Svastika v Il2
|
BP_Tyrl |
Přidané 21-02-2006 11:26
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
Nejen že jí otočili. Ale ještě jí postavili na šišato. |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 21-02-2006 11:33
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
OTU_oblak napsal:
a němelí majové tu svastiku otočenou?jinak šlo o zneužití symbolu adolfovým německem, chtěl prostě symbol....jinak je to část historie, je to zakázané...mne osobně je to jedno
Mě osobně to přijde jako krajně nešťastný způsob vyrovnávání se s historií...který v některých situacích působí až komicky. Upřímně pochybuji, že by někdo z vás podal ruku člověku, který má svatiku na tričku, nevěřím tomu, že by si někdo z nás někoho takového vybral třeba za přítele....zrovna tak, jako nekamarádím s lidmi, kteří se oblékají do srpu a kladiva. A tak by to myslím asi mělo být. Zrovna tak ten Irving....soudný člověk, který má alespoň základní znalosti historie ho má za blba tak jako tak. To že dostal tři roky na tom sotva něco změní a rozhodně to není moment, od kterého by se odvíjel můj názor na něj.... A náckové si stejně časem najdou nějakého jiného "Irvinga" či podobného hochštaplera a rádoby historika....
Nic méně, jednou je to prostě tak jak to je...dá se o tom polemizovat, ale to je asi tak všechno. |
|
|
|
Safrik |
Přidané 21-02-2006 11:36
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Wardog napsal:
Safrik napsal:
Mimo to s tou svastikou mi jde o to, ze il je pry realisticky sim tak jak tam muze chybet svastika??? Rekl bych, ze je to nejakej ruskej + zeme okolo komplex nedelat svastiku, popripade ji nahradit zeleznym krizem, fuj.
Ty jsi nečetl ostatní přízpěvky ? Jasně je tam napsaný,že ruská verze hákový kříž normálně už v základu zobrazuje.
Chybí ve verzi určené pro evropský trh,kvůli evropským zákonům,které to zakazují........
Tak proč píšeš něco o ruském komplexu?
Precetl jsem si to az po odeslani sveho prispevku, evropske pravo neznam :sm19:, soudim tak podle toho, ze hry jako jsou Silent Hunter 3, Soldiers: HoWW2, proste hry z teto lokace jsem se svastikama proste nevidel. Zatim co hry napr od EA tam je svastika bezna. Z toho jsem pak vychazel kdyz jsem napsal co jsem napsal. Ale k tematu fakt nevi nekdo neco alespon o tom poskozeni?:sm54: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 21-02-2006 11:51
|
Uživatel
|
Safrik napsal:
Wardog napsal:
Safrik napsal:
Mimo to s tou svastikou mi jde o to, ze il je pry realisticky sim tak jak tam muze chybet svastika??? Rekl bych, ze je to nejakej ruskej + zeme okolo komplex nedelat svastiku, popripade ji nahradit zeleznym krizem, fuj.
Ty jsi nečetl ostatní přízpěvky ? Jasně je tam napsaný,že ruská verze hákový kříž normálně už v základu zobrazuje.
Chybí ve verzi určené pro evropský trh,kvůli evropským zákonům,které to zakazují........
Tak proč píšeš něco o ruském komplexu?
Precetl jsem si to az po odeslani sveho prispevku, evropske pravo neznam :sm19:, soudim tak podle toho, ze hry jako jsou Silent Hunter 3, Soldiers: HoWW2, proste hry z teto lokace jsem se svastikama proste nevidel. Zatim co hry napr od EA tam je svastika bezna. Z toho jsem pak vychazel kdyz jsem napsal co jsem napsal. Ale k tematu fakt nevi nekdo neco alespon o tom poskozeni?:sm54:
Člověče nevím....obávám se, že to nejde... |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 21-02-2006 12:19
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
Safrik napsal:
Ze vy se vzdycky hned podobnejch tematu takhle chytnete :no: Ok bod cislo jedna je vyresen: Nejde to! :sm39:
Il2 mat manager nainstalujes, nastavis vse potrebne a nastveni ulozis, neni potreba zadny dalsi spousteni tohoto programu. Nebezi na pozadi.... |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 12:25
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
1stCL_Jamamoto napsal:
OTU_oblak napsal:
a němelí majové tu svastiku otočenou?jinak šlo o zneužití symbolu adolfovým německem, chtěl prostě symbol....jinak je to část historie, je to zakázané...mne osobně je to jedno
Mě osobně to přijde jako krajně nešťastný způsob vyrovnávání se s historií...který v některých situacích působí až komicky. Upřímně pochybuji, že by někdo z vás podal ruku člověku, který má svatiku na tričku, nevěřím tomu, že by si někdo z nás někoho takového vybral třeba za přítele....zrovna tak, jako nekamarádím s lidmi, kteří se oblékají do srpu a kladiva.
Já osobně si vybírám přátele podle toho jací jsou a ne co mají na sobě oblečeného. Vybírat přátele podle ohozu je vlastní hlavně diskofilům.
1stCL_Jamamoto napsal:
A tak by to myslím asi mělo být. Zrovna tak ten Irving....soudný člověk, který má alespoň základní znalosti historie ho má za blba tak jako tak. To že dostal tři roky na tom sotva něco změní a rozhodně to není moment, od kterého by se odvíjel můj názor na něj.... A náckové si stejně časem najdou nějakého jiného "Irvinga" či podobného hochštaplera a rádoby historika....
Nic méně, jednou je to prostě tak jak to je...dá se o tom polemizovat, ale to je asi tak všechno.
Jde o dva rozdílné pojmy - to jaký je Irving historik - a on bezesporu, jako hledač informací dobrým historikem bezesporu je, druhá věc je jak výsledky své práce interpretuje a nakolik do nich vnáší své osobní pohledy na věc - to je věc druhá. jeho knížky jsou dobré, jen se člověk musí soustředit na fakta a jeho polemiky vypouštět. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 12:27
|
Diskutující
|
1stCL_pbarry napsal:
Safrik napsal:
Ze vy se vzdycky hned podobnejch tematu takhle chytnete :no: Ok bod cislo jedna je vyresen: Nejde to! :sm39:
Il2 mat manager nainstalujes, nastavis vse potrebne a nastveni ulozis, neni potreba zadny dalsi spousteni tohoto programu. Nebezi na pozadi....
Pánové, jak to děláte s IL2 MAT Managerem, když měníte mapu? To je pak potřeba skočit do Il2 mAT Manageru, změnit nastavení a opět uložit. dělá to tak někdo? |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 21-02-2006 13:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
Nevim, na pohled jamamoto nevypada jako discofil,ale proti gustu...
Jaky meneni mapy mas na mysli rudidlo ? |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 21-02-2006 13:51
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
1stCL_pbarry napsal:
Jaky meneni mapy mas na mysli rudidlo ?
Předpokládám, že v rámci historické korektnosti nastavení příslušného roku, event. dalších specialit, kterými MAT disponuje... |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-02-2006 13:54
|
Diskutující
|
1stCL_pbarry napsal:
Nic takového netvrdím.
1stCL_pbarry napsal:
No každá mapa da DS patří do určitého období. A IL2MAT ti nahrne znaky pro zvolené období - pro tu záložku, kterou máš v IL2MAT před uložením zvolenou. |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 21-02-2006 13:59
|
Uživatel
|
1stCL_pbarry napsal:
Mno na diskotéce jsem byl naposledy když mi bylo asi osmnáct..a to už je hodně dávno.... bylo to myšleno spíš jako příklad...jinak si kamarády podle oblečení nevybírám...a kamarádi, které mám, asi také ne....jinak by se mnou nekamarádili... |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-02-2006 17:37
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Dejte sem někdo odkaz na ten IL2MAT, nebo mi to pošlete na pm. Sem měl ten swastika enabler, ale nějak jsem třídil můj komp a měnil windows a ten enabler nemůžu za boha znovu nainstalovat, nebo spíše spustit. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-02-2006 18:05
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
http://www.leigh-...Tfiles.htm
Pozor, stranka je to jak od prasete.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LesniHU |
Přidané 22-02-2006 20:52
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
WT_Horrido napsal:
Il-2 MAT nastavi hacky "natvrdo" aniz by neco muselo bezet na pozadi.
Ale, to me zajima. Jak to dela, nevite nekdo? Zapise neco do konfiguraku? |
|
|
|
1stCL_SaBot |
Přidané 22-02-2006 20:55
|
Uživatel
Příspěvek: 787
|
LesniHU napsal:
WT_Horrido napsal:
Ale, to me zajima. Jak to dela, nevite nekdo? Zapise neco do konfiguraku?
rek bych, ze je to prepsani nejakyho registru |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 22-02-2006 21:40
|
Diskutující
|
1stCL_SaBot napsal:
LesniHU napsal:
WT_Horrido napsal:
Ale, to me zajima. Jak to dela, nevite nekdo? Zapise neco do konfiguraku?
rek bych, ze je to prepsani nejakyho registru Ale prdlajs registru. Proste to predhodi MAT soubory ILovi a ten je zobrazi. |
|
|