Obsah Dirt Rally 2.0 Season one
1. týden: ŠKODA Fabia Rally, Citroën C4 Rally
3. týden: Monte Carlo Rally, Special Livery
5. týden: BMW M1 Procar Rally, Opel Manta 400, Special Livery
7. týden: švédská rallye
8. týden Ford Focus RS Rally 2007, Subaru Impreza, Special Livery
9. týden: německá rallye
Hlavně je to MOD. Musíš mít některý volant od TM, aby jsi ji mohl použít, protože se připojuje do volantu, nikoliv do USB.
Ikdyž si nejsem úplně jistý.
Má to určitě i redukci na USB. Stejně jako TH8A, kterou mám. Dá se nastavit i na sekvenční řazení. A je to lahůdka. Hlavně má i držák na stůl. K TSS to musíte ještě dokoupit
Podle reakcí profíka BalonekCZ nejsou ffb efekty v DRII nijak výrazné a potvrzuje převahu tahacího efektu. Jelikož má profi T-300vku nemá cenu se problématikou dál zabývat.
Dnes jsem prvně zkoušel zkrotit Fabku, ale je dosti silná a divoká. Na asfaltu ji dokážu udržet na trati, zato jak přijde šotolina velice snadno vyletím hodně daleko.
Efekty FFB jdou vyladit ale absence spojkového pedálu u sekvenčního řazení je hrubá chyba. Jak mám jezdit plnohodnotně R5. Na "H" se to prostě ukvrdlat nedá na to jsou ta auta moc rychlá
Sekvenční ale se spojkovým pedálem.Používá se třeba na startu ale i během jízdy když tě kola ženou nežádoucím směrem,nebo tě rozhazuje ztráta trakce.Nebo třeba ve vracáku s rychlým výjezdem na vyšší převodový stupeň,když auto utrhneš přes "rukáv" a potřebuješ kvůli výjezdu držet motor ve vysokých otáčkách.Je zbytečné do každého vracáku řadit 1 rychlostní stupeň.Je to jako s letadlem, jde o zachování energie.
Já moc aut zatím nestihl zajet, ale z R5 mi nejlépe sedí kupodivu Fábka.
Řeším neustále tuhle záležitost https://forums.co...lugged-in/ a myslím si že dnes Codemaster za tuhle prasárnu, ode mě dostane vytýkací dopis.
Mám o něco lepší čas 2:32.632 umístění v tabulce 1282, ale moje jízda připomínala spíš boj na dojetí tratě. Mustang GT4 je pro mě nehratelný, z nějakého důvodu ještě méně fps a kvůli ffb navíc extra stuttering.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.