November 21 2024 13:06:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Haná nebo nehaná?
magot
batoh napsal:
- nevadí, že jsem lítal jen starého šturma?

Ono je to naopak kdo nelítal starého šturma, tak tam nesmí! Šklebící se

čaj si klidně dám, ale nevybavuju si že by to tam někdo pil, spíš kafe Úsměv

alfik
1stCL_Fucida napsal:
Jo teď mi to došlo! Kremlobot je od Kremlu, ne od kremrole, že jo? Šklebící se

Je to zkratka z Kremrole na botě.
Vyděšený

Letos přijedu na kole! Úsměv

Nevyhrožuj Šklebící se Dobrá. Vezmu si tedy nové berle.

...nebo autem Šklebící se

Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

alfik
batoh napsal:

Prosím vás,
- mají tam elektrickou konvici, kterou bych si půjčil na vaření svých čajů, abych furt nechtěl po obsluze litr uvařené vody?

Pochybuju, vem si svou. Na pokojích jsou zásuvky.

- mají tam skleněné konvice na přelévání nálevů?

Asi málo cestuješ Šklebící se Prostě si objednáš čaj, vypiješ a skleničku si naplníš svým Šklebící se

- pijete někdo čaj? Sjedeme se...

S rumíčkem... ňam Úsměv A pokud bys myslel třeba takový kratom, dám si rád, ale nesjedu se. Mám od pánaboha klapku v krku.

- nevadí, že jsem lítal jen starého šturma?

To je naopak doporučující prvek Šklebící se

- chcete poznat baťoha?

Chceme! Mrknutí
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

alfik
Sem si myslel že dostanu držkovou za tu ostrou notu Úsměv
Ve vlákně k tomu určeném pokračuju.

alfik
-----------------------------------------------------------------------------------------
To aby se to oddělilo Úsměv

alfik
Je zde požadavek (nebo návrh, prý kdyby... Úsměv ) dělat srazy ještě o týden dřív. Že letos mnoho lidí nemohlo a tak dále.
Takže máte několik měsíců na případnu diskusi, komu to vyhovuje, komu ne, znáte to.
Příští rok by to takto vycházelo na 16.-18.6. Za mě klidně - mě je to fuk. Já do mišelinky přikulovat nechodím Úsměv
Námitky? Návrhy? Kritika?
Sem s tím.

Georgeu
Jsem pro změnu termínu o ten týden dřív. Bude super, když už to bude jasně dané už teď dopředu, pak snad odpadnou výmluvy - já sem to nevěděl :-D

1stCL_Fucida
No, já měl nějak raději ten původní termín kdy se hraje Wimbledon. Ale je mi to v zásadě asi fuk. Moje plánování boří spíš manželka, než to, jestli je to v půlce června nebo na jeho konci.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

alfik
Georgeu: Jasné to bude tak jako tak až někdy v únoru kdy to budu objednávat.

Fučida: Vyhovuje, jo? A žes nebyl Úsměv

1stCL_Fucida
Wimbledonovej víkend je až ten, co teď bude následovat Úsměv. Nicméně ten bych letos nemohl 100%. Minulej vypadal nadějně až do čtvrtka Úsměv.

alfik
1stCL_Fucida napsal:

Wimbledonovej víkend je až ten, co teď bude následovat Úsměv.

Aha. No on tam běžel nějaký tenis v telce tak jsem myslel že to je ono Úsměv

Nicméně ten bych letos nemohl 100%. Minulej vypadal nadějně až do čtvrtka Úsměv.

Já tě varoval Vyděšený
Z vl. praxe... taky jsem byl ženatý Mrknutí

1stCL_Fucida
Jo, on i kuchař v kantýně mi říkal, že třetí manželství je mnohem lepší, než ty první dvě Šklebící se

alfik
On ten pozdější termín je problematický, jednak jsou už prázdniny, což znamená dopravu dětí tam či onam, a druhak v tom týdnu potom jsou dva svátky, Zvěrověsti Ciroš s Metudem, a Svátek Pečené Husy.
Takže spousta lidí si bere dovču a mastí "někam", a tak podobně.
Jde o to, že se dny oproti datu posouvají. Takže to není "dycky tolikátého", ale "poslední víkend", či "předposlední", či "prostřední". Datum může být až o +-4 dny.
O tom jsme tu už debatili dříve.

AH_Cutora
Ahoj,

Jsem na tom podobně jako Fuči. Prostě rodina. Obecně je mi jedno kdy přesně sraz bude, spíše ale ne o prázdninách, to více koliduje s rodinnými akcemi, odjezdy dětí na tábory a tak.

Jinak kdy to bude, tehdy to bude a když nezapomenu kouknout včas na SVK (nebo spíše Vendy mi to včas připomene) tak si to tam podle toho naplánujeme.

LesniHU
Ja jsem pro presun o tyden ci vic driv. Bude to min kolidovat s prazdninovymi akcemi a taky pocasi nebude tak ujete.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,005,320 návštěv