Pod dojmem jisté osoby a jednoho pro mě docela trapného souboje (nějak jsem se na nic nezmohl) jsem si dal doma DF Hurik jednočka z osmatřicátýho (AI) proti Emilovi (já). Chtěl jsem si skusit, jestli je ten Hurik fakt taková s...čka jak se mi zdálo když jsem v něm seděl.
Souboj začal zajímavě. Po prvním setkání jsem to vzal do svíčky, že si naberu výšku a pověsím se za něho a jak tak koukám kolem sebe, nikde ho nevidím. Tak si říkám co je to za blbost. Vždyť točil levou horizontálu. Tak kouknu za sebe a ejhle. Hurik na šesti. TAk jsem to začal lámat zpět na něho a ta svině svinutá to vysvíčkovala dobře o 400m výš jak já. Jenom jsem zakroutil hlavou a jak jsem se nabírat rychlost, že ho skusím nastoupat a zůmnout. Ale ta mrška se furt nechtěla pustit a začal sprejovat. TAk mu chci ustoupat. Jedu nahoru 330 km/h a Hurik furt za mnou. Kolem pěti kilometrů vyšky mi to začalo být nějaký divný a tak jsem ještě přitáhl. Mezitím jsem třikrát chladil motory a hurik stále za mnou. V sedmi kilometrech jsem začal hledat tlačítko pro nahrávání tracku, protože to nebylo normální. V osmi jsem se začal koukat, jestli za mnou nevysí nějaký lano, na kterým by byl Hurik přivázanej. Dokonce ani kondenzačky mu od motorůl nešly. TAk jsem si 8200m řekl, že půjdu dolů a že mu uletím. Rozjel jsem se dolů, Emil se roztřásl jak v posledním tažení, kouknu za sebe a ta k.....a jedna si v 530 km/h v klesání točí barely, aby mě dostal do zaměřovače. No to mě dostalo do ruda, vybral jsem to těsně nad zemí a nahoru. No po druhým Imelmanovi jsem ho rozpůlil. Sviňku jednu.
nejak to zvire moc komplikujes...
[url]http://www.letka13.sk/~papa/il2/quick0067.ntrk [/url] (sry za americky marking)
Upravil/a Letka 13 Papa dne 23-05-2006 00:17
Letka 13 Papa napsal:
nejak to zvire moc komplikujes...
[url]http://www.letka13.sk/~papa/il2/quick0067.ntrk [/url] (sry za americky marking)
Nekomplikuju. Já jsem se jenom chtěl kouknout. S evropskejma letadlama nemám zkušenosti. Já hraju zámořskou ligu.
Tam aspoň vím na čem jsem. Jsem pomalejší, křehčí, mám málo nábojů a "všichni jsou mrtví Dejve....". Teda ti s těma modrejma kruhama a bílejma hvězdičkama určitě. :sm6:
Upravil/a 57MH_Zvire dne 23-05-2006 07:48
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.