Za specialku velmi dekuji.
Me dobrodruzstvi zacalo jiz odpoledne, kdy jsem si precetl, ze to bude dnes, zatimco ja jsem predpokladal odklad o tyden. Dusledek byl, ze sluchatka s mikrofonem zustaly v praci a experiment s blootooth mikrofonem skoncil tak, ze to ani nechcete slyset. Takze bez mikrofonu, coz pridalo kolegum vrasky na cele a ja se za to moc omlouvam. Nasledne se ukazalo, ze chat v teamspeaku je zakazany, takze jsem jen bezmocne poslouchal rady, ze si mam odmutovat mikrofon. Depresivni. Druhe dobrodruzstvi bylo, ze hned prvni zasobovani bylo na kriznik, coz s mym naletem v Hueyim asi tri hodin za posledni tri roky nedavalo prilis velkou pravdepodobnost uspechu. Ze jsem to nerozbil me uprimne prekvapilo. Pak to bezelo celkem hladce, az k pozarum, ktere mi shodily FPS asi na deset, coz pro manevrovani mezi stromy a sloupy nepomaha :-). Cestou zpet jsem vymeknul a udelal mezipristani na louce, abych se podival, jak to mam s ovladanim jasu nocnich bryli - mel jsem to skoro spravne, jen prohozene zvysovani a snizovani jasu, takze kdyz jsem tocil stale doleva, tak se jas drzel na maximu. Pak prislo treti dobrodruzstvi, neplanovane letani v noci, kdy jsem se, po pravde receno, citil jako uplny trouba.
Myslim, ze jsem mel ze vsech nejvetsi stesti, skript v mem pripade fungoval bezchybne, takze informace "kam" jsem mel vzdycky spravne. Jen me casto napadalo, o kolik lepe by se to letalo s Harrierem :-)
Propracovaný děj speciálky mě opravdu skvěle bavil. Velké poděkování tvůrci mise a ostatním pilotům za skvělou atmosféru.
Ještě musím vyzdvihnout bravurní pilotáž LesniHU, který i přes komunikační indispozici, jako jediný bez ztráty kytičky misi splnil.
petsild napsal:
Propracovaný děj speciálky mě opravdu skvěle bavil. Velké poděkování tvůrci mise a ostatním pilotům za skvělou atmosféru.
Ještě musím vyzdvihnout bravurní pilotáž LesniHU, který i přes komunikační indispozici, jako jediný bez ztráty kytičky misi splnil.
No kez by, po dotankovani na lodi jsem s tim svihnul do vody hned po rozjezdu na cestovni rychlost.
S tou radiokomunikaci s ATC, za me to bylo +- ok a potreba ladit frekvence se mi libila, zahaprovalo mi to jen jednou, kdy na zadost o start rekla vez unable, nevim proc, mozna mel nekdo zrovna pozadano o pristani, a mozna to bylo tim, ze mi pak nabizela pri priletu zadost o start.
Super specialka s výbornou atmosférou, která ukázala že se nemusí střílet aby to byla zábava. Nečekal jsem, že budu s Mi-8 létat čistej IFR a autor specialky taky ne .
Ale co? Stěrače stíraly i když nestíraly.
Musíme si to zopakovat!
Díky všem za účast a srdce bojovníka.
Jak se opět ukázalo autor míní lidé mění. Uvidíme s čím přijdou příští týden ohledně nových mraků a počasí. Udělám upgrade scriptu a můžeme to pak zkusit znovu.
Perfektna misia - tych 5 hodin, co ste (sme) u toho sedeli, utieklo ako voda!
Skvely scenar a dodatocne sa ospravedlnujem, ze som prisiel pozde a trochu "rozhodil" pocty... ale Edi vsetko bravurne za behu preplanoval!
Bavilo ma, ked sme zacali trochu kooperovat a lietat v skupine, a nie ako banda jednotlivcov. A ten cisty nocny IFR bol zahul najvatsi... :-)
Diky moc Edi, velmi rad to zaletim znovu, s novym počasím a.... kiez by v novej verzii DCS opravili ten bug s vahou podvesu u Mi-8.
Edi, s novym pocasim by ta tvoja minula misia dostala uplne iny nadych!
V editore si skus dat preset "Overcast and rain 1" (myslim... proste ten co pise visibility 0-5 NM), vysku zakladne daj co najnizsie, a letime!
Edi, s novym pocasim by ta tvoja minula misia dostala uplne iny nadych!
V editore si skus dat preset "Overcast and rain 1" (myslim... proste ten co pise visibility 0-5 NM), vysku zakladne daj co najnizsie, a letime!
Určitě na to dojde, bohužel jsem momentálně zaseklej a nemám čas na polety uvidíme tak za 14 dní.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.