inde. Samozrejme su zase debaty okolo FM, DM a vobec vsetkeho, ale zabava to je a nie len cez stisnute zuby ako to bolo pred pol rokom, ked to padalo atd. To len medzi recou, ked uz si spominal ten next gen... Mrknutí

Robo
WT_Horrido napsal:
Robo si dělá srandu. Úsměv

Samozrejme, to s tym jednym FM pre vsetky RAF lietadla bolo myslene s nadsadzkou. Mrknutí Ja som WT este nevyskusal.

Baron
Chlapi ja si nemôžem pomôcť, ale začínam si tam pripadať ako vrah. Sadnem do Cr.42, proti mne všemožná háveď s červenými hviezdami od I-153 až po La7 - a ja mám po skončení misie na konte 1x La7, 1 x I-153, 1x I-16, 1 x Po 2 a Catalinu? A to prosím na serveri, kde má byť nastavenie Realizmus. No, ehm... zatiaľ maximum čo som z realizmu na WoT zažil bol točivý moment vrtule. Ďalšia misia - to isté iba z opačného pohľadu: sedím v I-153. Objavím sa na letisku, wow, pjééééékňúúúčkýýý kokpit, vzletnem, zatiahnem podvozok a výsledok: 2x Bf-109G6, 2x Fw-190D, 1x Cr-42, 1x MC200. Mimochodom, v tejto misii som zdechol, dostal ma strelec z He-111 na ktorý som útočil a jaksi som zabudol, že nemám náboje Šklebící se

Takže celkový dojem - výborná, skutočne výborná strieľačka s prvkami simulácie. Od simulátoru to má však ďaleko. Uvidíme čo bude na obtiažnosti Simulácia, táto položka zatiaľ nie je prístupná.
Hals - und Beinbruch!

3BAP_Cassius Chaerea
Baron napsal:
zatiaľ maximum čo som z realizmu na WoT zažil bol točivý moment vrtule.
Ty jo a tu vrtuli máš u jakého tanku?
Prosím používej třeba WoP (world of planes).

magot
Robo napsal:Ako niekto poznamenal pri zozname RAF lietadiel - so many planes and just one FM Mrknutí, ale uvidime ked to vydaju, vyzera to byt super hra.
Ak chces novy nextgen WWII sim na online tak silno odporucam Cliffs of Dover Šklebící se

Jako hra s dobrou hratelností to může být, ale jak se nedostaneš nad 4000m, je tam omezená viditelnost apod. výpečky tak to u mě i s pozlacenou grafikou nevyhrajou ... Jak to může mít dobrý fm když si nezalítáš v ideální výšce pro výkon. Je to arkáda, tam bych pak přihmouřil oko kdyby se dali ovládat pozemní jednotky apod.

Jak jsem už někde psal, jak to není od Maddoxu tak to nebude nikdy ono.
Snad jen ještě 777 studios a A2A ještě věřím že můžou vyprodukovat solidní simulaci.
Upravil/a magot dne 17-08-2012 09:46

WT_Horrido
Já bych chtěl aby tam šly ošahávat japonky v metru.
Upravil/a WT_Horrido dne 17-08-2012 09:49
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
3BAP_Cassius Chaerea napsal:Prosím používej třeba WoP (world of planes).

Nemôžem, pretože ide o War of Thunder. Preto WoT.
Hals - und Beinbruch!

Vilik
No já ti nevim barone.
Zkus se připojit na nějakej newbie server v IL2 a výsledek bude stejnej.Šklebící se
Jinak je to War Thunder. Žádný of tam neni.Šklebící se

WT_Horrido
Vrah s HOTASem, TIR a praxí přišel mezi chudinky s myškou a gamepadem. Jste neviděli tohle? http://warthunder...2/current/

Baron je ten uplně vlevo. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Vilik napsal: Jinak je to War Thunder. Žádný of tam neni.Šklebící se

Máš recht. Takže WT Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Baron
WT_Horrido napsal:
Vrah s HOTASem, TIR a praxí přišel mezi chudinky s myškou a gamepadem. Jste neviděli tohle? http://warthunder...2/current/

Baron je ten uplně vlevo. Úsměv

To nie som ja - ja som krajší Šklebící se
Upravil/a Baron dne 17-08-2012 10:21
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,073,180 návštěv