313_OTU_oblak napsal:
tak. Takže dobře, nechte si tu švalbínu s tyčí, ale omezení švalbín na počet kusů 4 by bylo fajn......mi netvrďte že tam lítaly jenom švalbíny....co já vím bylo tam pořád hlavně dost G-6, G-10, G-14, K-4 a D-9 a Aček...
Zcela bez uzardeni rikam, ze jsem se onehda s bandou zcela nerealisticky co se poctu tyce - a vubec bez ohledu na jakekoliv jine realno a pseudorealno vrhl do hazece explozivnich brambor 50mm a bajecne si to uzival, vsemu uletaval a kdyz se trefil kochal se tim co zbylo. A hrozne bych byl nasr. kdyby tam byly jenom 4
No Jo no jo namate 262 radi tak proč když sedlam ruskou mašinu sou všichni na ME 262 s tim blbym kanonem 5ešení je za A-omezit na dva kusi Za b- tam dat klasickou verzi tim padem by na te kanonovce nikdo neletel sem pro B! Nicmeně pak mužete Rovnou vykopnout tu FW_190 A-9 protože byl na svetě jen jeden kus! ma lepší motor specil paciř na chladiči a HLAVNĚ MA PANCEŘOVANE NABĚŽNÉ HRANY KŘIDEL jen proto aby mohla bombarderum kosit smnerovky křidla a tak dale Akceleraci ma lepší i než FW_190 D-9 snicmene to už mame druhej stoj takžě jestly je tam nechcete pak příjdem o tu možnost si s takyma mašinama vubec zaletat sem maximalně pro omezení protože by odpadlo spoustu letadel kterych bylo vyrobeno malo!A ještě zajímavost to rovnou domap od roku 43 ruskejch mužem nahazet spitfi Mk.IX9.c atd protožě rusum jích dodaly přez 1100 neco ke třinacti stovkam abych nekecal Ted zaleži použily je hmm.....
J no prave škodna by byla Blue a to zas neni dobre tak je to lepší letame na na Jak3,9 a dalších mašinach a ne a ne je dohnat Me 262 sem pro tu klasickou aby přibyla!
Základna 40 km od fronty je IMO zcela v pohodě, vždyť je to jen 5 minut letu! A také jsem pro Me262 4xkm108, i když je nikdy nelétám, bylo jich vyrobeno 1200ks a do scénáře konce války tak nějak prostě patří..REDs se s tím jistě nějak vyrovnají, nakonec mají své 25lbs Spity ne?
alert napsal:
Základna 40 km od fronty je IMO zcela v pohodě, vždyť je to jen 5 minut letu! A také jsem pro Me262 4xkm108, i když je nikdy nelétám, bylo jich vyrobeno 1200ks a do scénáře konce války tak nějak prostě patří..REDs se s tím jistě nějak vyrovnají, nakonec mají své 25lbs Spity ne?
Případně je možné použít bombardovací 262. 25lbs spity pokud vím ve VVS nelétaly.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.