November 23 2024 11:54:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Test RW na CZ_AH_Dedicated
WT_Flan
313_OTU_oblak napsal:
tak. Takže dobře, nechte si tu švalbínu s tyčí, ale omezení švalbín na počet kusů 4 by bylo fajn......mi netvrďte že tam lítaly jenom švalbíny....co já vím bylo tam pořád hlavně dost G-6, G-10, G-14, K-4 a D-9 a Aček...

Zcela bez uzardeni rikam, ze jsem se onehda s bandou zcela nerealisticky co se poctu tyce - a vubec bez ohledu na jakekoliv jine realno a pseudorealno vrhl do hazece explozivnich brambor 50mm a bajecne si to uzival, vsemu uletaval a kdyz se trefil kochal se tim co zbylo. A hrozne bych byl nasr. kdyby tam byly jenom 4 Šklebící se

313_OTU_oblak
Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

313_Vinky
No Jo no jo namate 262 radiÚsměv tak proč když sedlam ruskou mašinu sou všichni na ME 262 s tim blbym kanonem Úsměv5ešení je za A-omezit na dva kusiÚsměv Za b- tam dat klasickou verzi tim padem by na te kanonovce nikdo neletel sem pro B! Nicmeně pak mužete Rovnou vykopnout tu FW_190 A-9 protože byl na svetě jen jeden kus! ma lepší motor specil paciř na chladiči a HLAVNĚ MA PANCEŘOVANE NABĚŽNÉ HRANY KŘIDEL jen proto aby mohla bombarderum kosit smnerovky křidla a tak daleÚsměv Akceleraci ma lepší i než FW_190 D-9 snicmene to už mame druhej stoj takžě jestly je tam nechcete pak příjdem o tu možnost si s takyma mašinama vubec zaletat Úsměvsem maximalně pro omezení protože by odpadlo spoustu letadel kterych bylo vyrobeno malo!A ještě zajímavost to rovnou domap od roku 43 ruskejch mužem nahazet spitfi Mk.IX9.c atd protožě rusum jích dodaly přez 1100 neco ke třinacti stovkam abych nekecal ÚsměvTed zaleži použily je hmm.....ÚsměvCool

1stCL_Fajlow
Já mám nápad, modrejm tam dejte Emila a červfenejm 25ti librový Spity ...

... jak na písečku ..

ještě bysme jim mohli dát bábovičky a nám jenom malou lopatičku ...
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 11-07-2006 22:41

313_Vinky
JÚsměvCoolCoolŠklebící seŠklebící se no prave škodna by byla Blue a to zas neni dobre tak je to lepší letame na na Jak3,9 a dalších mašinach a ne a ne je dohnat Me 262Úsměv sem pro tu klasickou aby přibyla!Vyděšený

alert
Základna 40 km od fronty je IMO zcela v pohodě, vždyť je to jen 5 minut letu! A také jsem pro Me262 4xkm108, i když je nikdy nelétám, bylo jich vyrobeno 1200ks a do scénáře konce války tak nějak prostě patří..REDs se s tím jistě nějak vyrovnají, nakonec mají své 25lbs Spity ne?Šklebící se

WT_TeeDee
alert napsal:
Základna 40 km od fronty je IMO zcela v pohodě, vždyť je to jen 5 minut letu! A také jsem pro Me262 4xkm108, i když je nikdy nelétám, bylo jich vyrobeno 1200ks a do scénáře konce války tak nějak prostě patří..REDs se s tím jistě nějak vyrovnají, nakonec mají své 25lbs Spity ne?Šklebící se

Případně je možné použít bombardovací 262. 25lbs spity pokud vím ve VVS nelétaly. Šklebící se

313_Vinky
no v te mape o ktere se hovořilo nad Berlinem nejsou spitfi vubecÚsměvpouze ruske německe a americke mašinyÚsměvŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,267 návštěv