Tak ASUS GeForce ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING, 8GB GDDR5 už je doma. Zítra se pokusím nainstalovat a podělím se o dojmy. Ještě drobný dotaz. Mám odinstalovat ovladače, potom výměna a potom nová instalace nebo to PC snese jen výměnou kus za kus ?
Díky
Když jsem měnil 970 za 1070 tak jsem stáhnul aktuální ovladače a nainstaloval. Nic jsem neřešil. Akce na 5-10 minut i s instalací grafárny a restartem
BOX tím musí běhat jako víno!
Tak u GPU možná ne, ale třeba u CPU na 100%. Musíš potom vymazat staré registry od DCS v systému a moduly pak reaktivovat. Ale takto přijdeš o aktivaci.
Už si přesně nepamatuji, jak to funguje. Více méně jako náš bodový systém na silnicích. Na začátku máš určitý počet bodů. S každou úpravou HW se ti nějaké body odečtou. Když se vyboduješ, musíš reaktivovat. CPU, Základní deska a OS je pro jistotu za víc bodů, než jich vůbec můžeš mít.
... takže. GF 1070 Ti je opravdu to co jsem potřeboval... IL-2 BoX jedu na max nastavení absolutně v pohodě... IL-2 DS taky.... ještě musím vyzkoušet DCSko... Ale grafika udělala fakt hodně.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.