Takhle by měl ten 3D model pracovat.
Exterňák by měl bejt snad dělenej na několik částí.
Pokud si nezačal biblí, tak to byl jen tréning v maxu. YouTube Video
Tady si můžete checknout ten starej projekt (momentálně u ledu, dočasně - Eric, kterej mě s tím radil, je už rok na vojně a - prostě nemá čas... takže musím na vlastní pěst. Ale jde to.) Přímo na týhle stránce pak je vidět např. Nádrže pro DM, vlastní super-low poly model pro LOD+DM a LOD0. Ty dva modely je základ - zbytek stačí texturou. A pokud je dobrý LOD systém, dá se udělat i detailnější LOD0 model. Jinak, když v tom prolistuješ, je tam i pár obrázků se zapnutou sítí, pro představu. http://www.sas194...1.384.html
Není to lehké a sežere to spoustu času.
Tak s tím souhlasím Ale Natter by nemusel. Tam nic není - 3D se dá stihnout za týden, DM další týden. Další týden export. Kód je otázka pár minut - pokud teda ty rakety nejsou odhoditelný. Pak by se snad dalo podívat na kódy jinejch letadel - už to tady párkrát bylo. Me-321, MiG-21,...
Co se týče Low-poly modelů, platí jedno pravidlo - ušetřit polygony kde se dá.
@Clone
Exterňák se dělá v jednom kuse, rozděluje se to pak. A to tak, že si to naklonuješ (haha..) a mažeš co tam nepřijde. Přičemž to necháváš tak, aby se část modelu překryla (tam se nastavuje NULL materiál) - to kvůli vyhlazování. Vyjímkou jsou věci, které jsou oddělené i v reálu - klapky a tak. I ty se řežou z původního modelu a pak upravují
Diky za linky na shlednuti. Jak jsem rikal, Ba-349 je moje prvni letadlo co jsem delal. Mam jeste ten muj model, ktery jsem delal ja a nikdo jiny. Ale neni jeste hotovy...
Ja jsem psal, ze jsem delal spis tankovou techniku a v hrach fungovala, tk jk mela..
Jinak Natter maji treba v serii her X-planes...
http://forums.x-plane.org/index.php?app=downloads&module=display§ion=screenshot&record=58931&id=14726&full=1
Upravil/a Siegfried dne 23-01-2016 13:24
Siegu, na SASech se ti objevil pomocník taky se do toho chce pustit... tak jsem mu řekl o tobě - se spoluprácí by souhlasil.
Could you please tell that guy, that i try to get CAD drawings of the ba-349. A Group of german Aircraf enthusiast made a reproduction of the Natter and the made lot's of these CAD drawings.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.