TO NENÍ FÉR!!! - polemika - Proti všem
|
Gambac10 |
Přidané 02-02-2006 00:15
|
Nováček
Příspěvek: 63
Založený: 29.09.05
|
S tou zurivou odpovedi myslis Ikara?
G10 |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 02-02-2006 00:17
|
Uživatel
Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
CSL_Gambac10 napsal:
Mam ti takovej pocit Ikare, ze ti Zvire sere na to jestli ho mas rad nebo ne.
G10
P.S. Jeste abyste nestali za FFFajtlem kucii z 313-tky
Mozna jsi mou reakci ne zcela pochopil.
PS: zastal bych se drtive vetsiny tech co lezou na (AH, CVK, OPBH...) |
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 02-02-2006 01:03
|
Uživatel
Příspěvek: 956
|
To nebude nedostatkem chlastu ale nedostatkem speciálek. Místo řešení "životně" důležitých otázek se radši zapiště do B25 ke speciálce Kurland. Hned Vás přejde humor.:sm8::jamamoto:
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 02-02-2006 01:36
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
jen se chci vyjadrit, ze sem odmitam cokoliv napsat k tematu
resp. chci, aby ste vedeli, ze i takovi se najdou
odvahu, vydrzte to, nepiste sem nic !
PS: puvodne sem chtel zpravu opatrit vystiznym smajlikem, ale to by mohlo vypadat jako skryte vyjadreni, takze jen takhle ... :sm40:
Upravil/a clone9cz dne 02-02-2006 01:36
|
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 02-02-2006 06:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
313_Ikar napsal:
CSL_Gambac10 napsal:
G10
PS: zastal bych se drtive vetsiny tech co lezou na (AH, CVK, OPBH...)
A mě Ikare??? Mě byseses taky zastal??:confused: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 02-02-2006 06:51
|
Uživatel
Příspěvek: 943
|
1stCL Pepan napsal:
313_Ikar napsal:
CSL_Gambac10 napsal:
G10
PS: zastal bych se drtive vetsiny tech co lezou na (AH, CVK, OPBH...)
A mě Ikare??? Mě byseses taky zastal??:confused:
Mě by se určitě nezastal....pořád do mě jen střílí svýma Hispánama, nebo mě aspoň nutí skákat z vyhřátého letadla....ošklivý zlý Ikar...to není fér...určitě ho Oleg blbě namodeloval...podle věrohodných zdrojů(Řecké báje od Petišky :sm8: ) by se Ikarovi měla ve větších výškách samovolně rozpadávat křídla kvůli špatnému pojivu jejich jednotlivých částí (snad na to mělo vliv sluneční záření). A on si klidně létá v sedmi a nic!!!! Bůů, škyt.....fňu, fňuk...:cry: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 02-02-2006 06:57
|
Uživatel
|
[img]http://www3.osk.3web.ne.jp/~koji1138/time/myth/ikaros.jpg[/img] is not a valid Image.
Tady mám dokonce i obrazový doklad svého tvrzení...:lucka2: |
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 02-02-2006 07:23
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 30.09.05
|
Myslím, že Jami by měl dostat 1. cenu za vědecky podložený argument, ohledně letového modelu. :sm20:
:sm6: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 02-02-2006 07:30
|
Uživatel
|
313_OTU_Gryzlov napsal:
Myslím, že Jami by měl dostat 1. cenu za vědecky podložený argument, ohledně letového modelu. :sm20:
:sm6: Děkuji za uznání tygře, obvzlášť od odborníka, jako jsi ty potěší...již od dětství se vyrovnávám s pocitem, že jsem zneuznaný genius...:sm51: |
|
|
|
Kaspery |
Přidané 02-02-2006 08:27
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 158
|
Hahaaa tak to je dobre. Ikare Ti jeste nikdo nevysvetlil ze se leta brichem dolu? |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 02-02-2006 08:38
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
VGR_Ghost napsal:
Lítám simulátory kvůli létání na éroplánech, ne kvůli válce. Proto se mi nepříklad přící vulchování a takovéto podobné činosti.
Ghoste, bacha ať nezaděláš na další flame. Vulch nemá ve většině případů s válkou nic společného. Zaznamenal jsem tu v diskusi jeden historický doklad o opakovaném náletu na letiště z konce války, ale IMHO to asi nebyla praxe.
VGR_Ghost napsal:
Zabijou nás, zmáčkneme refly a jedem dál, navíc ty přátelské vztahy mezi virtuálními nepřáteli...
To mi připomíná - proč si Galland Baderem vyšli na procházku a pvykládali si o letadlech?
VGR_Ghost napsal:
Ne, tohle válka není. Já nadávám, protože to beru jinak - jako zábavu. Podle mě by tedy měly být strany vyvážené. Ať už technikou (např. když jedna strana bude mít výškový stíhač, měl by ho mít i druhá strana apod. - na východě ne) nebo adekvátně k tomu počtem. Přeberte si to jak chcete, ale já to vidim takhle. Každý má prostě jiný názor.
To je pravda. Ať chceme co chceme, budeme se muset smířit s tím co nám předkládají chlapci od Maddoxů. A ruku na srdce - lepší simulátor zatím není, protože jinak bychom jej nelétali a nebavili se o něm. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 02-02-2006 09:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
rudidlo napsal:
[quote]VGR_Ghost napsal:Ghoste, bacha ať nezaděláš na další flame. Vulch nemá ve většině případů s válkou nic společného. Zaznamenal jsem tu v diskusi jeden historický doklad o opakovaném náletu na letiště z konce války, ale IMHO to asi nebyla praxe.
A co je například tohle ? Uvedu pár příkladů co mě zrovínka napadají...
- Přepadení SSSR a útoky na sovětská letiště
- počátek Bitvy o Británii a ... totéž
- závěr afrického tažení a útoky spojenců na německá zásobovací letiště v Tunisu
Mimochodem mě vulchování vůbec nevadí a vůbec to nepovažuji za téma k diskusi. Více méně - než se začne létat, dohodnou se pravidla a podle nich se jede. A nebo je stanoví majitel serveru předem a podle nich se jede. |
|
|
|
57MH_Zvire |
Přidané 02-02-2006 09:13
|
Uživatel
Příspěvek: 1287
|
313_Ikar napsal:
ted jsem se dostal ke kompu a koukam!! co ti na to zvire napsat?? puvodne jsem myslel ze ti stroze napisu "zvire jsi debil" a tim vyjadrim svuj nazor, jenze pak jsem si uvedomil ze ten nazor neni pravdivy, protoze si to ve skutecnosti nemyslim. Ja te vubec neznam, ale znam Ffajtla a me jako verim ze kazdemu kdo ho zna osobne jako debil taky nepripada a zna ho opravdu hodne lidi za jeho virtulani eru. v podstate si o tobe myslim spis ze na sebe chces nejak upozornit ze te v realnem zivote asi malo vyslyseli tak si to tu kompenzujes. TO si o tobe ve skutecnosti myslim (kdyz tolik touzis po svobodnem vyjadrovani)
S! Ikar
PS: jak jsem kdysi psal ze mam rad vsechny co jsem (na AH, CVK, TDK, CIA) lezou, tak tebe ted uz moc rad nemam...
PPS: jo a jeste neco, znas strycka S. Freuda????
Hezky napsané. Akorát teda nevím, proč mi nadáváš za Ffajtla. Já ho znám osobně a docela dobře. Vím jakej je a myslím si, že cokoliv jsem napsal je mezi mnou a jím. Stejně jako třeba to, že se mi už dvakrát snažil "dělat do ženy" :sm6: Chudák malej.
Jinak by mě zajímalo doktore Freude, jaký komplex si léčím. Jestli myslíš něco z virtuálního létání, tak to máš smolíka. Doma internet nemám, už hodně dlouho lítám jenom větroně a na těch veřejných akcích, co pro vás a uvedení ve známost toho vaše zamilovaného simu děláme nelítám vůbec, protože na to nemám čas.
Nepotřebuju na sebe upozornit, protože ti důležití už mě dávno znají.
Nepotřebuju si nic kompenzovat, protože vedu spokojenej a klidnej život v cigánské čtvrti.
Takže mám pocit, že jsi ze sebe akorát udělal blba svým příspěvkem. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 02-02-2006 09:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
|
se mě to rozbilo |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 02-02-2006 17:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
jirko - mám pocit že blokování letišť - útoky na letiště - vulch - byla jedna z nejčastějších věcí co se ve válce dělaly. píše se o tom v normandii-němen, píše se o tom v BOF a v BOB...pořád je lepší zničit letadla na zemi než s nimi těžce bojovat ve vzduchu kde jsou nebezpečnější... |
|
|
|
Gambac10 |
Přidané 02-02-2006 17:06
|
Nováček
Příspěvek: 63
|
Mam takovej pocit, ze na vulching dojel Nowotny ne?
G10
P.S. Asi si tu valku nekteri z nas prilis romantizuji.
Upravil/a Gambac10 dne 02-02-2006 17:07
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 02-02-2006 17:15
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Co znamená "dělat do ženy"?Nějakej utajenej červenej manévr?Neznám:no::sm6: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 02-02-2006 17:20
|
Uživatel
|
CZ_Klokan napsal:
Co znamená "dělat do ženy"?Nějakej utajenej červenej manévr?Neznám:no::sm6:
Nechtěj ho poznat....v případě, že se soupeři povede, nezavřeš víko kabiny... |
|
|
|
Ace |
Přidané 02-02-2006 17:31
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 133
|
jo a navic budes dlouhej pri startu, jelikoz budes mit na podvesech blondynu (abys nan ni nemusel myslet pri boji):sm21: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 02-02-2006 17:32
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
Jirka EAF310 napsal:
rudidlo napsal:
[quote]VGR_Ghost napsal:Ghoste, bacha ať nezaděláš na další flame. Vulch nemá ve většině případů s válkou nic společného. Zaznamenal jsem tu v diskusi jeden historický doklad o opakovaném náletu na letiště z konce války, ale IMHO to asi nebyla praxe.
A co je například tohle ? Uvedu pár příkladů co mě zrovínka napadají...
- Přepadení SSSR a útoky na sovětská letiště
- počátek Bitvy o Británii a ... totéž
- závěr afrického tažení a útoky spojenců na německá zásobovací letiště v Tunisu
Mimochodem mě vulchování vůbec nevadí a vůbec to nepovažuji za téma k diskusi. Více méně - než se začne létat, dohodnou se pravidla a podle nich se jede. A nebo je stanoví majitel serveru předem a podle nich se jede.
Vulch!=útok na letiště. |
|
|