No, původně jsem si chtěl za burčíka vyměnit procesor (=nemá smysl), teď jsem i s deskou na dvojnásobku. Do rozsáhlejšího upgrade tedy půjdu, až budu choten/schopen dát do toho víc peněz. Zatím díky všem za rady, ještě nějaký čas budu sestavu "chladit" pomocí 1946 nebo Panzer General II
Když mluvíš o PanzerGeneralovi...znáš PanzerCorps? . Mě to hodně baví .
Jo, znám, už si ho tady jednou zmiňoval :)
Vypadá parádně, to jo, ale chybí mi tam trochu nostalgie a autentičnost starých her. Jestli má nějakou chybu, tak snad jen to, že jednotky se neumí natáčet podle směru pohybu. Nevím, jestli tomu dám šanci, tím spíš, že na starej PGII jsou různé mody (rozlišení, historické kampaně např. WW1 apod.) Jo, kdybych tak měl milion času...
Ondřeji, já u té tvé sestavy vidím dvě zásadní slabiny.
Jen dvoujádrový CPU...
A velmi slabou GPU...
Beru to z pohledu skalního "gamera". Řekl bych že minimum pro herní PC je dneska GTX 960 za Nvidii, případně R9 380 za AMD. Ano, i dneska na některých webech cpou do herních PCček i3 nebo loni bylo velmi populární taktovací pentium, osobně to nechápu. Sice jsem měl cukání vyměnit quada za právě zmíněný CPU (G3258), ale nakonec jsem do toho nešel. Sice umí dosáhnout velkých frekvencí ale nemá HT (simulaci dvou jader) a dvě jádra jsou na herní PC málo. Pokud jsou samo peníze problém (taky to znám) tak i netaktovací i5 bude lepší než celeron, vulgo pentium. Protože quad. Otázka je jak pak velká brzda bude ta GTX 750Ti...
Já sám řeším upgrade PC (velký impulz je právě to že mám novou GPU) jen bazíruji mezi tím jestli mám jit do skylake (i5 6600K) nebo posečkat jestli se náhodou nestane zázrak a AMD nevytvoří něco co bude konkurovat Intelu a bude to stát polovic (ZEN). Problém je že i5 660K je střední třída, ale vyjde na skoro patnáct tisíc. Což je moc (bez GPU a OS).
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.