Načítání textur mě naštěstí s NVMe SSD nebrzdí. Ale prostě FPS klesá, CPU vytížen na 24% a GPU 83% a 42FPS - prostě známka nevyladěnosti.
U DCS 2.0 Už je to jiné. CPU okolo 30% a GPU pokud nejede na 100%, tak mám 60FPS. Prostě mnohem vyladěnější a jde znát, že to chce silnější GK (než tu, co prodávám )
Verdikt testu je, že 1.5 oproti 2.0 neumí využít výkonné kapacity HW.
Upravil/a AJaromir dne 20-09-2016 17:28
* podařilo se najít a odstranit chybu v DCS 2.0, kdy při radaru v EM módu dochází k masivnímu propadu FPS (u mě to u země padá k nějakým 15 FPS)
RWR Missile Launch Warning Test
* uslyšíme dvoutónové pípnutí
* platforma z které je vystřelena raketa bude na displayi označena blikajícím symbolem
* budou dva různé zvuky, jeden pro SAM (viz. video) a druhý pro AIM YouTube Video
Zde taková malá ukázka vytížení PC. Jedná se o verzi 1.5 Zde jde krásně vidět, jak CPU nedělá nic a GPU funí.
[img]http://s16.postimg.org/fm2b13zid/1_5.png[/img] is not a valid Image.
Pamatuju před lety na fóru UVP byl neoficiální benchmark, kde byl pak vidět velký rozdíl snímků každé pc sestavy.
Pokud by někdo dokázal vytvořit universální zátěžovou testovací mapku na benchmark bylo super.
Pokud Starforce detekuje změnu HW/SW jak je popsáno níže, bude vyžadovat aktivaci.
Aktivace bude vyžadována pokud změna hardwaru/softwaru přesáhne 12 bodů.
CPU ID: 13
Windows PID: 3
Computer Name: 3
Hard drive volume serial number: 3
MAC address: 6
RAM amount: 6
Změna GPU je za 0 a měla by tedy proběhnout bez potíží. U mě to tak kdysi dopadlo. Nicméně je to přestárlý DRM, jeden se nemůže divit ničemu.
Magote, mně to tu výměnu GK přežilo. Sice se mě to párkrát zeptalo, že to chce zadat klíč na některé moduly, ale po zadání to napsalo, že jsou již aktivované a jestli chci pokračovat nebo je opětovně aktivovat. Tak jsem dal pokračovat a vše jede správně.
U mě v 1.5 zcela stabilně 60 FPS. (tady mi to dělá takové jedno mikro škubnutí zhruba jednou za 10-15min, něco jak měl wags na videu)
V 2.0 při startu na letišti 55-65 FPS, nad Vegas to místy padá až k 50 FPS. Jinak při letu stabilně 60 FPS. Oproti 560tce výrazné zlepšení.
V BOSu 50-60 FPS (o proti 560ti nijak extra rozdíl) ... a to stále jedu na starým dobrým Phenomu
Upravil/a magot dne 23-09-2016 22:39
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.