November 23 2024 05:10:55
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Prosím o radu
3BAP_Cassius Chaerea
Jak pro koho.

3BAP_Cassius Chaerea
Pro mě by to bylo asi jako bojvat ve 109tce na Waku. Prostě mi k tomu schází ten správnej historickej podtext.

Mikkey
Hoper napsal:
Mikkey napsal:
Plne suhlasim s tou fyzikou letu v Su25T. Mal som moznost u kamosa zaletietat si s nou v FC a mozem povedat, ze je to parada. Rad som lietal v LockOne klasicku Su25 ale polet v T je nieco uplne ine. Pri pristati sa Ti zda aj ta najdlhsia a najsirsia draha ako futbalove ihrisko a to aj za pekneho pocasia.

Letový model je změněn i pro to "obyčejné" Su-25 (ne jen Tčko)

Hej, ale iba ak mas FC. Ja mam este stale "iba" LockOn s druhym patchom. Ked vyjde BlackShark, tak potom porozmyslam nad dalsimi investiciami do neho. Momentalne nemam vela casu ani na Sturma:no:.

Hoper
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Pro mě by to bylo asi jako bojvat ve 109tce na Waku. Prostě mi k tomu schází ten správnej historickej podtext.

hmm, v případě LOMACe mi tohle přijde jako divné
lítáš vše ve šturmovi na základě historických událostí ?

v LOMACu se snažíž držet nějakých pravidel (technických, taktických), ale zase naopak můžeš vytvářet fiktivní konfikty. Na základě výše uvedeného.
Takže nejsi tak svázaný (a nemusíš pak používat Betty co by Wellington)

Mikkey napsal:
Hoper napsal:
Mikkey napsal:
Plne suhlasim s tou fyzikou letu v Su25T. Mal som moznost u kamosa zaletietat si s nou v FC a mozem povedat, ze je to parada. Rad som lietal v LockOne klasicku Su25 ale polet v T je nieco uplne ine. Pri pristati sa Ti zda aj ta najdlhsia a najsirsia draha ako futbalove ihrisko a to aj za pekneho pocasia.

Hej, ale iba ak mas FC. Ja mam este stale "iba" LockOn s druhym patchom. Ked vyjde BlackShark, tak potom porozmyslam nad dalsimi investiciami do neho. Momentalne nemam vela casu ani na Sturma:no:.

Tčko v LOMACu není
a sám jsi psal, žes to letěl v FC. kde FM mají změněný oba
Tčko je těžké, proto se s ním blbě manévruje než s obyč.

WT_Horrido
Je jasne ze nejlepsi je poradny simulator U-BOOTu Silent Hunter 3. Mesice na mori, navigace, plizeni se za konvojem, nocni utoky, mnohahodinove unikani pred eskortou za klickovani mezi hedgedogy... to je spravna zabava! Mrknutí
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Cassius Chaerea
Hoper napsal:

v LOMACu se snažíž držet nějakých pravidel (technických, taktických), ale zase naopak můžeš vytvářet fiktivní konfikty. Na základě výše uvedeného.
Nikdy mě nebavilo žádný scifi, maximálně sem se párkrát koukl na nějakej ten film. Nelítám podle historických událostí, to ani nejde. Pro mě je hlavní že šturm má za sebou velkolepou historii a do dnes jej v tom žádné poválečné letadlo nepřekonalo. Já si nekoupím simulátor nějakého letadla které před rokem udělalo nálet na nějakou dědinu povstalců. A v kampani tam sestřeloval ještě nějaké imaginární nepřátele. To pro mě není důvod si jej opatřit. Ještě nějakej simulátor letadel a helikoptér z Vietnamu bych bral, ale i tak šturma by to na mém žebříčku nepředčilo.

WT_TeeDee
WT_Horrido napsal:
Je jasne ze nejlepsi je poradny simulator U-BOOTu Silent Hunter 3. Mesice na mori, navigace, plizeni se za konvojem, nocni utoky, mnohahodinove unikani pred eskortou za klickovani mezi hedgedogy... to je spravna zabava! Mrknutí

Proč neudělají pořádný simulátor atomových ponorek? Člověk by to hrál rok dva, pak by dostal rozkaz, zmáčknul by tlačítko a svět by přestal existovat :-) to by byl adrenalin
mimochodem když má rád roury...tak to Me262, YP80 ?

WT_Horrido
262 je samozrejme bez konkurence, ale takovy Suchar 27 ma taky neco do sebe. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Mikkey
Hoper napsal:

Mikkey napsal:
Hoper napsal:
Mikkey napsal:

Tčko v LOMACu není
a sám jsi psal, žes to letěl v FC. kde FM mají změněný oba
Tčko je těžké, proto se s ním blbě manévruje než s obyč.

:yes: Hej letel, ale nie u mna doma ale na navsteve u kamosa. Zatial mi staci preletiet sa doma na A10 a klasickej 25. Ale nevedel som, ze sa prepracovavalo vsetko osadenstvo v LockOne. V jednom clanku som cital, ze iba nove T bude mat vsetky nove vymozenosti FM a ostane modely zostali viac-menej nezmenene, preto mi ani nejako FC nechyba.

Mikkey
WT_TeeDee napsal:
WT_Horrido napsal:

Proč neudělají pořádný simulátor atomových ponorek? Člověk by to hrál rok dva, pak by dostal rozkaz, zmáčknul by tlačítko a svět by přestal existovat :-) to by byl adrenalin

A nebolo by tam zrychlenie casuMrknutí

Maxxis
WT_Horrido napsal

pokud nekomu jde o poradnej a tezkej simulator Atom-ponorek, mel by se podivat po hře SUB-command, to je narez, na netu si stahnete 500 stranek navodu v anglictine, nebo jej pujcim k oskenovaní a mužete se zacit bavit jak se to hraje, bratr je do nich trochu blazen, hraje se to i online
Upravil/a Maxxis dne 23-06-2006 19:07

Mikkey
Maxxis napsal:
WT_Horrido napsal

pokud nekomu jde o poradnej a tezkej simulator Atom-ponorek, mel by se podivat po hře SUB-command, to je narez, na netu si stahnete 500 stranek navodu v anglictine, nebo jej pujcim k oskenovaní a mužete se zacit bavit jak se to hraje, bratr je do nich trochu blazen, hraje se to i online

Podobne je na tom ako Sub Command aj Dangerous Water.

LesniHU
Mikkey napsal:
WT_TeeDee napsal:
WT_Horrido napsal:

A nebolo by tam zrychlenie casuMrknutí
Slysel jsem, ze nekdo naprogramoval simulator letu rakety k Alfa Centauri...bezici v realnem case! Coz se zda jako uplna blbost (ona to taky blbost je), ale je to hezky cviceni numericky matematiky.

Maxxis napsal:
Ono to neni zase tak strasny, par zakladnich principu sonaru a clovek je znalostmi vicemene vybaven. Simulator vybornej, ale nekomu by tam chybely plavatelny raketonosny ponorky (plavatelny ponorky po vzoru letatelny letadla Úsměv ).
A koneckoncu - uplny manual pro ila by mel stran mnohem vic nez 500.

313_OTU_oblak
dangerous waters je pokračování s letadlem (P3C orion) a s vrtulníkem a hlavně skvělou tichou dieselelektrickou ruskou KILO třídou ! jinak sub command bylo dobré...(taky jsem byl ponorko maniak-studená válka)

ponorek je tam docela málo....Kilo je super, ale ocenil bych typhoon, klasickou Allfa class, Oscar aj. Hlavně že máme americkou virginii, vivat la hvězdy a pruhy Smutný a na chemické ponorky třídy Amur aj. se nedostává...

Hoper
Mikkey napsal:
...Ale nevedel som, ze sa prepracovavalo vsetko osadenstvo v LockOne. V jednom clanku som cital, ze iba nove T bude mat vsetky nove vymozenosti FM a ostane modely zostali viac-menej nezmenene, preto mi ani nejako FC nechyba.

model Su-25 (letový i 3D) je přepracován
a přidáno Su-25T se "stejným" letovým modelem (fyzikou)
všechna ostatní letadla jsou (bohužel Smutný ) na starém FM
je to už lépe řečeno ? Úsměv

Joe Hallenbeck
Takze:
Falcon 4.0 Allied Force. (reedice puvodniho Falconu 4.0)
Bojiste nejen Korea, jako ve starym Falconu 4.0, ale navic i Jugoslavie.

Obsahove i graficky (vali i v rozliseni 1024x768) je to asi jako Falcon 4.0 (ten puvodni) + Super Pack 4.0, kterej uz na netu nestahnes, pac ho po domluve s firmou Lead Pursuit (vydavajici Falcona 4.0 Allied Force) museli prestat po netu sirit.

Ma plne klikatelnej kokpit (narozdil od vetsiny simu) a kazdej, kdo nekdy Falcona hral (i se superpackem 4.0) potvrdi, ze tech pacek, knofliku a hejblat ma pozehnane. Navic uvest do letuschopneho stavu F-16 na stojance neni tak jednoduchy, jako Mig 29 v Lock Onu (kdy nastartujes motory a letis) Šklebící se

No a ta kampan, jak tu kluci psali, je fakt bezkonkurencni. Opravdu zrala na Nobelovku. :yes:

No ja mam oba Falcony 4.0 starsi (vcetne superpacku) i tu reedici a ten Allied Force (reedice) je lepsi. Je to komplet, jedna instalace a ne nejake psi kusy s instalaci tech Superpacku. Navic obsahuje to same jako Superpack 4.0 a jeste neco navic Úsměv

Je to opravdu skvelej sim moderniho bojoveho letadla, ke kteremu se velice casto vracim i po letech. Opravdu ten klikatelnej plne funkcni kokpit nema obdoby. A celkove ta atmosfera kdy ti ve sluchatkach vali varovani za varovanim od stovek jinych letedal co operuji v bojove oblasti je mazec. Vubec vsechny ty libustky, od moznosti prepinani radiovych frekvenci, pres 8 minutove cekani na stojance kvuli kalibraci INS systemu dle GPS, tankovani za letu, moznost ukladani novych waipontu do palubniho pocitace za letu, moznost programovani sekvence odpalovani klamnych cilu, volani zachranych vrtulniku v pripade sestreleni pilota z tveho flightu (a s tim spojena zmena mise z utocneho charakteru na RESCAP), az po pruzkumne lety s kamerou kdy fotis predem urceny cil a dalsi a mnoho dalsich veci.
BTW doufam ze tvuj braska umi dobre anglicky, pac tady to bude potrebovat, chce-li rozumet tomu, co tam rikaji a kam ho navadeji Šklebící se

Me ososbne takove libustky u Lock Onu chybi.

Avsak Lock On taky rad parim, ta grafika je proste uchvatna, ale nejvic mi chybi ten plne funkcni klikatelny kokpit a ta kampan jak tomu je u Falcona :yes:
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 25-06-2006 02:38
313_FlyBoy
RY-C

313_OTU_oblak
flyboy, allied force ma pry perfektni dynamickou kampan.....videl jsi CFS 3??ten mel svym zpusobem taky dynamickou kampan...je to srovnatelne?? (i kdyt to jsou hrusky a svestky)....mne se na CFS3 libilo ze jsem mel na vyber mezi napr. 4 misema (utok na lode, na kolonu na pobrezi, na nejaky sklad) a podle expa jsi dostal novejsi letadlo......no a zbytek CFS 3 za moc nestal. Jak je na tom lock on s hranim po netu??neco jako sturm???

Joe Hallenbeck
313_OTU_oblak napsal:
flyboy, allied force ma pry perfektni dynamickou kampan.....videl jsi CFS 3??ten mel svym zpusobem taky dynamickou kampan...je to srovnatelne?? (i kdyt to jsou hrusky a svestky)....mne se na CFS3 libilo ze jsem mel na vyber mezi napr. 4 misema (utok na lode, na kolonu na pobrezi, na nejaky sklad) a podle expa jsi dostal novejsi letadlo......no a zbytek CFS 3 za moc nestal. Jak je na tom lock on s hranim po netu??neco jako sturm???

Ne neni to srovnatelne.
Tady mas taky na vyber. A nejsi omezen pouze na frontu, navic si v Allied Force muzes naplanovat i vlastni misi se vsim vsudy (teda pokud sou u squadrony volne masiny)
V CFS3 vysledek tve akce hybal frontou (at uz vice nebo mene). Tady to tak jednoduche neni, zalezi na vice faktorech (napr. nejen vysledcich bojovych letu jinych peruti). Ve Falconovy jsem mel poprve pocit, ze jsem soucasti neceho vetsiho, vetsi masinerie a ze vsechno nezalezi jen na mem splneni ukolu (splnil, nesplnil).

Zde za exp dostavas hodnost a neni to tak snadne jako dostat v CFS 3 novy letadlo. A o metalech nemluvim, sam jsem dostal za tech 7 let co Falcona parim jen stribrnou hvezdu a Air medal. A porad nevim jak si zaslouzit dalsi. Šklebící se :lol:
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 25-06-2006 02:40
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
313_OTU_oblak napsal:
flyboy, jak je na tom lock on s hranim po netu??neco jako sturm???

Jo tak to nevim jak na tom je. Hral jsem ho po netu jen parkrat, ale nikdy nas tam nebylo vic nez 10 oproti Sturmovi (sel jsem primo pres UBI). Šklebící se
Navic je docela narocnej na grafarnu, ale graficky je Lock On nadhera. (jako v zanru RPG Elder Scrolls IV Oblivion) :yes:Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

313_Blc
Chtěl bych se optat , protože tu někde padla zmínka o stáhnutelných kokpitech do Allied Force (Hercules a pod.) a chtěl bych poprosit o nahození linku na ty www. Jsem velmi línej tvor a pokud nejsem donucen, tak se mi to nechce hledat po tom celým širým netu Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,792 návštěv