|
Pověste ho vejš . . . aneb příběhy normálního šílenství.
|
| CSW_RH_Killer |
Přidané 26-11-2016 21:26
|

Uživatel

Příspěvek: 550
Založený: 14.05.10
|
310_Butys napsal:
No Killere, to jste měli docela štěstí, se divím, že ten tvůj rozstřílený fuckáč ještě letěl, já jsem dostal na motor a po chvilce se zastavil.
To já taky. Plácnul jsem s ním o plochu tak, že se rozpad. |
| |
|
|
| CSW_RH_Killer |
Přidané 26-11-2016 21:29
|

Uživatel

|
606_Druindin napsal:
Killer napsal:
lochness napsal:
Zatim velmi slibne vypada "zarazeni" vzdaleneho cile (HQ) pro level bombing do planu na ovladnuti klicovych bodu. Pro jednotlivce se nevyplati, ale pro skupinku uz to zni zajimave.
A jestli to dobre chapu, nekde na zacatku sipky utoku je schovane seradiste techniky, taky urcene pro level bombry?
Nepamatuju si moc rozlozeni objektu na letisti, ale to bude asi cil pro Jabo, nebo max kombinovany utok vsech slozek, ze?
Vletěl jsem na to s Turbem ze 3km. 2x FW. Rusů tam jak much, tak jsme prolítli mezi nima a pod nosem jim tam padlo 2x500.  Ještě teď se mě klepou kolena. To bylo jak když vydráždíš vosy. Tímto chci poděkovat neznámým stíhačům, že nás jich na frontě zbavili. Pravděpodobně na Jaku 606,310,311.
Pravděpodobně na jaku, nebo pravděpodobně 606, 310, 311? Já jen že o ničem nevim 
Jen domněnka. Psalo to tam něco v chatu, tak jsem si to dal dohromady. |
| |
|
|
| CSW_3IAP_Wolf |
Přidané 26-11-2016 21:33
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 116
Založený: 20.05.08
|
Typicky německá propaganda...dobře |
| |
|
|
| CSW_RH_Killer |
Přidané 26-11-2016 21:34
|

Uživatel

|
3IAP_Wolf napsal:
Mira napsal:
To by mne zajímalo kdy to bylo, protože zatím je na serveru imrvére modrá převaha ( a to dost značná ), takže napsat " rusů jako much " mi přijde trochu zcestné  Zatím je tomu spíš naopak 
To je německá hysterie,vidí 1 Jak a hlásí 10 Jaků... 
Byla to továrna snad půl, nebo čtverec od letiště někde vedle Moskvy. Navíc jsem tak úžasně odletěl, že sem prolít na ním. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 26-11-2016 21:43
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Niektorym sa cudujem - Punky neurobil nic takeho, aby druhemu uprel zostrel, ani ziadnym inym sposobom neposkodil utocnika. Jiricek to riadne zdovodnil a navyse sem Punky dal fotografie z toho letu. Pre mna osobne to plne postacuje, navyse s Lionmi obcas lietam a musim sa ich zastat - NIKDY som nevidel NIKOHO z nich, ze by sa odpojil predtym ako superovi uznalo zostrel. Co sa tu teda vlastne riesi? Zostrel? Ten bol predsa riadne uznany.
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| magot |
Přidané 26-11-2016 21:54
|

Fusioner

Příspěvek: 18268
Založený: 19.06.08
|
No tyhle problémy bych chtěl mít.. Ať se každej odpojuje jak chce, zbytek má být dořešen v kódu.
Stejně jako v jiných simech. Pokud to ošetřeno není, pak je to šmejd. |
| |
|
|
| CSW_RH_Killer |
Přidané 26-11-2016 22:03
|

Uživatel

|
Jsem rád, že v tý hádce tentokrát nejedu. Můj názor je, že ten výskok by v klidu dal. Přežil jsem horší. Tak hluboko by Lioni neklesli. |
| |
|
|
| 606_Druindin |
Přidané 26-11-2016 22:12
|

Diskutující

Příspěvek: 4209
Založený: 18.01.10
|
Baron napsal:
Niektorym sa cudujem - Punky neurobil nic takeho, aby druhemu uprel zostrel, ani ziadnym inym sposobom neposkodil utocnika. Jiricek to riadne zdovodnil a navyse sem Punky dal fotografie z toho letu. Pre mna osobne to plne postacuje, navyse s Lionmi obcas lietam a musim sa ich zastat - NIKDY som nevidel NIKOHO z nich, ze by sa odpojil predtym ako superovi uznalo zostrel. Co sa tu teda vlastne riesi? Zostrel? Ten bol predsa riadne uznany.
Jestli jsem to pochopil správně, tak se vůbec neřeší sestřel, ale to jestli by přežil/nepřežil tu situaci ze které se odpojil. A to už se nikdo nikdy nedoví 
Ono vyskakovat ve 300 metrech s 600km/h na budíku v klesavym letu a bez křídla by v ruskym letadle byla fatálka. V befku sice jde odhodit kabina, takže pilot může vylézt, ale asi mu to chvíli trvat bude a to zranění tomu taky nepomůže. Z finální fotky s otevírajícím se padákem výšku odhadnout nedokážu. Ale věřim, že příště už si Punkey na výsledek počká  |
| |
|
|
| 1stCL_Jiricek |
Přidané 26-11-2016 22:29
|

Uživatel

Příspěvek: 1275
Založený: 04.10.05
|
Baron napsal:...NIKDY som nevidel NIKOHO z nich, ze by sa odpojil predtym ako superovi uznalo zostrel. Co sa tu teda vlastne riesi? Zostrel? Ten bol predsa riadne uznany.
Řeší se tady to, zda měl Punkey chcípnout nebo ne. Zatímco jednomu připadá, že chcípnout nemohl a tedy se odpojil, jinému připadlo, že chcípnout mohl a tedy se odpojit neměl.
Podpořivším díky za podporu, kritikům díky za zpětnou vazbu. Jak jsem řekl, popracujeme na tom, aby již nedošlo k situaci, která by mohla být interpretována dvojznačně.
Vyprošuji si pouze invektivy na 1stCL generálně. Podvodník nebo opakovaně nedůstojně se chovající pilot by z letky obratem letěl. |
| |
|
|
| 1stCL_Punkey |
Přidané 26-11-2016 23:46
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 21.01.07
|
Killer napsal:
Jsem rád, že v tý hádce tentokrát nejedu.  Můj názor je, že ten výskok by v klidu dal. Přežil jsem horší. Tak hluboko by Lioni neklesli.
Díky a neboj, zase na tebe příjde řada  |
| |
|
|
| 1stCL_Punkey |
Přidané 27-11-2016 00:51
|

Uživatel

|
Track je neprůkazný....končí brzy. Co se stane při výskoku v šestistech při mírném klesání ve výšce nižší než 170 metrů nad lesem?
https://www.youtu...e=youtu.be
[img]https://s17.postimg.org/3jqr7c43j/Il_2_2016_11_27_00_24_56_66.jpg[/img] is not a valid Image.
Dám si na to pozor a nebude se to příště opakovat..... |
| |
|
|
| magot |
Přidané 27-11-2016 00:56
|

Fusioner

|
IRL potřebuješ minimálně 300m |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 27-11-2016 10:11
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
Jsou chvíle, kdy opravdu nelituju toho, že v ROF padáky nemáme
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
| |
|
|
| olda Olde maly |
Přidané 27-11-2016 10:15
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
Jen tak pro zajímavost. Při této diskusi mě napadlo, jak dlouho by asi trvalo vylézt z mašiny při rychlosti 600 km/h. Pokud tedy vůbec. Nějak si to neumím představit. |
| |
|
|
| kouty |
Přidané 27-11-2016 10:27
|

Uživatel

Příspěvek: 1086
Založený: 29.08.09
|
olda maly napsal:
Jen tak pro zajímavost. Při této diskusi mě napadlo, jak dlouho by asi trvalo vylézt z mašiny při rychlosti 600 km/h. Pokud tedy vůbec. Nějak si to neumím představit.
rozepneš se, odhodíš kabinu, potlačíš....
|
| |
|
|
| Rumcajs |
Přidané 27-11-2016 10:50
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
No pokud neměl křídlo, asi by to byla otázka spíš toho, jak moc velká G by to točilo a jakým směrem. Kdyby ho to táhlo z kabiny ven, asi by to mohlo jít. Kdyby ho to tlačilo dovnitř, pravděpodobně by to nešlo. Řekl bych, že bez podstatné části křídla by to asi neletělo tak úplně rovně a spíš by to dělalo nějakou spirálu. Taky je otázka, zda by se mu v takovém kolotoči vůbec povedlo ještě něco smysluplného udělat.
600km/h je jinak dost vysoká rychlost. Dost možná že již aerodynamické síly by mu znemožnily opuštění letadla, zejména když už letadlo nebylo ovladatelné.
Non est specifica
|
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 27-11-2016 12:51
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
----------------------------------------- |
| |
|
|
| alfik |
Přidané 27-11-2016 12:53
|

Stařešina

Příspěvek: 5203
Založený: 21.04.06
|
To je předpis. Ve skut. stačí cca 50m - mnohem více záleží na dopředné rychlosti kterou bys měl ve chvíli otevření padáku. Ta by tě totiž rozhoupala, a dopadal bys v těch houpech - a to zavání mnohými zlomeninami.
Ovšem, a to je celkem dost důležité, lidské tělo má slušný odpor, a tak po opuštění letadla dost rychle zabrzdí. A pak už padá kolmo. Takže, pokud bys vyskočil v několika set metrech, tak to rozhodně nebude problém. Proto těch 300m.
Jinak - moderní letecké padáky, jež jsou součástí vystřelovacích sedadel, mají min. požadované charkteristiky 0/0/0, tedy nula metrů, nula metrů za sek. dopředné, a nula metrů za sek. klesací rychlosti (stojí na letištní ploše). Vystřelují pilota plus mínus právě těch 50 metrů. A padák se začíná otevírat až za vrcholem dráhy - těsně před vrcholem se odpoutá pilot ze sedačky, resp. je odpoután páč to udělá avtamátnoje upravlénije za něj 
Pánové, z mého pohledu se bavíte o hovně.
Cokoli, co umožňuje hra, je v pořádku a dle pravidel. Pokud má jakékoli jednání, kterého se virt. pilot dopustí (ať už omylem nebo schválně), mít důsledky, tak ať je to implementováno ve hře. Jnak se sami navzájem zbytečně a trapně buzerujete - a to vás v mých očích zrovna nepovýší 
Něco jiného by byla specka. s domluvenými a předem připravenými pravidly. Tam je vzájemná buzerace součástí "lore". Ale na veřejném serveru...
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
|
| |
|
|
| 1stCL_Punkey |
Přidané 27-11-2016 12:57
|

Uživatel

|
Teď jsi mě pobavil Novotňas....  |
| |
|
|
| magot |
Přidané 27-11-2016 13:03
|

Fusioner

|
Tak samozřejmě, ale to už jsou ty nejmodernější teknológie + krapet toho štěstíčka |
| |
|