November 22 2024 07:13:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Projekt Gennadich WW I - update
paorel
3IAP_Ondura napsal:
Zeptám se asi blbě, ale dá se ještě někde koupit. Měl jsem ho a při stěhování jsem ho někam zašantročil. Takže byh ho chtěl znova, nebo něco podobnýho z první války. Pokud by jste někdo věděl dejte mi vědět. DíkyMrknutí

Krátká dedata o získání a instalaci RB proběhla nedávno na Virtual Fighters fóru:
http://forum.virt...6952#36952

Safrik
No tak pardón jestli jsem se někoho dotkl, já jen, že RBII jsem lítal velice dlouho a vždycky jsem říkal, kdyby jen Il-2 měl takovou kampaň jako RBII to by byla úplně nejvíc nejlepší hra (myslím všechny ty hejblátka a udělátka) Ale když pak přišel RBII3D (nebo jak se to správně jmenovalo) tak to pro mě bylo velké zklamání Smutný Prostě už se mě nelíbil ...

312_Karl
uz kdysi existoval na RB3D Glide wrapper, pro non-glide karty. Ve vetsine pripade tenkrat GeForce. Fungovalo to.

edit:
wrapper je tady:
http://www.glidos.net/baron.html?lang=en

tady je dalsi, ale ten jsem nezkousel
http://www.polovski.com/FAQ/dgvoodoo.htm

ja mel Petrasi za to, ze RBII a RB3D je to samy, jen je 3D predelanej pro akceleratory...?

Kdysi byl i 3D patch, ktery z RBII delal RB3D

jinak souhlasim, ze atmosferu a kampan to melo uzasnou a cela hra byla super a vubec, jdu si ji asi nainstalovat Úsměv
Upravil/a 312_Karl dne 01-09-2006 16:55

www.312raf.com
3IAP_Ondura
paorel napsal:
3IAP_Ondura napsal:
Zeptám se asi blbě, ale dá se ještě někde koupit. Měl jsem ho a při stěhování jsem ho někam zašantročil. Takže byh ho chtěl znova, nebo něco podobnýho z první války. Pokud by jste někdo věděl dejte mi vědět. DíkyMrknutí

Krátká dedata o získání a instalaci RB proběhla nedávno na Virtual Fighters fóru:
http://forum.virt...6952#36952

Díky za info, ale bohužel jsemzkoušel stáhnout a nejde mi to. Asi problém, že se snažím na firemním počítači? Doma to nestáhnu, jelikož už jsem bez netuSmutný. Proto jsem myslel, jestli to nejde někde koupit. No snad to někdo v okolí ještě bude mít. Ještě jednou díkyÚsměv

paorel
... Proto jsem myslel, jestli to nejde někde koupit. No snad to někdo v okolí ještě bude mít. ...

Praha - Smíchov je takové širší okolí Kladna Úsměv , takže pokud bys sem měl cestu, rád ti to dám na CD.

313_Volume
nejde to sosnout, zkoušel jsem přes FTP i přes klasické HTML a nic Smutný

MK_KaiN
Hele já to ted zrovna sosam Úsměv

WT_Horrido
Safrik napsal:
No tak pardón jestli jsem se někoho dotkl, já jen, že RBII jsem lítal velice dlouho a vždycky jsem říkal, kdyby jen Il-2 měl takovou kampaň jako RBII to by byla úplně nejvíc nejlepší hra (myslím všechny ty hejblátka a udělátka) Ale když pak přišel RBII3D (nebo jak se to správně jmenovalo) tak to pro mě bylo velké zklamání Smutný Prostě už se mě nelíbil ...

Jestli to dobre chapu nelibila se ti akcelerace? Jiny rozdil mezi RBII a RB3D neni.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Twister
Z toho linku z Virtual fighters to skutecne nejde... uz sem to zkousel kdysi pred prohlizec to neslo... dneska sem to zkusil pres Total commandera a to slo chvilku a ted me to tam uz nepusti, prej "moc lidi".... Leda ze byste me vytlacili vy! Tak panove stopnout downloady ja byl prvni :tdown:

3IAP_Ondura
paorel napsal:
... Proto jsem myslel, jestli to nejde někde koupit. No snad to někdo v okolí ještě bude mít. ...

Praha - Smíchov je takové širší okolí Kladna Úsměv , takže pokud bys sem měl cestu, rád ti to dám na CD.

Díky, jestli budu mít někdy cestu, ozvu se, jeden známej to snad má a bydlí ve vedlejším vchoděÚsměv. Jinak já jsem na tom s časem špatně i internet jsem odhlásil, už nemám tolik časuÚsměv

MK_KaiN
Twister napsal:
Z toho linku z Virtual fighters to skutecne nejde... uz sem to zkousel kdysi pred prohlizec to neslo... dneska sem to zkusil pres Total commandera a to slo chvilku a ted me to tam uz nepusti, prej "moc lidi".... Leda ze byste me vytlacili vy! Tak panove stopnout downloady ja byl prvni :tdown:

Už sem dososal fungovalo to v poho.
Nechápu jak naladit joy.Máte nějaká moudra a rady?

WT_Horrido
Jestlize mas USB joy mas problem. Šklebící se Musim prohledat svoje zalohove DVDecka, nekde mam navod jak to obejit v cistem RB3D.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Aha, ono je to tady http://www.wings-... v menu XP related....
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Safrik
WT_Horrido napsal:
Safrik napsal:

Jestli to dobre chapu nelibila se ti akcelerace? Jiny rozdil mezi RBII a RB3D neni.

Jj v dobe kdyz jsem se dostal k tomu 3D tak uz se me to, zvykleho v te dobe uz na trosku jine hry, nelibilo co se grafiky tyce.

WT_Horrido
Jo jo, ono to bylo takove rozplyzle.. Dynamix zaspal s podporou 3D akcelrace.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Twister
Taky uz to mam, ale nefunguje mi kampan... kdyz si "udelam pilota" a zmakcnu "done" tak to proste spadne zase do Woken...

Joe Hallenbeck
A to je verze ktera vali po XPckama? Ja mam doma originalku RedBaron 3D ktere mi sice jako 3D nejedou a navic je nerozjedu pod XPckama Smutný
313_FlyBoy
RY-C

Tajpan
krucipísek ,tak ste ma navnadili, že som sa pustil ho hladania a našiel RedaBaron3D. A ešte vela starým peciek. Šklebící se
Tak so skúsim nainštalovať na XP.
takže sa pripájam s otázkou.
Aké sú najlepšie doplnky/addony, utilitky ?

Glad69
Kua ja to(RB II) nedavno koupil v jednom game shopu v orig baleni(jeste zabalene) za 50,-.Pod XP jsem to normalne rozchodil.Je to zupr hra..Sice mi to prislo mene hratelne nez puvodni RB, AOTP a AOE, ale sveho casu jsem se na tom dost vyradil.

http://www.cockneyrejects.net
313_Volume
stahuju ten RB3D už den v kuse a pořád mi chybí 3 balíky...grrr

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,553 návštěv