Epic Games are giving away FREE copies of Subnautica for 2 weeks, starting today. After Subnautica, Super Meat Boy and even more free games are to be given away every two weeks during the whole 2019.
Just head over to Epic Games Store before December 27th, add the game to your cart and checkout. You do have to download another client. Simple as that. After that, the game is yours to keep.
Tak po zavedení progresivní taxy naruby na steamu se moc nedivím, že se do toho vrhli.
Steam přidělí víc peněz úspěšným hrám, nezávislým vývojářům se to nelíbí
Doposud Steam rozděloval výdělky ze všech her rovnoměrně – nechal si 30 procent a zbytek poslal vývojářům/vydavatelům. Jak ale oznámil nový blogpost, s okamžitou platností (respektive zpětnou, od 1. října) platí nová politika.
Jakmile hra překročí výdělek 10 milionů dolarů, Steam si z dalších prodejů nechá už jen 25 procent. A když překoná 50 milionů, Valve si pro sebe schramstne pouze 20 procent. Do výdělků se nepočítají jen prodeje samotné hry, ale i všechno ostatní – tedy DLC, mikrotransakce, uživatelské obchodování skrze komunitní trh atd.
Jenže všichni spokojení nejsou a nejméně nadšení jsou vývojáři nezávislých her. Ti totiž na rozdíl od těch největších hitů z nové politiky Valve nevytěží zhola nic, tedy možná kromě zmíněných nových zákazníků, které přiláká nové Just Cause a po cestě si koupí i Undertale.
Jaromíre, to je v obchodě naprosto běžný rabat, neboli tzv. množstevní sleva.
Pane Khon, prodaj sto kopií té jejich gamesky? Tak 30%. Prodaj jich milijón? Tak si plácnem na 20%.
Noumání, Uďo. Už tisíce let. Čemu se divěj?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
No jo. Ale je to smrt pro kvalitní hry. Je to nástroj kvůli kterému se tvorba nasměruje zase více pro masu. GTA, AC, Far Cry. Já bych zrovna na tomhle fóru čekal větší pochopení souvislostí Jaromírova komentu
No jo. Ale je to smrt pro kvalitní hry. Je to nástroj kvůli kterému se tvorba nasměruje zase více pro masu. GTA, AC, Far Cry. Já bych zrovna na tomhle fóru čekal větší pochopení souvislostí Jaromírova komentu
Kolik lidí hraje WT? A kolik lidí hraje Šturma či DCS?
To je přece normální a je to všude.
Statistika nuda je, má však cenné údaje. A říká nám, slovy pana Gausse např., že, cituji: "Někteří lidi sou všecky stejné!"
Pro masy masovky, pro fajnšmekry modul za cenu celé masovkové hry či dokonce za víc.
Já su fajnšmekr (z cca 80 her na Steamu mám asi tak 60 malých, nezávislých, a často hardkorových, o tom že mastím už roky Dwarf Fortress ani nemukám ), ale taky si kupuju masovky - posl. např. Asasína z Řecka. Tak kdo na tom tratí???
Nemyslím že by to byla smrt pro kohokoli.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
30% předtím, 30% teď. Žádná změna. Že zvýhodňujou milonáře ověšený zlatejma řetězama to je jejich věc.
Kapitalismus není křesťanské nebe kde se všichni slušně zdraví.
A pak každej si může udělat web sajtu s linkem na stáhnutí a nepotřebuje k tomu nějakej otravnej steam.
Ty jo, já jsem úplně marnej. Nemůžu vůbec najít síru. Najdu všechno od diamantů přes zlato až k olovu, ale tu zpropadenou síru ani govno. Prolezl jsem kdejakou jeskyni i do sopky jsem už vlezl To by mě teda zajímalo, jak to vypadá, já pořád hledám ty žlutý krystaly, ale to nebude asi ono.
Jsou to malé rybky žijící v jeskyních poblíž základny. Schovávají se v takové jako když kytce. Vyletí proti tobě a explodují. V té kytce je potom síra.
Upravil/a AJaromir dne 17-12-2018 21:33
Tak jsem si chtěl už konečně postavit nějaký to obydlí, jestli to tak můžu nazvat, plošinu jsem udělal, ale pak koukám v nabídce není ta víceúčelová místnost. Koukám po netu, žádná rada, tak teda nevím. Už jsem asi na takový hry starej a blbej
Zajímavé - kvůli Subnautice jsem zjistil, že u Epicu mám účet, ačkoli jsem jej nikdy nevytvořil S heslem které jsem používal tak před 10 lety...
Nekoupili oni od někoho mejly s heslama?
Zajímavé - kvůli Subnautice jsem zjistil, že u Epicu mám účet, ačkoli jsem jej nikdy nevytvořil S heslem které jsem používal tak před 10 lety...
Nekoupili oni od někoho mejly s heslama?
Ten Němec je ale svině
Vážněji: Nekoupili oni Epicové někoho, kdes účet měl včetně nějakého souhlasu?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.