December 22 2024 12:26:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 16

· Piloti on-line: 1
saldy

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (spoiler alert)
magot
Zdrhá se blbě Smutný

saldy
Panu Petru Jandovi přišla rozšlápnutá krabice a pan Kasiny dostal tupý meč.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_cibule
saldy napsal:

Panu Petru Jandovi přišla rozšlápnutá krabice a pan Kasiny dostal tupý meč.

To je neuvěřitelnej bordel.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
.. Talmberk, zdrhání se zadařilo Úsměv
Tupé meče jsou záměrně.

// edit
ten Talmberk si je docela podobnej
www.hrady-zriceniny.cz/img/stare6/ruzne/Talmberk_od_V_1_pol_19_stol_anonym.jpg
Upravil/a magot dne 13-02-2018 20:55

clone9cz
Že tam nehraje dobová hudba, řekněte, že nééééééééé.

http://www.wwii-illusion.net
magot
hraje

saldy
Recenzenti jedou bomby. Střílet z luku je prý jako močit se ztopořeným údem, sice vás to chvíli baví, ale nemusíte to dělat furt.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Mira
Ale byla to fuška zdrhnout..Jen tak z prdele jsem se zkusil těm třem madarům co se sápali po Tereze postavit s mečem v ruce ale byla to otázka jedné vteřiny Šklebící se

magot
saldy napsal:

Recenzenti jedou bomby. Střílet z luku je prý jako močit se ztopořeným údem, sice vás to chvíli baví, ale nemusíte to dělat furt.

Asi nikdy nestříleli lukem ...

310_cibule
Hrajete to na klávesnici, nebo s nějakým gamepadem? Strašně blbě se mi na klávesnici ovládá kůň (se mi ještě nepodařilo utéct Kumánům u Skalice). A taky nevím, jak tu hajtru přimět k trysku.

P.S. Kuneš nařezal mně, tak jsem si na něj přivedl kumpány.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_SaBot
Cibule, zkus ho ovladat pomoci pedalu Úsměv
kdyz do nich kopnes, tak se treba rozebehne Šklebící se

Hru nemam, jen jsem si musel zatrollit Úsměv

Mira
310_cibule napsal:

Hrajete to na klávesnici, nebo s nějakým gamepadem? Strašně blbě se mi na klávesnici ovládá kůň (se mi ještě nepodařilo utéct Kumánům u Skalice). A taky nevím, jak tu hajtru přimět k trysku.

Klavesnice..hajtru přiměješ k trysku W + 2x levý shift, ale už jsem si přidal i druhé tlačítko, jelikož se opravdu během trysku blbě ovládá. Když jsem použil tu fintu aby se koník sám držel cesty, tak mi při utěku zahnul blbě za potokem kajsi do kopce a bylo zle.

S Kunešem jsem měl taky víc práce než jsem čekal, pořád si mně přitahoval k tělu a solil mi nepříjemné kolínka na solar..ale nevzdal jsem to a na pátý pokus jsem mu nabančil.

CSL1_Talbot
Da sa premapovat klavesnica,ci stale neda ?
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Mira
CSL1_Talbot napsal:

Da sa premapovat klavesnica,ci stale neda ?

Já si včera už par klaves měnil..inventář, mapa, sprint..

Tyler Durden
Hradní paní z Talmbergu to na mě zkoušela nebo co... ale nakonec jsme si pouze povídali. Úsměv
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

Mira
Rozhovor ze včerejška D. Vávrou :
YouTube Video

magot
310_cibule napsal:

Mě dával Kuneš ze začátku šarvátky docela přes držku, ale zjistil jsem že nějak nevykrejvá levačku (sekundární úder?),
tak jsem mu dal několikrát rychle zasebou až pak začal fňukat a stáhnul se. Pak jsem mu preventivně ještě zabil slepice hajzlovi Šklebící se

Hraju to na klávesnici, uvažoval jsem i o x-box ovladači ale myš bude asi stále lepší ..
Kůmánům jsem utekl tak, že jsm vzal koně, kousek jsem utekl těm pěším kumánům a o kus dál u cesty jsem viděl jiného koně (ten mě přišel rychlejší v trysku), slezl jsem, vzal toho. Pak následovala ta sekvence s prostřelením nohy. Tím je limitován čas do vykrvácení nebo vysílení ..
Okamžitě jsem dal s koněm "trysk" 2x LShift + W (dvakrát rychle klikneš Lšiftem + W) a běžel jsem po cestě, hned za hřbitovem a za křížkem u cesty jsem sešel z cesty a cválal tryskem po louce podle lesa směr Talmberk.
(Vzhledem k tomu že je Talmberk směrem do leva a když se běží po cestě tak se brzy vyčerpá kůň tak jsem se to snažil maximálně zkrátit.)
Doběhl jsem k potůčku, kde jsem běžel právě tím korytem a nesnažil jsem se vyběhnout s koněm na cestu která vede vedle něj protože ten kůň s tím má docela problém vyjít te břeh a kumáni dejchají na krk ..
Takže jsem běžel v tom korytu potoka až se kumáni někde ztratili (pozor mohou se po čase zase objevit) a vylezl jsem ve vhodném místě na cestu která vede podle potoka ..
Pak je potřeba cválat až do Talmberka ovšem ne tryskem, protože to je docela daleko a kůň by to nevydržel, vyčerpal by se a chůzí by se to nestihlo protože je tam to krvácení ..
Nakonec se docválá do Talmberka kde lukostřelci z hradeb zastaví ty Kumány ..
Upravil/a magot dne 14-02-2018 09:50

magot
Tyler Durden napsal:
Hradní paní z Talmbergu to na mě zkoušela nebo co... ale nakonec jsme si pouze povídali. Úsměv

Nj Štěpánka, ale myslím, že časem dá Šklebící se

310_cibule
magot napsal:
Mě dával Kuneš ze začátku šarvátky docela přes držku, ale zjistil jsem že nějak nevykrejvá levačku (sekundární úder?),
tak jsem mu dal několikrát rychle zasebou až pak začal fňukat a stáhnul se. Pak jsem mu preventivně ještě zabil slepice hajzlovi Šklebící se

Kuneš mi jednu slušně nařezal, tak jsem si ho podruhé podal společně s kamarády. Akorát jsem s nimi předtím musel naházet Němcovi hovna na barák, což mi dělalo ve hře dosud největší potíže, protože jsem známý kosmopolita, eurohujer neřku-li germanofil :-) Za to mi pak pomohli.

Kůmánům jsem utekl tak, že jsm vzal koně, kousek jsem utekl těm pěším kumánům a o kus dál u cesty jsem viděl jiného koně (ten mě přišel rychlejší v trysku), slezl jsem, vzal toho. Pak následovala ta sekvence s prostřelením nohy. Tím je limitován čas do vykrvácení nebo vysílení ..
Okamžitě jsem dal s koněm "trysk" 2x LShift + W (dvakrát rychle klikneš Lšiftem + W) a běžel jsem po cestě, hned za hřbitovem a za křížkem u cesty jsem sešel z cesty a cválal tryskem po louce podle lesa směr Talmberk.

Jak je to přesně? Nejdřív zmáčkneš W, pořád držíš a pak dvakrát L shift? A furt držíš w? Nebo jak? Musím si to nějak přemapovat...

A jak ovládáš koně? K a L na klávesnici? Moc mi to nejde. Jsem zvyklý létat, ne se honit na koni s Kumány.

(Vzhledem k tomu že je Talmberk směrem do leva a když se běží po cestě tak se brzy vyčerpá kůň tak jsem se to snažil maximálně zkrátit.)
Doběhl jsem k potůčku, kde jsem běžel právě tím korytem a nesnažil jsem se vyběhnout s koněm na cestu která vede vedle něj protože ten kůň s tím má docela problém vyjít te břeh a kumáni dejchají na krk ..
Takže jsem běžel v tom korytu potoka až se kumáni někde ztratili (pozor mohou se po čase zase objevit) a vylezl jsem ve vhodném místě na cestu která vede podle potoka ..
Pak je potřeba cválat až do Talmberka ovšem ne tryskem, protože to je docela daleko a kůň by to nevydržel, vyčerpal by se a chůzí by se to nestihlo protože je tam to krvácení ..
Nakonec se docválá do Talmberka kde lukostřelci z hradeb zastaví ty Kumány ..

No, uvidíme večer.

Jo, Terezy jsme si vůbec nevšiml, říkal jsem si, že tam řve nějaká ženská, tak ať si Kumáni užijou :-) Kamarád v práci říkal, že stačí proběhnout těsně kolem nich po cestě ke koni, trochu je to rozptýlí a ona uteče. Nebo seknout jednoho z nich mečem po hřbetě a zdrhnout. Znamená to, že máš potom v patách o Kumána méně?

Mira
Zmáčknu W a dvakrát Levý Shift a držím. Zatáčím A D. Šel jsem blíž, hvízdnul na koně, v ten okamžik Terezu pustili ( ta se schovala do domu ) a šli po mně. Já skočil na koně a pelášil. Momentálně mam u Výřečnosti ( úroveň 2 ) a Charisma ( úroveň 5 ) nějaké mínusové červené body..Nevíte jak se jich zbavit ?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,122,756 návštěv