November 06 2025 06:26:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
Coop OPERACE MODRÝ BLESK
Bretis
nahradil me Mak....:rol:

Jirka
Já jsem si z těch lionů neměl na začátku dělat legraci. Jsou pak hodně zuřiví, lítají nahoru a dolu a střílí po lidech. A taky Hoper není hodnej kluk, to byl taky překlep v tom chatu. Takhle ošklivě mě pokazit letadlo. Fuj křečku. Šklebící se A ten krám co jsem nafasoval nebyl k lítání. Umělo to akorát letět rovně a rychle padat. Chlapi, bylo to bezva. A té legrace na TS. Dík. Příště zas.

~S~
Jirka
Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Jimik
Polet a zábava super. Díky organizátorům. Ke svému výkonu se vyjadřovat nechci. Sákryš to byl ale debakl. Díky bohu za pohledy, že jsem se potom nenudil.
S!

1stCL_Pospa
Omlouvám se za moji neučást ale nějak jsem se nedostal z práce Smutný Jen jsem vám záviděl.

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Drevokocur
lehko na cvičišti, těžko na bojišti.....

v úterý jsme dělali s Georgem tréninkový coop proti 5*FM2 AI nastavené na ACE, a docela nám to šlo, víceméně bez větších problémů jsme to pomalu čistili.

Ovšem ve středu na bojišti bylo horko, k nevydržení, v prvním letu mě zdálky Petras tak mistrně pokropil že jsem hned neměl celou záď a celou tu melu pozoroval z padáku a užíval si krásné desetiminutové divadlo, než bylo po všem.

V druhém letu se mi dařilo víc, rozložil jsem Sodymu Corsaira na šroubky, ale potom se zas odněkud přihnal sprayer Petras a měl jsem rudo a s kašlajícím motorem sem to dotáhl k jakémusi městečku, kde jsem to měkce položil a šel spáchat seppuku :lol:

Čest a sláva Křečkovi zachránil čest císaře systematickým okusováním B25, a až měl plné lícní torby tak ji poslal ke dnu.

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
Hoper
Jirka EAF310 napsal:
Já jsem si z těch lionů neměl na začátku dělat legraci. Jsou pak hodně zuřiví, lítají nahoru a dolu a střílí po lidech. A taky Hoper není hodnej kluk, to byl taky překlep v tom chatu. Takhle ošklivě mě pokazit letadlo. Fuj křečku. Šklebící se A ten krám co jsem nafasoval nebyl k lítání. Umělo to akorát letět rovně a rychle padat. Chlapi, bylo to bezva. A té legrace na TS. Dík. Příště zas.

~S~
Jirka
Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Sem tě trefil ?? Ani nevím Pff
Ale jestli jo, dobře ti tak - to bylo za to tvoje úvodní "Hmm, tak koho tu máme - Hoper, to půjde ..." Úsměv

Jimik_EAF310 napsal:
Polet a zábava super. Díky organizátorům. Ke svému výkonu se vyjadřovat nechci. Sákryš to byl ale debakl. Díky bohu za pohledy, že jsem se potom nenudil.
S!

Jimiku, měl jsem z tebe a z FM-2 dost bobky Úsměv

Drevokocur napsal:
lehko na cvičišti, těžko na bojišti.....

v úterý jsme dělali s Georgem tréninkový coop proti 5*FM2 AI nastavené na ACE, a docela nám to šlo, víceméně bez větších problémů jsme to pomalu čistili.

Ovšem ve středu na bojišti bylo horko, k nevydržení, v prvním letu mě zdálky Petras tak mistrně pokropil že jsem hned neměl celou záď a celou tu melu pozoroval z padáku a užíval si krásné desetiminutové divadlo, než bylo po všem.

V druhém letu se mi dařilo víc, rozložil jsem Sodymu Corsaira na šroubky, ale potom se zas odněkud přihnal sprayer Petras a měl jsem rudo a s kašlajícím motorem sem to dotáhl k jakémusi městečku, kde jsem to měkce položil a šel spáchat seppuku :lol:

Čest a sláva Křečkovi zachránil čest císaře systematickým okusováním B25, a až měl plné lícní torby tak ji poslal ke dnu.

- ad trénink - taky jsem hoďku před tím lehce trénoval a ty FM-2 mi připadly, že se daj. Ale byly to jen AIci. Ze skutečných lidí jsem měl respekt. Taky se to projevilo hned při prvním letu a vymazání George a Drevokocura z oblohy Smutný Tak trochu mou vinou, protože jsem byl moc vysoko nad nima a nestihl jim včas přijít na pomoc. Ale zase jsem aspoň přežil Mrknutí Pff :hoper:
- druhý let a Sody - ?? Sodyho jsi načnul nebo zrušil ? Jsem tam při tom poletování objevil Korzára, co si pomaloučku stoupal a neveděl o mně. První dávka kupodivu stačila k tomu, aby byl poškozen a padal ve vývrtce k zemi. Pak mi to psalo cosi o Sodym ...

B-25tkám se sice pokaždé podařilo přistát a naložit "něco" (ta 29tka byla dobrá Úsměv), ale odletět domů už naštěstí ne. Naši potápěči sice mají práci, ale ten výkřik techniky se nám zase dostane zpět do tlapiček. Nebo tlamiček ? Šklebící se
Jo, a S! pilotům B-25, když do nich sedli a neměli střelce ...

Hoper
Cibule, prostě si to prošvihnul a můžeš jen tiše závidět.
A snít o tom, jak bys taky krásně hořel, po mém čudlání kulomety Úsměv

Jirka
Hoper napsal:
Sem tě trefil ?? Ani nevím Pff
Ale jestli jo, dobře ti tak - to bylo za to tvoje úvodní "Hmm, tak koho tu máme - Hoper, to půjde ..." Úsměv

Ve středověku prý často na sebe vojáci znepřátelených stran vystrkovaly před bojem holé zadky. A to, uznej sám, jde přes TS dost těžko. Leda, že bych ti poslal fotku. Ale ta by došla už asi pozdě. Takže mi zbylo jen to co jsi slyšel. Ale i tak, jak se zdá , to stačilo. Jo, v jednom okamžiku to napsalo, že jsi mi pokazil control cables. Jednou jedinnou zblodilou kulí.
Byl to úmysl, nebo náhoda ? ... Šklebící seŠklebící seŠklebící se

CR_PETRAS
Pospo...škoda že jsi neletěl.

Jak tu někdo napsal,měl jsem dojem,že čím ta akce byla kratší,tím byla zábavnější.:yes:

Vzlet a let k ostrovu bez problémů.Pak se otočim a říkám Krakenovi:" Nebyli Jirka a Jimik jen dva "??? Já totiž vidim tři !!!!

No jistě...tři žlutásci.

Pak mydlenice,nahoru dolu,v dálce vidim Zero.Zazoomoval jsem na nejblíže,předsadim a na sekundu stisknul spoušť.No a koukám že ta tečka na monitoru se změnila ve dvě tečky.Motor a ocas-sorry Drevokocure.

Točim,utíkám,vracím se jak Mawerick v Top gunu.

Konec ??

Zuřivý headon a plc .... jsme s Nowotnym na maděru !!!! Sorry LioneSmutný

Druhej let obdoba...jen to kouřící Zero jsem měl dorazit :mad:

Nakonec jsem sednul na první lano a na palubě byl sám.V roustru ale zbyla čtyři Zera.

Edi----Děkan,a na další "Specošku" se mnou počítej !!!!!!!! A nemusí to být nic megalomanského.

I tahle byla bomba.Snad jen pro příště by mohlo být "hnusněji" :lol:

:sm5: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5:

http://avionika.webpark.cz
1stCL_Novotny
Díky tvůrcům za ůžasný zážitek!:sm38: A samo i všem borcům co do toho šli! ! ! Díky moc. Už se těším na další mlsku:sm40:.

CR_PETRAS napsal:

Zuřivý headon a plc .... jsme s Nowotnym na maděru !!!! Sorry LioneSmutný

Není zač se omlouvat, to i já vrazil do tebe. Je to vlastně 50:50, no vlastně život.Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,468,399 návštěv