November 22 2024 05:17:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
NEČEKANÝ UTOK 2 -27.KVĚTNA
Safrik
Mohl bych letet v Ju-88? Tak to bych pak letel moc rad, jinak Ti muzu poslat skin na pruzkumneho spita jestli chces. Jdu ho pohledat.

Ok tak, oba dva skiny jsou u me ve slozce na ftp SVK. (spit recon a captured Ju-88)
Upravil/a Safrik dne 18-05-2006 17:11

Burisek
Uz se nemuzu dockat :yes: Snazim se osahat si saiteka :yes:. Kdybych vedel ze se me na nem neco nepodela, tak do nej hnedle strcim poradne peero :lol:. To co tam davaji..to je jak pruzinka v prupisce :sm19:

Hiltos
Je mi velice smutno, ale musim zrusit ucast. Odepsat prosim Hiltose z Bf 110 Smutný

AH_James_Gastowski
Safrik napsal:
Ale vzdyt to zase az takovej rozdil neni, a vlastne by se tim nic nezmenilo, navic jmenuje se to NU 2 takze proc ne malou zmenu proti jednicce. A predpokladam, Jamesi, ze nepoletis se Stukou takze by ti to bylo jedno. :sm54: Ale ja, kdybych mel na vyber mezi Ju-88 a 87 tak bych letel mnohem, mnohem radsi s 88. Úsměv

Rozdíl mezi Ju-88 a Ju-87, jo to je pohoda, to je jenom jedno číslo Šklebící se Se Štukou nepoletím, to máš pravdu, už jsem se napsal ke Spitům. Kdybych měl na výběr mezi 88 a 87, tak samozřejmě, že beru 88, to je úplně jiný letadlo. Ale o tom, co bysme chtěli a dostanem nerozhodujeme my, ale Winter a historický události :sm12:

Safrik
Ja uz to mam vymyslene, tak to bude prelet zajatych letadel do Boscombe Down, k testovani, a s letkou Ju-87, poleti i jeden Ju-88. To je dobrej scenar ne?Cool

1stCL_Bumik
Jo...dobrej! Vetsi cil......:sm20:

Jirka
Safrik napsal:
Ja uz to mam vymyslene, tak to bude prelet zajatych letadel do Boscombe Down, k testovani, a s letkou Ju-87, poleti i jeden Ju-88. To je dobrej scenar ne?Cool

Taky jsem si dovolil myslet. A tak mě napadlo, že ta myšlenka s těma 3Otkama v befku zas nebude tak od věci. Že by jsme je jako otestovali na tom testovacím Ju-88. Šklebící se

Bretis
Safrik napsal:

Ze vsichni myslej, kdyz uz jinej neco vymysli, ale co takhle neco vytvorit sam? To nee, vid?:rolleyes:

1stCL_Fajlow
Břetisi, správně, viz předchozí topic: ACHTUNG SPITFIRE ...

33rdFuCk_Venousz
Kolik vlastně poletí těch štuk? Přece mě v tom nenecháte usmažit samotnýho?
Andělíčku můj strážníčku :sm27:

Bretis
33rdFuCk_Venousz napsal:
Kolik vlastně poletí těch štuk? Přece mě v tom nenecháte usmažit samotnýho?
Andělíčku můj strážníčku :sm27:

Sem jedina Bf110tka, poletime bokem a tam si to rozdame na ferovku....:yes:

Safrik
No dobra, dobra uz mlcim, co se da delat :sm39: Vis muj malej Jukersicku-88 nas tady nechteji, musime zas o dum dal :sm54:

Bretis
Safrik napsal:
No dobra, dobra uz mlcim, co se da delat :sm39: Vis muj malej Jukersicku-88 nas tady nechteji, musime zas o dum dal :sm54:

Bojuj ve Stuce, ses s Utechova, tam se rodi jen hrdinove!!!

WinteR
No byl bych rád kdybys letěl ve štuce podle skutečnosti.

1stCL_Jamamoto
Pánové, jestli bude volná ještě nějaká stodevítka, rád bych o ni ve vší úctě požádal! Danke!

WinteR
1stCL_Jamamoto napsal:
Pánové, jestli bude volná ještě nějaká stodevítka, rád bych o ni ve vší úctě požádal! Danke!

No pro tebe vždicky

Mamutak
zkusil jsem si udelat skin na spita Vb a on se mi docela povedl:sm14: tak doufam ze mi do nej nebudou lioni strilet kdyby meli nahodou sanciÚsměv

www.czechlions.cz
1stCL_Bumik
Pudes dolu hned za Luckou....Mrknutí
:sm46: :sm44: :sm43:

Mamutak
Ja se nedam a Lucku a taky ne:sm45:

www.czechlions.cz
1stCL_Fucida
310_OTU_Mamutak napsal:
Ja se nedam a Lucku a taky ne:sm45:

O některých věcech rozhodují jiní :jamamoto:
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,012,988 návštěv