January 19 2026 20:30:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nábor členu k No.606.squadron
Bretis
sovět
zastupitelský orgán v Rusku od roku 1917,
-od 1922 místní orgán státní moci a správy,
-1936-93 parlament Ruské federace, svazových republik a celosvazový parlament bývalého SSSR

XXX_Dazz
313_Pospa napsal:
Když Winter zakládal tohle vlákno určitě netušil jak se to zvrhne Šklebící se Vy jste ale banda ...no jo já v tom jedu taky tak sorry. Ale Wintere ber to i z druhé strany alespon to vlákno hned tak nezaniklo Šklebící se

Kdyby jsi poznal Sovětský tank tak to mohlo být o cosi kratší :lol:

1stCL_Pospa
3IAP_Dazz napsal:
313_Pospa napsal:
Když Winter zakládal tohle vlákno určitě netušil jak se to zvrhne Šklebící se Vy jste ale banda ...no jo já v tom jedu taky tak sorry. Ale Wintere ber to i z druhé strany alespon to vlákno hned tak nezaniklo Šklebící se

Kdyby jsi poznal Sovětský tank tak to mohlo být o cosi kratší :lol:

Ale to by si se zase půl dne nechlámal a stejně je to tygr :sm6:

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
3BAP_Cassius Chaerea
Jestli to je tigr, tak je vohořelej od molotovu a sedí na něm zlitej ivan s harmonikou.

WinteR
Jack_CooPer napsal:
Ahoj - já bych se přidal.

oki takže dej na sebe nějakej kontakt

WinteR
CR_PETRAS napsal:
A kua.... bude mazec...

Good Luck boys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sm5:

jo díky budem ho potřebovat.

1stCL_Esquilax
57MH_Zvire napsal:
Hele nevíte náhodou někdo, co to vlastně ten sovět byl? Úsměv

Sovět je Leninův výmysl. Potřeboval zdůvodnit proč je nový systém lepší než ten starý, tak přišel se sověty. Narozdíl od „nesovětského“ systému jsou v nich totiž zástupci dělníků a rolníků. Toť vše Úsměv.

Holt
Nebylo to tady náhodou myšleno jako recruit to No.606 sq.... Mrknutí a ne jako skorohistorickopolitická debata mezi rudými a modrými:sm29:????... Že se to takhle vždycky zvrtne... ts ts ts:sm12:

Vogel
JJ, Vis my jsme takova "vesela" letka!:sm35:

3BAP_Plooskie
Ehm ... takže jestli můžu, tak bych se jakožto "chudožnik naševo polka" (výtvarník našeho pluku, pozn.překl) a autor náborového plakátu "Rodina-mať zavut" tak trochu vyjádřil ...

1) ta "bába Tutovka", maskot a já nevím ještě jak jste ji titulovali pochází z jednoho z nejslavnějších sovětských propagandistických letáků. Byl tištěn těsně před německým útokem na SSSR.

2) Rozhodně se distancuji ode všech (trapných) pokusů o její znevážení

3) Ten lauf opravdu končí ve věži vyrobené firmou Henschel pro tank Konigstiger. Pravda taky je, že je vypálený "molotovem" a sedí na něm dobře naladěný vojín 334.Gardové střelecké divize s garmoškou ... Mrknutí

4) Holte - vzhledem k tvé aktivitě v poslední době u nás na fóru jsem docela čekal, že se přidáš na správnou stranu správné strany ... Šklebící se

5) Veškeré pomluvy o tom, že 3.IAP/BAP dochází vodka, jsou jenom šmoulácká propaganda. Nevěřte tomu - vodky je dost i pro nováčky ... :sm17:

6) To už by myslím mohlo stačit ... tolik tedy moje vyjádření k náboru členů k No.606 squadron ... :sm19:
Upravil/a 3BAP_Plooskie dne 26-06-2006 21:02

Holt
Plooskie ale vždyť já se přidávám na tu správnou stranu.... Mrknutí... :sm38:

3BAP_Cassius Chaerea
Ikdež ty imperialistoŠklebící se.

3BAP_Plooskie
Holt napsal:

... Cassius už to vpodstatě napsal, ale ještě to podtrhnu - jak už jsem napsal, měl jsi zvolit správnou stranu té správné strany ... Šklebící se

1stCL_Jamamoto
3BAP_Plooskie napsal:
Holt napsal:

... Cassius už to vpodstatě napsal, ale ještě to podtrhnu - jak už jsem napsal, měl jsi zvolit správnou stranu té správné strany ... Šklebící se

Ano...mohl by pak nosit třeba patery náramkové hodinky na jedné ruce a nikomu z jednotky by to nepřišlo divné....:sm13:

XXX_Dazz
1stCL_Jamamoto napsal:
3BAP_Plooskie napsal:
Holt napsal:

Ano...mohl by pak nosit třeba patery náramkové hodinky na jedné ruce a nikomu z jednotky by to nepřišlo divné....:sm13:

Jamamoto přidej, my tak skromní nejsme, patery u nás mají zametači dráhy, piloti mají hodinek daleko více. Máme na to soutěž, kdo má více ukradených hodinek vyhrává. Až tě zase sundám tak si dojdu i pro tvé :lol:

1stCL_Jamamoto
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
3BAP_Plooskie napsal:
Holt napsal:

Jamamoto přidej, my tak skromní nejsme, patery u nás mají zametači dráhy, piloti mají hodinek daleko více. Máme na to soutěž, kdo má více ukradených hodinek vyhrává. Až tě zase sundám tak si dojdu i pro tvé :lol:

Heh...to já nosím jedny.... přede mnou je měl nějakej pilot B-25....Šklebící se

1stCL_Pospa
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
3BAP_Plooskie napsal:
Holt napsal:

No fuj Dazzi a sebereš mu ty hodinky před a nebo až po ? Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Ucho
3BAP_Plooskie napsal:
... jak už jsem napsal, měl jsi zvolit správnou stranu té správné strany ... Šklebící se
:lol:

Koukám, že k tomu aby jste se pomlátili, už žádnou LW nepotřebujete :-) Nechcete udělat nějakou trojstranou speciálku, z konce války, to by mohla bejt docela legrace se na to dívat Cool

Jp-
Ucho napsal:
3BAP_Plooskie napsal:
... jak už jsem napsal, měl jsi zvolit správnou stranu té správné strany ... Šklebící se
:lol:

Koukám, že k tomu aby jste se pomlátili, už žádnou LW nepotřebujete :-) Nechcete udělat nějakou trojstranou speciálku, z konce války, to by mohla bejt docela legrace se na to dívat Cool

Myslíš vysoce historickej air quake s přesně definovanym planesetem a pravidlama odlišnejma pro všechny strany? V tom případě do toho du :sm12:

Ucho
Planeset je jasnej, jedny ufa z konce války proti druhejm, a my vyzobnem ty co by případně zbyli... Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,113,555 návštěv