Na nůžkách v první není nic špatného, když je neumíš ve stroji z WWII, tak je neumíš ani ve stroji z první. Asi neví, co je smyslem nůžek a tak jen kličkují. Proč je ale dělají zrovna před tebou ?
Prosím prosím o vysvětlení jak ty nůžky správně dělat
Ono je moc lidí asi neumí, včetně mě. Mám zkušenost stejnou jako LEON a to z WWII simů. Většinou mě chlapík taky jenom tak lítá sem tam před zaměřovačem
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
To Clone: Na nuzkach urcite neni nic spatneho a dobre zvladnute nuzky muzou pronasledovatele neprijemne zaskocit. Ale asi se mi nepovedlo kapnout na nekoho, kdo by je umel smysluplne v ROF pouzit, nebo diky schopnosti WW1 stihacek udrzet se dlouho na malych rychlostech, nejsou zkratka tak efektivnim defenzivnim nastrojem, jako ve WW2, nevim, to je spis otazka na mistni odborniky, jake defenzivni taktiky se ve WW1 pouzivaly, vzhledem ke specifiku vlastnosti WW1 stroju.
Jj súhlas, dobre urobené nožnice urobia z útočníka obeť. Paradoxne práve na RoF je v poslednej dobe docela dosť nováčikov, ktorí majú síce rýchle stroje (typicky Spad.XIII, Dolphin alebo SE5) ale nerozmýšľajú pri útoku a už vôbec neuvažujú potom, ako ho spravidla zle uskutočnia. To je potom ľahký zostrel, zvlášť teraz, keď sú nemecké stroje oveľa lepšie ako predtým (menovite Albatros D.Va a D.VII, zvlášť Albatros sa stal asi najčastejšie lietaným nemeckým strojom v RoF) . Ohľadne WW2 platí viac menej to isté, s rozdielom vyšších rýchlostí. Odskúšané tak v DCS ako aj na CLOD a BoS. Naposledy včera v Bf-109K4 proti Mustangu na DCS - Mustafa to prehnal s rýchlosťou, predletel ma a kým sa stihol spamätať, išiel k zemi.
Ano Barone, máš pravdu, Albatros D.V se dokonce stal nejhranějším letadlem na online vůbec: http://stats.neww...om/planes/ Velký příliv nováčků je jasně patrný, hlavně těch, co lítají jen s demem. Poznají se lehce, většinou to je Albík s vařícím motorem s ohonem páry za sebou a občas střílející i po vlastních, protože má problémy s rozeznáváním letounů... S těmi nůžkujícími snadnými sestřely bych možná měl jednu teorii, nemusí jít nutně o nováčky, mohou být mezi nimi i zkušení hráči z WW2, kteří jsou v ROF příliš krátce na to, aby měli zažito, že u chmelnic je na rozdíl od WW2 strojů nejdůležitější práce se směrovkou.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.