Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
1stCL_Novotny |
Přidané 08-02-2010 12:58
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
1stCL Novotny napsal:
No to stoupání není problém! Ne kecám, je to tvořené v generátoru a tak se narodíš rovnou v levelu.
Poletujem si takové rychlovky jako trénink střelby.
Kdy míváte takové tréninky a jsou veřejné ? WT_Dedicated bohužel opět nefunguje a jiný server s vyšší koncentrací CZ/SK hráčů zatím není
Veřejné? No v podstatě ano, tedy co lajna a náladovost možnosti serverovat dovoluje. Jednou to jede gut jindy se tři nespojí.
Větší problém asi bude to že s Losíkem létáme většinou dost brzo odpoledne a pevnej čas není. Je to spíš formou- zapnu PC kouknu, optám se a jedem, někdy hodku jindy tři.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 08-02-2010 12:59
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 09-02-2010 22:02
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
To už si snad RoF dělá pr..el, co všechno ještě může létat A on s tím ještě přistál. To že je realistický simulátor?
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/SVK/mrzak1.JPG[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/SVK/mrzak2.JPG[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 10-02-2010 09:25
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Nojo dreidecker tho vydrží..
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 10-02-2010 10:11
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Hehe, no jo nemá to koleje, tak občas nastane "náhoda." Stejně jako v reálu. Nepřipsal se jako sestřel?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 10-02-2010 10:17
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
kdyby jenom Dreidecker ... ja jsem jednou potkal Breguety, jeden z nich sel skoro hned dolu, ale ten druhej sestrelil tri Albiky a dokazal pristat deravej jako reseto a kompletne bez vzper na levejch kridlech a jenom s jednou na konci pravejch ... k bliti velebnosti |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 10-02-2010 10:23
|
Fusioner
|
Ja viděl F-15 co přistála bez křídel
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 10-02-2010 12:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
WT_Horrido napsal:
Ja viděl F-15 co přistála bez křídel
Jó to je srovnatelný
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 10-02-2010 14:22
|
Fusioner
|
Srovnatelné to je v tom že 99% F-15 bez křídel spadne
Občas v ROF něco letí co by teoreticky mělo spadnout (pokud to není bug jako když AI létalo v Dr.I uplně bez křídel). Se mi po nárazu trosek nalomilo horní křídlo jak je na screenu - pravý konec se vzpěrou. Jinak vše nepoškozeno. Po chvíli se ten kus začal odlamovat (okamžitě jsem vypl motor a rovnal) až uletěl uplně, Dreidecker se ztočil do pádu a začaly se mu rozpadat další nosné plochy a skončilo to špatně. No a tenhle přistál...
Co je realističtější? Když letadlo při určitém zobrazení poškození vždy spadne (ona legendární díra v křídle 109 ze šturma) nebo tohle?
Upravil/a WT_Horrido dne 10-02-2010 14:37
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 10-02-2010 14:59
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
WT_Horrido napsal:
Srovnatelné to je v tom že 99% F-15 bez křídel spadne
vážně ? kolik F-15 bez křídla si viděl spadnout ?
WT_Horrido napsal:
Občas v ROF něco letí co by teoreticky mělo spadnout (pokud to není bug jako když AI létalo v Dr.I uplně bez křídel). Se mi po nárazu trosek nalomilo horní křídlo jak je na screenu - pravý konec se vzpěrou. Jinak vše nepoškozeno. Po chvíli se ten kus začal odlamovat (okamžitě jsem vypl motor a rovnal) až uletěl uplně, Dreidecker se ztočil do pádu a začaly se mu rozpadat další nosné plochy a skončilo to špatně. No a tenhle přistál...
Jop, tohle je lepší odpověď než to banalizovat
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 10-02-2010 15:00
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10887
Založený: 26.01.13
|
WT_Horrido napsal:
Co je realističtější? Když letadlo při určitém zobrazení poškození vždy spadne (ona legendarní díra v křídle 109 ze šturma) nebo tohle?
Těžko říct, DM Šturma byl perfektní v porovnání se stařičkými WarBirds, ale dnes už je přecijen značně vousatý..a narozdíl od FM neprošel reinkarnací v podobě "v4.0" Ale nejsem si jistý, jestli tenhle "einundhalbvondreidecker" mohl v téhle podobě byť jen teoreticky kontrolovaně letět. F15 je díky svému nosnému trupu přecijen něco úplně jiného. První věc, která mě napadla byla: "Jaktože se takhle zlomený nosník prakticky okamžitě neukroutil?" No a druhá: "Jak je možné, že vztlak generovaný vlevo a vpravo od osy letounu je natolik podobný, aby stroj i bez křidélka neklonil?"
Obecně se mi ale damage model v RoF líbí velmi. A to že občas někde vyplodí něco více či méně diskutabilního je věc, se kterou dokážu žít
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 10-02-2010 15:01
|
Fusioner
|
Ja viděl spadnou tolik F-15 jako Dreideckerů a Breguetů
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Merten |
Přidané 10-02-2010 15:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
Tak já už tam viděl lítat stroje v mnohem horším stavu.Třeba Camela s křídly jen na jedné straně borec to sice při "přistávání" rozštípal ale přežil . Apropo odhadem mu zbylo cca 70-65% nosné plochy takže to zase až tak dramatický poškození není .Když si teda člověk uvědomí že to má oproti padajícím cihlám z pozdějších let poněkud jinde schopnost doklouzat . |
|
|
|
eman |
Přidané 10-02-2010 16:33
|
Nováček
Příspěvek: 56
Založený: 17.09.08
|
Už jste zkoušeli vrtulí ztaranovat ocasní plochy protiivníka? S dreieckerem jsem takhle v zápalu boje trefil dolphina, urazil jsem si vrtuli a on neměl na sobě po nárazu ani stopu. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 10-02-2010 17:47
|
Uživatel
|
To mně se často stává, že letím těsně za soupeřovým letadlem a jak ho tak štípu kulomety na třísky, odpadávají z něj menší i větší kousky, které si nasaju do vrtule a často se mi zlomí
Mimochodem, ví už někdo, jak se počítá bodové ohodnocení letu hráče ? Vím, že pilot vítězné strany dostane přes 400 bodů, aniž by musel po někom jen vystřelit a naopak pilot strany která prohrála, dostane ani ne 100 bodů, i když sestřelí třeba 3 letadla. Zkoušel jsem si ty body zapisovat a počítat, jak k nim došli, ale marně
Také by mě zajímalo, kdy se vlastně přičítá hráči sestřel. Někdy jen letmo škrábnu kulkou soupeře, který se lekne a spadne při vývrtce a mám za něj STREAK, někdy ale rozstřílím soupeře na totální cedník, že přistane jen zázrakem a stejně mi to za něj STREAK nepřipočítá |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 10-02-2010 19:07
|
Fusioner
|
Sestřel je uznán:
poškození letadla stupně "na odpis" (převrácení stačí)
smrt pilota
zajetí pilota
Pokud povolíš nouzáček na nepřátelské straně fronty a to hovado to nerozseká tak smůla. Takže buď chudáka zmasakrovat, nebo si hrát na rytíře. Osobně aplikuji pravidlo pokudsetomutočívrtulestřílím.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 10-02-2010 20:18
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
Sestřel je uznán:
poškození letadla stupně "na odpis" (převrácení stačí)
smrt pilota
zajetí pilota
Pokud povolíš nouzáček na nepřátelské straně fronty a to hovado to nerozseká tak smůla. Takže buď chudáka zmasakrovat, nebo si hrát na rytíře. Osobně aplikuji pravidlo pokudsetomutočívrtulestřílím.
Jestli jsem to správně vypozoroval, tak ,,na odpis" znamená, že letadlo nemůže po přistání znovu vzlétnout. Tedy pokud rozjebu soupeřovo letadlo tak, že je jak cedník, zbylo mu jedno a půl křídla, ale on přistane u svých a tak, že po přistání TEORETICKY může znovu nahodit motor a odlepit se, sestřel mi není uznán.
Pokud soupeře pouze neznatelně škrábnu, ale on vlastní vinou zadře motor, doplachtí a v pořádku přistane u svých, tak mi sestřel už uznán je (protože už nemůže odstartovat). Je tomu tak?
A jak je tomu v případě, že na letadlo střílí dva a více hráčů zároveň ? Komu je připsán STREAK ? Tomu co střelil poslední ránu (jako v IL-2), nebo ten co do něj investoval nejvíc kg železa ?
Upravil/a LEON_CZ dne 10-02-2010 20:26
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 10-02-2010 22:57
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10887
Založený: 26.01.13
|
LC_LEON_CZ napsal:
Tomu co střelil poslední ránu (jako v IL-2), nebo ten co do něj investoval nejvíc kg železa ?
IL-2 to bohužel takhle snadno nepočítá Ani po sedmi letech, co se mu intenzivně věnuji, si pravidly připočítávání sestřelů/bodů jistý nejsem
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 11-02-2010 14:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
eman napsal:
Už jste zkoušeli vrtulí ztaranovat ocasní plochy protiivníka? S dreieckerem jsem takhle v zápalu boje trefil dolphina, urazil jsem si vrtuli a on neměl na sobě po nárazu ani stopu.
mno ja jsem teda srazku ve vzduchu prezil jenom jednou kdyz jsem ho vrtuli preseknul vejpul a byl jsem rad ze jsem vubec dokluzal za frontu ... jinak ve vsech ostatnich pripadech jsme zuchli na zem kousek od sebe ... ne jako Sturm kde ho staci dobre trefit cumakem a von nasranej pada dolu a ty pokracujes v letu bez jedinyho poskozeni |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 13-02-2010 09:52
|
Uživatel
|
NovotnyCZ z RoF je někdo odsud z SVK? |
|