Zvolil jsem jej proto ze to vyvijel a vyviji, taky byl milosrdnejsi co se tyce FPS pri mem nastaveni. Jo uz tyden mam starwaye deaktivovaneho, jak vis ta mapka s tou WWII technikou je krapet narocna:-)
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
To snad není pravda při 99% selhalo stažení souboru. Ke všemu jde na stánkách stáhnout pouze jednou. Jestli se najde dobrá duše a Spitfire Audio Production 1.0 Mod nahraje třeba na Ulož.to moc děkuji. Pet
Jsem to musel ještě zkusit , mě ten zvuk poslechově v kokpitu vůbec nesedne hodně připomíná efekt hlava v kbelíku a navíc při střelbě klesne hlasitost motoru asi tak -30% no.
Dá sa nejak zlepšiť viditeľnosť dotov? Bol som na nejakom serveri WW2 (nezapamätal som si názov) a Mustanga som zbadal vlastne iba nahodou). Ovšem podla záznamu ma chlapík videl oveľa skôr (mal som Doru). Aj v dogfighte keď sme sa od seba vzdialili, sa dot strácal, a to som sa na neho pozeral. Síce som ho nakoniec poslal k zemi ale to strácanie nepriateľského lietadla je frustrujúce. Ide mi o prvé DCS, na Nevade som zatiaľ v MP nebol, tam sa iba vytešujem z tryskáčov.
Viditelnost dotov je v 1.5.5 posahana,treba zoomovat.Zavisi aj od kamuflaze.Napr. na serveri Tiger vs Fishbed je Tiger tazko spozorovatelny,kvoli svojej svetlosedej kamuflazi,ale Migina vdaka svojej tmavej zelenohnedej kamuflazi zas svieti na oblohe,
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.