November 23 2024 05:31:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Návštěva hrobu 'Nowiho'
1stCL_VLK
313_Gryzlov napsal:
Kdo chce s vlky býti ...

nejde o to,kdo se mnou,ale s kým jáVyděšenýVyděšený

313_Gryzlov
310_cibule napsal:
310_cibule napsal:
Ucho napsal:
313_Gryzlov napsal:
Ovšem těžko se bránit tomu, aby se mnou někdo manipuloval, když ve svém důsledku to znamená ztrátu zaměstnání, bydlení nebo dalších sociálních (ne)jistot, které člověk v dnešní době (ne)má a potřebuje ke svému životu, ať už v jakémkoilv státním systému.

Kdo chce s vlky býti ...

Když to bereš takhle...obávám se, že to je jedinej systém kde máš vůbec nějakou šanci se bránit. Všude jinde ti rovnou stojej na krku.

Přesně tak. A ne zcela rozumím té rovnici: nenechat se manipulovat=ztráta sociálních jistot.

Já se snažím celý život nechat se co nejméně manipulovat a o žádné jistoty nepřícházím. Tedy narozdíl od doby před sedmnácti lety, kdy jsem podobným jednáním ohrožoval nejen sebe, ale i své rodiče, sestru a přítelkyni.

Pravda, mohl bych se asi i dnes mít líp, kdybych se některým věcem, které se mi nelíbí, přizpůsobil, ale nestojí mi to za to. Ale že bych přicházel o jistoty, to tedy ne. Ty jistoty si totiž buduji sám, mohu si svobodně vybrat, na čem je postavím a tak. A nikdo mi v tom (narozdíl kdysi od nacistů a bolševiků) nebrání.

To není žádný vrozený optimismus, to je zkušenost, v níž velmi důležitou roli hraje téměř třicet let života v totalitě.

Mám tudíž to štěstí (a to myslím zcela vážně), že si nyní mohu vážit života ve svobodné společnosti, kterou omezuje jen její vlastní hloupost, sebestřednost, malost atd. (ostatně jako v každé společnosti po celém světě) a ne žádný -ismus.

Než jsem Ti stačil cokoliv rozumného napsat, tak si mi odpověděl ... to se nedělá předbíhat s reakcí na můj nenapsaný příspěvek Úsměv

Vím, že vůči Tobě mám jistý "handicap" v tom směru, že jsem nezažil to co Ty. Na druhou stranu stranu jsem byl poněkud překvapen tím, že například v USA (našem velikém vzoru co se demokracie týká) jsou jsité věci také diktovány. Například je Ti diktováno, jaký domeček a z jakého materiálu si máš postavit, protože to tam tak mají v té oblasti všichni (na jednu stranu to jsitě nekazí ráz krajiny, na stranu druhou, chceš-li tady bydlet, tak nevybočuj z řady). Ploty žádné ... což je hezké, ale za cenu, že Tvůj pes má na krku obojek, který mu způsobí fyzický trest ve fromě eletrického šoku, pokud zaštěká nebo překročí hranici pozemku, kolem kterého je zakopaný drát. Systém zavírání psů do klece, když jdou majitelé do práce ... ale to se asi tak úplně netýká tématu ...

... co se týká sociálních jistot ... myslím, že víš mnohem víc o tom, jak to vypadá v Detroitu po té, bylo propuštěno tisíce dělníků z automobilek. Vím jen něco málo, ale přijde mi to dost strašné ... nepřijde mi zrovna správné, žít stylem, že když člověk přijde o práci, ztrácí prakticky i slušný život. Bohužel smutným faktem je to, že v dnešní době nemá člověk práci, která by mu zajistila možnost bezproblémového žití v případě delší nemoci. Finanční rezervy z výplaty, pokud člověk žije sám, jsou prakticky nulové, takže v případě jakéhokoliv problému, se člověk dostává na hranu, ze které může sklouznout k tomu, že skončí pod mostem. A proč? Aby mi nějaký pán v obleku a kravatě z televizní obrazovky s úsměvem říkal: A to snad chcete, aby se vrátily poměry jako před rokem 1989?

Samnozřejmě že nechci, ale také nechci, aby mi někdo dával nůž na krk z druhé strany tím, že mě bude vydírat tím, že mi dal svobodu, tak ať si nestěžuju. Že mám volbu svobodného rozhodnutí, zda budu pracovat 16 hodin denně za plat, který sotva pokryje hypotéku? A najít si nové zaměstnání?

Nezlob se na mě, ale mně to jako vydírání přijde. Protože pokud se "svobodně" nepřizpůsobím, skončím kde? Pod mostem s Ironem v ruce ...

EDIT:
Jenže obávám se, že tohle je hlavně v lidech, ne v systému. Nevím, jsem asi na to ještě příliš malý a hloupý ... dejte mi radši do ruky joystick, jdu se radši nechat sestřelovat .. to mi jde asi ze všeho nejlíp.
Upravil/a 313_Gryzlov dne 09-11-2006 19:33

313_Gryzlov
1stCL_VLK napsal:
313_Gryzlov napsal:
Kdo chce s vlky býti ...

nejde o to,kdo se mnou,ale s kým jáVyděšenýVyděšený

Jo tak to pardon Šklebící se

P.S.
Suvorova bych moc nebral. Jeho technické argumenty jsou dost směšné (spíš smutné). Hlavně mě pobavilo zdůvodnění, proč tanky BT-5 a BT-7 byly schopné jezdit na kolech. To jsem se smál asi jetšě týden Úsměv

313_Gryzlov
Ucho napsal:
clone9cz napsal:
muze tu nejaky schopny admin prejmenovat todle vlakno tak, aby nazev odpovidal tematu diskuse Mrknutí

"Jak se stát u sibiřských tigrů vůdčím samcem" ??? Šklebící se

Kdybych to věděl, tak děláš "ave Siberian Tiger" Šklebící se

313_Gryzlov
Tajpan napsal:
313_Gryzlov napsal:
Tajpan napsal:OK. Beriem späť.
Tak dúfam ,že chápe aj požiadavok na postrielanie 50.000 nemeckých dôstojníkov (bez súdu) , s ktorým idealista demokrat Roosvelt nadšene súhlasil.
ešteže ten feudálny kolonialista Churchill ich oboch poslal do .... .

Co to bylo za důstojníky (hodnostní rozsah) a k jakým jednotkám patřili?

Teherán 28.listopad 1943
"päťdesiat tisíc nemeckých dôstojníkov ich musí byť zastrelených ,
ktorí tvoria jadro nemckej brannej moci."

Vcelku podstatná pasáž: ktorí tvoria jadro nemckej brannej moci
To číslo mi přijde ale dost vysoké. Popravu zodpovědných činitelů bych chápal, ale ne vyloženě ve smyslu popravy takového množství důstojníků armády a to bez soudu. Ovšem pokud by šlo o důstojníky typu Leona Degrelle a jemu podobných, tak tam bych to chápal.

rudidlo
313_Gryzlov napsal:
Finanční rezervy z výplaty, pokud člověk žije sám, jsou prakticky nulové, takže v případě jakéhokoliv problému, se člověk dostává na hranu, ze které může sklouznout k tomu, že skončí pod mostem. A proč? Aby mi nějaký pán v obleku a kravatě z televizní obrazovky s úsměvem říkal: A to snad chcete, aby se vrátily poměry jako před rokem 1989?

A co finanční rezervy z výplaty, pokud z ní člověk živí 3 členy domácnosti? (A osobně si myslím, že jsou i šílenci, kteří jsou na tom ještě "líp"Mrknutí. Neřeš to tak tragicky. Peníze jsou důležité, ale existují daleko, daleko důležitější věci.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Ucho
313_Gryzlov napsal:
Ucho napsal:
313_Gryzlov napsal:
Ovšem těžko se bránit tomu, aby se mnou někdo manipuloval, když ve svém důsledku to znamená ztrátu zaměstnání, bydlení nebo dalších sociálních (ne)jistot, které člověk v dnešní době (ne)má a potřebuje ke svému životu, ať už v jakémkoilv státním systému.

Kdo chce s vlky býti ...

Když to bereš takhle...obávám se, že to je jedinej systém kde máš vůbec nějakou šanci se bránit. Všude jinde ti rovnou stojej na krku.

Ovšem ta šance je v mnoha případech rovna výši stavu Tvého konta, nebo postavení ve společnosti ...

No a zrovna třeba Frantovi Mrázků, to vůbec nepomohlo... Mrknutí

Jako co chceš slyšet, že to je obecná zákonitost? Není.

BTW Jak s Tebou systém manipuluje, že se nemůžeš, bez konta a postavení bránit? Že musíš chodit do práce a platit daně?.... to se mnou taky, kurfa :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

313_Gryzlov
rudidlo napsal:
313_Gryzlov napsal:
Finanční rezervy z výplaty, pokud člověk žije sám, jsou prakticky nulové, takže v případě jakéhokoliv problému, se člověk dostává na hranu, ze které může sklouznout k tomu, že skončí pod mostem. A proč? Aby mi nějaký pán v obleku a kravatě z televizní obrazovky s úsměvem říkal: A to snad chcete, aby se vrátily poměry jako před rokem 1989?

A co finanční rezervy z výplaty, pokud z ní člověk živí 3 členy domácnosti? (A osobně si myslím, že jsou i šílenci, kteří jsou na tom ještě "líp"Mrknutí. Neřeš to tak tragicky. Peníze jsou důležité, ale existují daleko, daleko důležitější věci.

Já vím Rudidlo, jen jsem si dovolil vznést protest, že bych rád žil jako člověk Úsměv

310_cibule
313_Gryzlov napsal:
Vím, že vůči Tobě mám jistý "handicap" v tom směru, že jsem nezažil to co Ty. Na druhou stranu stranu jsem byl poněkud překvapen tím, že například v USA (našem velikém vzoru co se demokracie týká) jsou jsité věci také diktovány. Například je Ti diktováno, jaký domeček a z jakého materiálu si máš postavit, protože to tam tak mají v té oblasti všichni (na jednu stranu to jsitě nekazí ráz krajiny, na stranu druhou, chceš-li tady bydlet, tak nevybočuj z řady). Ploty žádné ... což je hezké, ale za cenu, že Tvůj pes má na krku obojek, který mu způsobí fyzický trest ve fromě eletrického šoku, pokud zaštěká nebo překročí hranici pozemku, kolem kterého je zakopaný drát. Systém zavírání psů do klece, když jdou majitelé do práce ... ale to se asi tak úplně netýká tématu ...

Takových příkladů by se jistě pár našlo. Já bych zase uvedl jiné, neboť jsem tam žádné podobné obojky neviděl, domky jsou docela přijemně architektonicky řešeny a né ten urbanistický paskvil jako tady.

Ale to vůbec není důležité. Důležité je, že se o tom píše, že o tom ty i já víme, a že když se podaří ustavit dostatečně silnou lobystickou skupinu, tak se dá podobným excesům úspěšně bránit. Takových příkladů, kdy se to povedlo, mohu uvést nepřeberné množství.

Jasně vypadá to jako samozřejmost, ale není. V totalitě se to prostě nařídí, nikdo o tom nesmí psát, nikdo proti tomu pod přísným trestem protestovat, a tudíž to závisí jen na blahovůli (zlovůli) několika nikým nevolených byrokratů.

313_Gryzlov napsal:
... co se týká sociálních jistot ... myslím, že víš mnohem víc o tom, jak to vypadá v Detroitu po té, bylo propuštěno tisíce dělníků z automobilek. Vím jen něco málo, ale přijde mi to dost strašné ... nepřijde mi zrovna správné, žít stylem, že když člověk přijde o práci, ztrácí prakticky i slušný život. Bohužel smutným faktem je to, že v dnešní době nemá člověk práci, která by mu zajistila možnost bezproblémového žití v případě delší nemoci. Finanční rezervy z výplaty, pokud člověk žije sám, jsou prakticky nulové, takže v případě jakéhokoliv problému, se člověk dostává na hranu, ze které může sklouznout k tomu, že skončí pod mostem. A proč? Aby mi nějaký pán v obleku a kravatě z televizní obrazovky s úsměvem říkal: A to snad chcete, aby se vrátily poměry jako před rokem 1989?

Proti tomuhle se opravdu těžko argumentuje.

Snad mne jen napadá, jak se asi na finanční rezervy svých výplat dívají námezdní dělníci v rovníkové Africe či latinské Americe. Tvá svobodná volba je dělat si se svými penězmi, co chceš. Nemusíš mít nabušený počítač, můžeš si platit místo toho připojištění pro případ nemoci, atd. atd.

"Nulovost" tvých fiančních rezerv je naprosto relativní pojem. Řada lidí - a nejen v Africe či Asii - by tvůj plat i vzhledem k tamnímu spotřebnímu koši brala všema deseti. Mnozí lidé s mnohonásobně vyšším platem než jsi ty zase mají pocit, že se z toho prostě slušně vyjít nedá.

Peníze jsou jen velmi omezeně úměrné tomu, čemu říkáš slušný (a já raději důstojný) život.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_Gryzlov
Ucho napsal:BTW Jak s Tebou systém manipuluje, že se nemůžeš, bez konta a postavení bránit? Že musíš chodit do práce a platit daně?.... to se mnou taky, kurfa :-)

Zatím nijak, protože jsem se do takové situace zatím nedostal a doufám, že ani nedostanu.

Ovšem neber to tak, že říkám něco co není možné. Protože bych Ti mohl oponovat tím, že před rokem 1989 jsem nijak osobně nepocítil manipulaci a tudíž by to znamenalo, že žádná manipulkace nebyla. Ale oba víme, že to není pravda.

To, že se to neděje zrovna mně, přeci neznamená, že se to neděje někomu jinému.

Ucho
313_Gryzlov napsal:
... co se týká sociálních jistot ... myslím, že víš mnohem víc o tom, jak to vypadá v Detroitu po té, bylo propuštěno tisíce dělníků z automobilek. Vím jen něco málo, ale přijde mi to dost strašné ... nepřijde mi zrovna správné, žít stylem, že když člověk přijde o práci, ztrácí prakticky i slušný život.

Tyvole................

Grizlove, v součastnosti je v USA 4-5% nezaměstnanost a ani to není argument. Ty lidi tam jsou zvyklý se o sebe starat a žít si svůj život bez velkejch zásahů státu.

Tady tak maxim. 40% lidí nepříjde divný, že se o sebe a svoje blízké musej postarat. A zbytek to dělá sice taky, ale furt čeká na nějakýho Aštara až jim přinese balík a štěstí... asi.

313_Gryzlov
Ucho napsal:
313_Gryzlov napsal:
... co se týká sociálních jistot ... myslím, že víš mnohem víc o tom, jak to vypadá v Detroitu po té, bylo propuštěno tisíce dělníků z automobilek. Vím jen něco málo, ale přijde mi to dost strašné ... nepřijde mi zrovna správné, žít stylem, že když člověk přijde o práci, ztrácí prakticky i slušný život.

Tyvole................

Grizlove, v součastnosti je v USA 4-5% nezaměstnanost a ani to není argument. Ty lidi tam jsou zvyklý se o sebe starat a žít si svůj život bez velkejch zásahů státu.

Tady tak maxim. 40% lidí nepříjde divný, že se o sebe a svoje blízké musej postarat. A zbytek to dělá sice taky, ale furt čeká na nějakýho Aštara až jim přinese balík a štěstí... asi.

A proto Ti tedy asi přijde normální, když se děti střílejí na ulici ... čtvrtě jsou ovládány gangy atd. Nevím, ale pro mě, jako pro civilizovaného člověka je tohle poměrně nepřípustný stav. Pokud je to pro Tebe přípustné, pak jsi asi spokojený. Pro mě volnost a svoboda pohybu mimo jiné znamená i bezpečný pohyb, aniž by mě někdo ohrožoval na životě.
Ono je moc příjemné se pohybovat po "Sharwoodu" a čekat, kdy Tě někdo sejme ... A argument, že je někdo na něco zvyklí ... to u mě vyvolává jistý úsměv, protože by náš stát potom byl stále v totalitě ...

310_Ikar
1stCL_Jamamoto napsal:
310_Ikar napsal:
Pánové, ja jsem taky hrozne chytry vsemu rozumim a vsechno znam a samozrejme vse hodnotim s dostatecnym nadhledem.
Takze Vam take sdelim s dovolenim svuj bezesporu nejmoudrejsi nazor.

HOVNO

No vida...oproti včerejšku vidím jisté pokroky!Cool

ó ano, ó ano

www.310raf.com
Ucho
313_Gryzlov napsal:
Ucho napsal:
313_Gryzlov napsal:

Tyvole................

A proto Ti tedy asi přijde normální, když se děti střílejí na ulici ... čtvrtě jsou ovládány gangy atd. Nevím, ale pro mě, jako pro civilizovaného člověka je tohle poměrně nepřípustný stav. Pokud je to pro Tebe přípustné, pak jsi asi spokojený. Pro mě volnost a svoboda pohybu mimo jiné znamená i bezpečný pohyb, aniž by mě někdo ohrožoval na životě.
Ono je moc příjemné se pohybovat po "Sharwoodu" a čekat, kdy Tě někdo sejme ... A argument, že je někdo na něco zvyklí ... to u mě vyvolává jistý úsměv, protože by náš stát potom byl stále v totalitě ...

No, to je děsně jednoduchý, jak z toho ven:

dělej si co chceš, mysli si co chceš, ale hlavně mě a příp. kohokoli jiného, kdo tě o to nepožádá prosímtě nezachraňuj.... pak to bude fungovat Mrknutí

LesniHU
Sipi napsal:
tomiczech napsal:
LesniHU napsal:
tomiczech napsal:
podle me tohle docela zlehcujes. nevim jestli jsi byl na vojne, ale jako jedna z prvnich veci nam bylo pri zakladnim vycviku vysvetleno, ze ROZKAZ SE MUSI UPOSLECHNOUT. muzes o nem mit pochyby, pochyby muzes dokonce i nahlas vyjadrit ale jediny co muzes delat je to, ze pozadas o to aby ti ten rozkaz byla DAN PISEMNE. Pak ho MUSIS PROVEST a teprve pak si STEZOVAT, ze to byl spatny rozkaz. A to hovorim o roce 1998, tedy o dobe kdy byl mir a nefungovala ani vojenska justice. Ale je to princip na jakym armada stoji a funguje - ono jinak to asi ani nejde.
V izraelske armade ma afaik vojak pravo odmitnout a nesplnit nelegalni rozkaz. Vim, ze dnes je jina doba, takze to berte jako takovou perlicku a priklad, ze kdyz se chce, tak to jde...

fakt? Zamračený zidi zase musej mit neco vyjimecnyho Mrknutí

a nahodou nevis co se s nim stane, kdyz ten rozkaz odmitne jako nelegalni a pripadny soud ten rozkaz ohodnoti jako legalni? to jen tak pro zajimavost ...

edit: blbej smile

Pre info. Niekolko izraelskych pilotov odmietlo bombardovat ciele v palestine a pasme Gazy. Pokial vienm tak ich sudili a odsudili za neuposluchnutie rozkazu. Nepamatam si na sadzbu co dostali.
Nojo, jenze kdyby jim soud dal za pravdu, odsoudil by tim v ocich mnoha vlastne celou valku, takze ten rozsudek nemusel byt zas az tak nezavisly. Jaka je skutecne sance u soudu a jake rozkazy by soud uznal jako nelegalni, to fakt nevim.

313_Gryzlov
310_cibule napsal:
Snad mne jen napadá, jak se asi na finanční rezervy svých výplat dívají námezdní dělníci v rovníkové Africe či latinské Americe. Tvá svobodná volba je dělat si se svými penězmi, co chceš. Nemusíš mít nabušený počítač, můžeš si platit místo toho připojištění pro případ nemoci, atd. atd.

"Nulovost" tvých fiančních rezerv je naprosto relativní pojem. Řada lidí - a nejen v Africe či Asii - by tvůj plat i vzhledem k tamnímu spotřebnímu koši brala všema deseti. Mnozí lidé s mnohonásobně vyšším platem než jsi ty zase mají pocit, že se z toho prostě slušně vyjít nedá.

Peníze jsou jen velmi omezeně úměrné tomu, čemu říkáš slušný (a já raději důstojný) život.

Pokud bych porovnával s námezdními dělníky, nemusel bych chodit až tak daleko ... stačí porovnat situaci ukrajinských, běloruských dělníků u nás, kteří jsou obíráni mafií. A myslím, že můj plat by rádo bralo více lidí i z ČR. Ne jenom z oblastí, kde je poměrně veliká chudoba.

Ano, máš zcela jistě pravdu v tom, že nemusím mít nabušenou mašinu a místo toho si platit připojištění atd. Ovšem to, že mám nabušenou mašinu, je důsledkem něčeho jiného. Vím, že je to velmi nedostatečná dopověď, ale nechci veřejně rozebírat své finance a stav věcí. Toi by bylo spíše na PM. A proto i nadále budu tvrdit, že dnešní systém neumožňuje důstojný život pro jednoho člověka bez cizí pomoci. A v tuto chvíli nehledám příklad jen u sebe, ale i u jiných, které osobně znám.

Skutečnost je taková, že dnes dá člověk celý plat za byt, za stravu a finanční rezervy jsou nulové. To mi přijde jako vydírání, protože s důstojným životem to nemá mnoho společného.

Jistě máš pravdu v tom, že peníze jsou omezeně úměrné tomu, čemu říkám slušný život a Ty důstojný život. Ale co znamená důstojný život?

313_Gryzlov
Ucho napsal:
No, to je děsně jednoduchý, jak z toho ven:

dělej si co chceš, mysli si co chceš, ale hlavně mě a příp. kohokoli jiného, kdo tě o to nepožádá prosímtě nezachraňuj.... pak to bude fungovat Mrknutí

Jsem rád, že to bereš s takovým humorem ... a budu rád, když si tento postoj budeš moci zachovat i nadále, kdy nikdo z Tvého blízkého okolí, koho znáš, nemusel řešit sociální jistoty a zvlášť ve vlastní rodině. Pak můžeš mít takové názory jako máš a ještě k tomu používat smajlíky.

Sytý hladovému nevěří a ten kdo vidí kolem sebe i to horší, si akorát vyslouží sadu "argumentů" od podobných lidí jako Ty, Buď rád, že výše Tvého příjmu není 2/3 nákladů na život.

Buď šťastný.

rudidlo
313_Gryzlov napsal:
rudidlo napsal:
313_Gryzlov napsal:

Já vím Rudidlo, jen jsem si dovolil vznést protest, že bych rád žil jako člověk Úsměv
Tak žij.
313_Gryzlov napsal:
Ucho napsal:
313_Gryzlov napsal:

Tyvole................

V Česku se taky střílí na ulici nebo ne?

http://silicon-remarks.blogspot.com
Ucho
313_Gryzlov napsal:
Jsem rád, že to bereš s takovým humorem ... a budu rád, když si tento postoj budeš moci zachovat i nadále, kdy nikdo z Tvého blízkého okolí, koho znáš, nemusel řešit sociální jistoty a zvlášť ve vlastní rodině. Pak můžeš mít takové názory jako máš a ještě k tomu používat smajlíky.

Nebudu ti tu na tomhle foru popisovat svoje zkušenosti s životními průsery, protože mi to příjde nepatřičné.

Sytý hladovému nevěří a ten kdo vidí kolem sebe i to horší, si akorát vyslouží sadu "argumentů" od podobných lidí jako Ty, Buď rád, že výše Tvého příjmu není 2/3 nákladů na život.

Sadu "argumentů" si ode mě vyslouží akorát ten co vytáhne něco tak příšerného jako jsou "ubozí dělníci z Detroitu" sry ale na to fakt nemám.

Buď šťastný.

Zaplať pánbůh sem, i bez Aštara. Zkus to taky.... :-)

1stCL_Jamamoto
310_Ikar napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
310_Ikar napsal:
Pánové, ja jsem taky hrozne chytry vsemu rozumim a vsechno znam a samozrejme vse hodnotim s dostatecnym nadhledem.
Takze Vam take sdelim s dovolenim svuj bezesporu nejmoudrejsi nazor.

HOVNO

No vida...oproti včerejšku vidím jisté pokroky!Cool

ó ano, ó ano

Jenže dnes zase nic moc....Cool

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,022,046 návštěv