To neděláš dobře Jaromíre Ne se sirkami, ale ten úhel 3° je jen pro přístrojové přiblížení a i u něho je potřeba držet správný AOA. To co je na tom videu je celkem v pohodě.
Pokus o simulaci zásobovacího poletu s „tetou“ do Stalingradského kotle v MSFS. Cílem je letiště Gumrak u Stalingradu. Stroj JU-52/3m v. 1939YouTube Video
Co bylo to vrzání? Radista tam měl kamarádku?
A vůbec jsem nepochopil, podle čeho jsi letěl. Na začátku jsi nastavil kurz, ale dost často jsi lítal sem a tam (vítr?)
A pak bych vůbec nepoznal, že je před tebou letiště :))
Ale jinak pěkné :)
Letěl jsi i zpět? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Available now - the stunning wonders of Australia are brought to life in Microsoft Flight Simulator!
Soar over the renowned Great Barrier Reef, visit the vast regions of Western Australia, and marvel at the natural beauty of Mount Wellington. From the dusty red outback to shimmering coastlines and sugar white sand beaches, explore the country’s most spectacular sights with Microsoft Flight Simulator’s World Update VII: Australia.
A country known for being as diverse as it is beautiful, this great Southern land presents a bucket list of jaw-dropping natural formations and modern man-made wonders – now enhanced with exceptional graphic improvements, new discovery flights, fresh landing challenges, and bush trips that showcase this beautiful region of our planet.
This update is free to all Microsoft Flight Simulator players.
YouTube Video
------------------------------------------------
Local Legends #2 – Fokker F.VII
Available now! The Microsoft Flight Simulator team is thrilled to release the second plane in our Local Legends series - the incredibly detailed Fokker F.VII bundle.
Co bylo to vrzání? Radista tam měl kamarádku?
A vůbec jsem nepochopil, podle čeho jsi letěl. Na začátku jsi nastavil kurz, ale dost často jsi lítal sem a tam (vítr?)
A pak bych vůbec nepoznal, že je před tebou letiště )
Ale jinak pěkné
Letěl jsi i zpět?
Ahoj, kurz jsem nastavoval a letěl podle něj, pak jsem ale nechal unést a letiště minul, přeletěl Volhu a musel jsem se otočit. Letiště bylo označeno na VFR mapě, tak jsem u těch budov jednoduše přistál. Možná pokud bych nenavolil sníh, drahá by byla vidět. A to vrzání je slyšet vždy když mám aktivované kolové brzdy, dělá mi to i u Cessny. Zdravím.
To je hovno challenge, to chce Spirit of St. Luis a z Long Islandu z USA pěkně přes Anglii do Paříže. Na jednu nádrž a pěkně z kokpitu z kterého je takřka nulový výhled. Žádné externí pohledy pro lítostivé ženy v přechodu.
Z malých okének po straně visuelní navigaci aneb kde to kua jsem. Bez kafe, jeden sendvič se šunkou a 17 hodin v kuse přepínat nádrže s palivem a dělat si čárky na papíře
Nakonec kdo to úspěšně dokončí dostane autentický metál Upravil/a magot dne 06-02-2022 20:27
Tak co se domluvit na pátek řekněme 20:30? Sraz na SVK discordu? Vzal bych nějaký stall ero dle vlastní chuti. Gotgravel nebo cessnu predelanou na stall
A bacha až to budete kupovat, vznikají celkem tři verze Ruzyně, toto je asi ta nejlepší.
Vzniká jedna česká ta je mizerná, orbx a ještě jedna. Abyste pak neplakali že jste něco viděli ve videu a něco jiného koupili.
Watch as Sebastian Wloch (CEO of Asobo Studio and in charge of Aerodynamics) and François Rembry (Test Pilot and Technical Designer) as they talk about upcoming aerodynamics changes to Microsoft Flight Simulator.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.