January 03 2025 04:38:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Subnautica
magot
Subnautica: Below Zero
YouTube Video

pa česky
YouTube Video

Upravil/a magot dne 18-10-2018 22:56

Aces_Wild
Subnautica zdarma!

Epic Games are giving away FREE copies of Subnautica for 2 weeks, starting today. After Subnautica, Super Meat Boy and even more free games are to be given away every two weeks during the whole 2019.

Just head over to Epic Games Store before December 27th, add the game to your cart and checkout. You do have to download another client. Simple as that. After that, the game is yours to keep.

olda Olde maly
No jo, je to zadara: https://www.epicg...utica/home
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

AJaromir
Tak po zavedení progresivní taxy naruby na steamu se moc nedivím, že se do toho vrhli.
Steam přidělí víc peněz úspěšným hrám, nezávislým vývojářům se to nelíbí

Doposud Steam rozděloval výdělky ze všech her rovnoměrně – nechal si 30 procent a zbytek poslal vývojářům/vydavatelům. Jak ale oznámil nový blogpost, s okamžitou platností (respektive zpětnou, od 1. října) platí nová politika.

Jakmile hra překročí výdělek 10 milionů dolarů, Steam si z dalších prodejů nechá už jen 25 procent. A když překoná 50 milionů, Valve si pro sebe schramstne pouze 20 procent. Do výdělků se nepočítají jen prodeje samotné hry, ale i všechno ostatní – tedy DLC, mikrotransakce, uživatelské obchodování skrze komunitní trh atd.

Jenže všichni spokojení nejsou a nejméně nadšení jsou vývojáři nezávislých her. Ti totiž na rozdíl od těch největších hitů z nové politiky Valve nevytěží zhola nic, tedy možná kromě zmíněných nových zákazníků, které přiláká nové Just Cause a po cestě si koupí i Undertale.

https://games.tis...ibi-321435

alfik
Jaromíre, to je v obchodě naprosto běžný rabat, neboli tzv. množstevní sleva.
Pane Khon, prodaj sto kopií té jejich gamesky? Tak 30%. Prodaj jich milijón? Tak si plácnem na 20%.
Noumání, Uďo. Už tisíce let. Čemu se divěj? Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Zifi
No jo. Ale je to smrt pro kvalitní hry. Je to nástroj kvůli kterému se tvorba nasměruje zase více pro masu. GTA, AC, Far Cry. Já bych zrovna na tomhle fóru čekal větší pochopení souvislostí Jaromírova komentu

LesniHU
Takze z nove politiky nic nevytezi a chteji, aby ta koza chcipla i sousedovi. Bezva :-)

alfik
Zifi napsal:

No jo. Ale je to smrt pro kvalitní hry. Je to nástroj kvůli kterému se tvorba nasměruje zase více pro masu. GTA, AC, Far Cry. Já bych zrovna na tomhle fóru čekal větší pochopení souvislostí Jaromírova komentu

Kolik lidí hraje WT? A kolik lidí hraje Šturma či DCS?
To je přece normální a je to všude.
Statistika nuda je, má však cenné údaje. A říká nám, slovy pana Gausse např., že, cituji: "Někteří lidi sou všecky stejné!"
Pro masy masovky, pro fajnšmekry modul za cenu celé masovkové hry či dokonce za víc.
Já su fajnšmekr (z cca 80 her na Steamu mám asi tak 60 malých, nezávislých, a často hardkorových, o tom že mastím už roky Dwarf Fortress ani nemukám Úsměv ), ale taky si kupuju masovky - posl. např. Asasína z Řecka. Tak kdo na tom tratí???
Nemyslím že by to byla smrt pro kohokoli.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Zifi
Ta smrt kvalitních her už je tu dávno. Můj názor

magot
30% předtím, 30% teď. Žádná změna. Že zvýhodňujou milonáře ověšený zlatejma řetězama to je jejich věc.
Kapitalismus není křesťanské nebe kde se všichni slušně zdraví.
A pak každej si může udělat web sajtu s linkem na stáhnutí a nepotřebuje k tomu nějakej otravnej steam.

olda Olde maly
Ty jo, já jsem úplně marnej. Nemůžu vůbec najít síru. Najdu všechno od diamantů přes zlato až k olovu, ale tu zpropadenou síru ani govno. Prolezl jsem kdejakou jeskyni i do sopky jsem už vlezl Úsměv To by mě teda zajímalo, jak to vypadá, já pořád hledám ty žlutý krystaly, ale to nebude asi ono.

AJaromir
Síra je v hnízdech sebedestruktivních ryb. Přímo v té "kytičce"

olda Olde maly
Já jsem si hned myslel, že na tom bude sedět nějaká potvora. To jsou ty mrchy, co po člověku vrhnout tu výbušnou kouli, nebo co je, což?

AJaromir
Jsou to malé rybky žijící v jeskyních poblíž základny. Schovávají se v takové jako když kytce. Vyletí proti tobě a explodují. V té kytce je potom síra.
Upravil/a AJaromir dne 17-12-2018 21:33

olda Olde maly
Já vždycky zdrhal, tak jsem si ty potvory ani pořádně neprohlídnul Šklebící se Díky za info.

olda Olde maly
Tak jsem si chtěl už konečně postavit nějaký to obydlí, jestli to tak můžu nazvat, plošinu jsem udělal, ale pak koukám v nabídce není ta víceúčelová místnost. Koukám po netu, žádná rada, tak teda nevím. Už jsem asi na takový hry starej a blbej Šklebící se

Mira
Hele já jsem taky starej, a slušný obydlí jsem si postavil. Nezoufej Úsměv Bohužel, nejsem dost trpělivý, takže zas na druhou stranu, jsem to nedohrál Úsměv

alfik
Zajímavé - kvůli Subnautice jsem zjistil, že u Epicu mám účet, ačkoli jsem jej nikdy nevytvořil Šklebící se S heslem které jsem používal tak před 10 lety...
Nekoupili oni od někoho mejly s heslama?

Rumcajs
alfik napsal:

Zajímavé - kvůli Subnautice jsem zjistil, že u Epicu mám účet, ačkoli jsem jej nikdy nevytvořil Šklebící se S heslem které jsem používal tak před 10 lety...
Nekoupili oni od někoho mejly s heslama?
Ten Němec je ale svině Cool

Vážněji: Nekoupili oni Epicové někoho, kdes účet měl včetně nějakého souhlasu?

olda Olde maly
Mira napsal:

Hele já jsem taky starej, a slušný obydlí jsem si postavil. Nezoufej Úsměv Bohužel, nejsem dost trpělivý, takže zas na druhou stranu, jsem to nedohrál Úsměv

Místo rady potěcha. Ale ta mě to obydlí nepostaví. Jde mi stavět jen potrubí Zamračený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,154,402 návštěv