Taky jsem hrál, ale bohužel při vracení půjčky lichváři známej problém. Nikdo nějak neotvíral i když jsem okradl snad celý město a peněz tedy bylo dost. Znovu jsem to prubnul i celý od začátku. Nasranej jsem to smazal.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
Definitivní edici Mafie 1 nyní hraji. Souboje na pěsti jsou zcela zjevně dělány na konzole a nejdou přemapovat na myš. Rovněž nápověda co máš mačkat mně uráží a nelze vypnout ani na nejtěžší úroveň. Žádné nové mise nejsou. Ale mise jsou přepracované. Mafie 1 spíše jen sloužila jako scénář, lokalizace jsou jiné, jako příklad třeba uvedu závodní dráhu, věznici atd. A tak je to ve všech misích. Rozhodně to není na škodu ale pro ty co čekali opakování misí v novém kabátku to bude asi zklamání. Co se grafiky týče je to něco jako vylepšená grafika Mafia 2. Rozhodně neurazí a mně osobně se líbí více než v Mafia 3. Příjemným překvapením je i zničitelnost krytu za který se ukrýváš nebo se ukrývají nepřátelé. Funguje to sice jen u dřevěných beden (kterých je tam hafo) ale funguje to. Hlášky třeba během jízdy ubyly a to je škoda. Ai rozhodně lepší než v klasice. Lépe se kryjí a na nejvyšší úrovni se i docela pěkně trefují když se nekryješ. Náběh ve stylu Rambo nefunguje. Docela chytře se přemisťují a reagují na to odkud jdeš. Mafia 1 je moje srdcovka a v novém kabátě mně rozhodně nezklamala.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.