November 22 2024 21:10:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
magot

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Saitek X52.
WT_Pedropan
Alane, mám takový pocit, že bys mohl mít problém se "zaTRAPpováním" kláves v profilu TiR.

Nakoukni do záložky HotKeys u příslušného rozhlížecího profilu, který používáš a zkontroluj, jestli nemáš ty poslední čtverečky TRAP zakliknuté. Tato funkce totiž vypíná klávesy pro jiné použití.

No a potom klasicky zkontroluj, jestli se ti tam v důsledku programování nevloudila duplicita.
A pokud si ještě vzpomínám, také jsem musel ve WinXP zrušit jakousi default funkci 5xShift, nebo co...Vyděšený

http://www.wtigers.org/
Alan Grey
WT_Pedropan napsal:
Alane, mám takový pocit, že bys mohl mít problém se "zaTRAPpováním" kláves v profilu TiR.

Nakoukni do záložky HotKeys u příslušného rozhlížecího profilu, který používáš a zkontroluj, jestli nemáš ty poslední čtverečky TRAP zakliknuté. Tato funkce totiž vypíná klávesy pro jiné použití.

No a potom klasicky zkontroluj, jestli se ti tam v důsledku programování nevloudila duplicita.
A pokud si ještě vzpomínám, také jsem musel ve WinXP zrušit jakousi default funkci 5xShift, nebo co...Vyděšený

Budu to muse prozkoumat. Ale kde vypnout tu :
WinXP zrušit jakousi default funkci 5xShift, nebo co...Vyděšený

http://www.alan-grey-page.cz/
Ucho
Alan Grey napsal:

zmáčkni 5x Shift a uvidíš :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Alan Grey
Ucho napsal:
Alan Grey napsal:

zmáčkni 5x Shift a uvidíš :-)

ha Šklebící se už to mám. Teď ještě doma otestuji ten IRTrack. Problém si myslím bude ale v kombinaci SST a IRTracku.

http://www.alan-grey-page.cz/
BP_Tyrl
Tak mi dneska v Alzasoftu zamítly reklamaci X52 s evidentně vyčvachtanými potenciometry. A to má ještě půl roku záruku. Ještě tam skusím zavolat. Ale vypadá to na konec jednoho pěkného obchodního vztahu.Naštvaný

Pavel
BP_Tyrl napsal:
Tak mi dneska v Alzasoftu zamítly reklamaci X52 s evidentně vyčvachtanými potenciometry. A to má ještě půl roku záruku. Ještě tam skusím zavolat. Ale vypadá to na konec jednoho pěkného obchodního vztahu.Naštvaný

Pokud dobře počítám a správně rozumím tomu co jsi nenapsal, po roce a půl má X-52 potenciometry v reklamovatelném stavu ?
A ještě, co bylo důvodem pro neuznání reklamace ?
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...

Ucho
BP_Tyrl napsal:

Když už Saitek, pro závisláky jedině: non-contact technology on X and Y axes .... http://www.saitek...x52pro.htm

ale stejně tomu odejdou čudle...

WT_Peci
BP_Tyrl napsal:

Tyrle, že ty jsi ten saitek používal? Vyděšený To přece nesmíš, jen se na něj dívej, lítat se s ním nesmí Šklebící se

Jinak upřímnou soustrast...Smutný Můj afterburner po dvou letech drží. Bohudík...

WT_Horrido
No ona ta X52 je "vycvachtana" uz jako nova, takze to bude funkce, nic k reklamaci. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Pavel napsal:
BP_Tyrl napsal:

Pokud dobře počítám a správně rozumím tomu co jsi nenapsal, po roce a půl má X-52 potenciometry v reklamovatelném stavu ?
A ještě, co bylo důvodem pro neuznání reklamace ?

Rozumíš tomu dobře. Proč to neuznaly se robot nezmiňoval. Tak zatím sedím na lince reklamačního oddělení a pokouším se dovolat.

MK_Paja
Ucho napsal:
BP_Tyrl napsal:

Když už Saitek, pro závisláky jedině: non-contact technology on X and Y axes .... http://www.saitek...x52pro.htm

X52 nonpro má taky non-contact technology on X and Y axes

Ucho
paja_cz napsal:
Ucho napsal:
BP_Tyrl napsal:

X52 nonpro má taky non-contact technology on X and Y axes

možná nejlepší non-contact technology se Saitekem, je vůbec s ním nepřijít do styku Mrknutí

WT_Peci
Abych řekl pravdu, jsem k reklamacím jakéhokoliv druhu skeptický.

Po zkušenosti s reklamačním oddělením adidasu v roce 1996, kdy mi sdělili, že moji reklamaci 3 měsíce staré běžecké obuvi neuznávají, neboť jsem při běhu "trhem palcem" (pozn. na noze Vyděšený ) protrhnul svrchní plátěnou část na na nártní části a ještě mi bez mého svolení ty boty opravili hnusnou umělou látkou děsivé barvy za 600,- netto, jsem při náhodně úspěšné reklamaci příjemně překvapen...

Od té doby mi nic se třema pruhama nesmí do baráku, natož na nohy. Naštvaný

BP_Tyrl
Tak jsem se dozvěděl. Že reklamaci jim vrátil dodavatel, že prý žádná závada nebyla objevena. Takže tím u mě Alzasoft končí jako obchodní partner. Ať se jdou bodnout.

Jp-
jj reklamace X-52ky sou více méně marný. kámoš to reklamoval, že mu plynovka neběhá na doraz (v celym rozsahu) a voni to rozebrali. Napsali, že do zařízení bylo zasahováno a čau, přitom nebylo hnuto šroubečkem no prostě tupci.
Vůbec reklamační politika saiteku je v čechách divná, ten computron nebo jak se volá výhradní distrinbutor je v tomto ohledu úplně na pi**.
Upravil/a Jp- dne 20-12-2006 12:59

MK_Paja
BP_Tyrl napsal:

Tyrle, jaký potenciometry máš vlastně vyčvachtaný ?

torr
ted jsem jsi X52 pořídil a zarazila mě plynovka.Na každý straně těsně před koncem dráhy páky je taková nevím jak to přesně popsat brzda?,kterou musíte s určitým odporem překonat aby jste se dostali na ůplný doraz.Je to v pořádku?

BP_Tyrl
paja_cz napsal:

Tyrle, jaký potenciometry máš vlastně vyčvachtaný ?

Takže na plynovce obě kolečka a šoupátka. Po hodince hraní se jim začne skracovat rozsah. A na Joy je to tutově směrovka a nejspíš i křidýlka. Lítám lítám. Přistanu, spadnu atp. Znovu se narodím a kormidlo je vykopnutý úplně do strany. Jednou tak podruhý naopak. Pomáhá vytažení z USB opětné zasunutí. Pak je nutno otevřít kalibrační okénko a čímkoli tam popošoupnout, aby se to mohlo uložit. A pak to zase lítá. Hodinku, dvě, tři. Jak kdy. Pokud sto nedám uložit, tak vytažení nepomůže. To jsem jim tam popsal. Ale prý žádnou chybu neobjevili. Zjevně se s tím fakt nadřeli. Myslíš že by se to dalo vyservisovat? Záruka je stejně zjevně k prdu.

losik
jo to je v pořádku, rozsah nastavuješ tím stříbrným knoflem na levým boku.

BP_Tyrl
Kolečkem se snad nastavuje jen stejnoměrný odpor po celé délce chodu. ne? Zase přiměřeným nastavením se dá krajní odpor nastavit celkem rozumně a že to uprostřed běhá celkem zlehka zase nevadí. Dokud to nepřepadá vlastní vahou.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,727 návštěv