November 23 2024 04:21:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Battle of Britain
1stCL_Pagy
Tanku kdyby jsi jen troško koukal na to co postnul Blue prisel by si an to ze je to hlaseni americky rozvedky a Fokace tam uvadej smula co Šklebící se a Sry ale A36 je takova sracka az boli Šklebící se to je puvodni mustang s motorem jako P40 Šklebící se az zastavba merlina z toho udelal mustanga a jinak A 36 byl puvodne stihaci bombarder a ne stihacka Šklebící se
Upravil/a 1stCL_Pagy dne 08-02-2010 01:07

1stCL_Pagy
Prototyp se poprvé dostal do vzduchu 26. října 1940, 178 dní po objednávce. Konstrukce prototypu se ukázala jako velice zdařilá, u letounu také mj. byl použit zcela nový laminární profil křídla. Nevýhodou byl motor Allison, který měl ve větších výškách nízký výkon a tak RAF stroje používala jen na průzkum. Americké letectvo mimo to zavedlo do výzbroje bitevní verzi A-36.

311_Tank
On 19th September the 12th Air force had the following units in Tunisia: 1st FG (P-38), two squadrons from 14th FG (P-38), 31st and 52nd FG (Spitfire Mk.V), 60th and 64th TCG (C-47), two squadrons from 97th BG (B-17), one photographic squadron from 3rd group and 15th BS (A-20)

BTW nevim o co se snazis ale abys nedopad jak Fucida kdyz pred BoB prohlasoval ze LW nebude mit zadne ztraty Šklebící se

1stCL_Pagy
Fajn tanku tohle slozeni beru Šklebící se dej vam lajtasi a ty uzasny VB spity Šklebící se

311_Tank
Pagy co bych ti na to rek Šklebící se Vygooli si "Husky order of battle" a uvidis co tam vsechno poleti. Uvidime jetli se ti to bude porad libit Pff

Hoper
1stCL_Pagy napsal:
Hoper jde o to že mi se tu můžem jen pokusit nasadit počty a typy co tam bojovali ale dokud nebude něco jako že když v tom spitu tu zatáčku v těch 500 utáhneš uděláš to jednou :D a ne 100x za sebou, nebo že v tom foku prostě zoomneš dolů a ne že za to vezmes a nechas se zas okamzite vynist nahoru :D Tak je vlastně veškerý naše snažení k ničemu :D

ale tohle (obecně) já taky myslel
samozřejmě i s patřičnýma reáliema na modré straně, na které vy často zapomínáte ;) (když bude FW zdrhat v tom dajvu nějakýmu Thudu nebo Poníkovi že se bude celý letadlo klepat, pak sedne, vzlítne a co čert nechtěl, bude muset zase zdrhat stejným způsobem... - myslíš, že v reálu by to byla nová mašina (jako to je teď), která by to vydržela nebo ta "stará" opotřebovaná a mohla se pak klidně rozsypat případně odejít motor ? Nebo snad bude modrej schopnej s G-2 kroutit tak, aby se nepoblil případně tolik G po sobě vydržel ? Nebo měla snad celá LW vybavená Befkama v kabině zrcátko ? Atd atd ...

a jen na okraj - Pagy, pokud budeš vědět, že ten spit kroutí tak jak kroutí a budeš v něm z nějakého důvodu sedět ty - poletíš tak jak se má nebo budeš kroutit jako "o život" ? :) Resp - budeš využívat toho, co sim umožňuje (nebo ještě lépe - dělat to, co sim nezakazuje) nebo poletíš "rytířsky" tak jak se lítalo kdysi ?
Nebo když budeš potřebovat nutně "vybočit", vytrimuješ si letadlo a prostě si odskočíš nebo poletíš stejně jako piloti kdysi a holt si pod sebe "usteleš" ?

A poletí / bude se tak chovat každý ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hiltos
Cywe, co je to za filozoficky otazky?
Je snad jasne, ze ve hre udelam vsechno mozne, abych tu mrdku na dvanacte dostal dolu co nejrychleji a nejbrutalneji.
A jelikoz je ta gameska postavena na historickem zaklade, tak mam moznost pouzit vice mene historicke protivniky, pac vim, ze jsou vice mene srovnatelne namodelovany. Abyh se nedostal do situace, ze budu v BoBu sundavat Emily Spitama 5. A protoze rytirskost ocekavat nelze, tak nam to Oleg pekne vybalancoval, ze jo.

A koukam, ze bitva zvana Operace Husky uz zacala :-) By me zajimalo, jestli to bude stejne dobre nastavene a vytvorene jako proflambovane Šklebící se
Upravil/a Hiltos dne 08-02-2010 09:49

1stCL_Fucida
311_Tank napsal:
Pagy co bych ti na to rek Šklebící se Vygooli si "Husky order of battle" a uvidis co tam vsechno poleti. Uvidime jetli se ti to bude porad libit Pff

Myslíš ten článek na Wiki?

Co se dívám, tak spojenecký planeset bude takový..slabý. Luftwaffe tam bohužel uvedena není. Na dalších odkazech taky nic. Jinak nevím, co měla znamenat poznámka, že Fokyny v polovině roku 1943 nebyly. Do teď jsem měl za to, že ta divná letadla s hvězdicovými motory sestřelila první Spitfiry v létě 1941. A ejhle, ono ne?
No a pokud jsi myslel pouze jižní frontu (jako že doufám, že ano), tak tam v téhle době byly snad pouze Fw 190 od Schlachtgruppen. Ale byly. Dříve tam byly i klasické stíhací jednotky.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 08-02-2010 11:05
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hiltos
Fuci, nedelej si prdel. Zenasel jsem tam zadne zminky o LW (na te wiki), tak abysme nemeli jen pozemaky Šklebící se

FK_Rychtyg
Hiltos napsal:
Fuci, nedelej si prdel. Zenasel jsem tam zadne zminky o LW (na te wiki), tak abysme nemeli jen pozemaky Šklebící se

Budeme tam jezdit s tím MODovým Kübelem, když už nám ho udělaliMrknutí

Btw Tanku:
Herr J.Steinhoff ve své knize Mesinská silnice, která je asi všem známá uvádí například toto:

Gerbini/Trapani 5.července 1943
"Rychlá bitevní eskadra s JABO Fw 190 a jedna skupina 51. a 53. stíhací eskadry jsou ukryty nedaleko našeho přistávacího pruhu pod olivami."

11. červenec 1943 (tedy dva dny od vypuknutí Husky)
"Hned se za nás posadily a začaly nás honit v přízemním letu podel údolí. Bohu díky, že Focke - Wulfy nejsou právě lenivé, viděl jsem sestřely, ale musel si chránit vlastní kůži."

Jen z těchto citací vyplívá, že Fuči má pravdu...ty Fokouše opravdu nad Sicilii operovaliÚsměv
Upravil/a FK_Rychtyg dne 08-02-2010 15:20

1stCL_Pagy
Wow Tanku už se bojím Šklebící se jen nevím kdo by se měl bát víc jestli mi nebo vy rudí Šklebící se už vidím jak najdeš piloti co ti vlezou do P40tky proti G4 cce a nedej boze par bitevnim fokacum Šklebící se asi nenajdes co. Jediny co jsem v tom uzasným článku na wiki našel je to co jsem napsal, až na ty střední bombardéry, ale i těch měli většinu Šklebící se a ty stíhačky jsou druhořadý to mi nevymluvíš Šklebící se Protože už na F4cce sundavali němci P40 jak na drátkách

Panek
Nechte těch žabo/myších válek a reději mi řekněte jestli se BoB poletí znovu!

Jsem ochoten nastoupit znova do stuky, ale jaksi si musím zařídít volný večer v daný termín.

Tak letí se? A kdy?

1stCL_Fucida
Panek napsal:
Nechte těch žabo/myších válek a reději mi řekněte jestli se BoB poletí znovu!

Jsem ochoten nastoupit znova do stuky, ale jaksi si musím zařídít volný večer v daný termín.

Tak letí se? A kdy?

Jestli bych mohl poprosit, tak až za nějakou aspoň trochu delší dobu. Rád bych pomohl zorganizovat jednu specku z jiné kuchyně, která už kvůli BoBce byla odložena.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Panek
Ok, tak jindy.

Chaindler
1stCL_Pagy napsal:
Wow Tanku už se bojím Šklebící se jen nevím kdo by se měl bát víc jestli mi nebo vy rudí Šklebící se už vidím jak najdeš piloti co ti vlezou do P40tky proti G4 cce a nedej boze par bitevnim fokacum Šklebící se asi nenajdes co. Jediny co jsem v tom uzasným článku na wiki našel je to co jsem napsal, až na ty střední bombardéry, ale i těch měli většinu Šklebící se a ty stíhačky jsou druhořadý to mi nevymluvíš Šklebící se Protože už na F4cce sundavali němci P40 jak na drátkách

Ja myslim, že nikdo tady nemá problém s tím vlézt do P40 proti G4, když bude zároveň dodržena reálná převahga 4:1 pro REDs. Kde asi udelalo nemecko chybu, ze to i s tema nejlepsima pilotama a nejlepsima strojema cely totalne, ale TOTALNE prosralo :-)))))))

311_Tank
Vychazi mi ze fokacu bylo na Sicilii asi 15% z celkove FF

K ostatnimu se nebudu vyjadrovat smerujte sve dotazy na Curtise jakozto organizattora za Axis.

Hiltos
Chaindler napsal:
1stCL_Pagy napsal:

Ja myslim, že nikdo tady nemá problém s tím vlézt do P40 proti G4, když bude zároveň dodržena reálná převahga 4:1 pro REDs. Kde asi udelalo nemecko chybu, ze to i s tema nejlepsima pilotama a nejlepsima strojema cely totalne, ale TOTALNE prosralo :-)))))))

Strileli za valky do vzduchu.

310_Gringo
Chaindler napsal:

Přesně tak.Vykašlete se na reálie, protože celkový počty nasazenejch strojů pro danou oblast se ve šturmovi dodržet nedaj.
Je třeba zkrátka udělat VYVÁŽENEJ planeset ve kterým budou k dispozici stroje, který byly nasazený v tý či oný bitvě.
Ale hlavně tak aby měly jedna i druhá strana zhruba stejný šance a aby si to všichni užili.

To že bude poražená strana vždycky brečet jak to bylo všechno nefér, tomu se asi nevyhnem.Jen jsou to poslední dobou vždycky modří, no.Šklebící se
A komu se planeset nelíbí, ať to prostě neletí a jde radši na pivo, protože se to pak nedá číst...
Já taky nelítám AFW, protože mi vaděj ruský stroje.Ale spoň si pak nestěžuju kudy chodim
Upravil/a 310_Gringo dne 08-02-2010 18:12

1stCL_Pagy
Gringo nevím kdo brečel, že se musí restartovat mapa, nevím kdo tu píše kolik čeho sundal Šklebící se myslím že brečíte jen vy. Modří nemají zapotřebí si tu honit ego tím, kolik těch nebohejch rovně letících aiček sundali.

310_Mik
1stCL_Pagy napsal:
Gringo nevím kdo brečel, že se musí restartovat mapa, nevím kdo tu píše kolik čeho sundal Šklebící se myslím že brečíte jen vy. Modří nemají zapotřebí si tu honit ego tím, kolik těch nebohejch rovně letících aiček sundali.

Cool

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,355 návštěv