November 23 2024 12:06:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 20

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
TO NENÍ FÉR!!! - polemika - Proti všem
Gambac10
S tou zurivou odpovedi myslis Ikara?
G10

www.czletka.zde.cz
310_Ikar
CSL_Gambac10 napsal:
Mam ti takovej pocit Ikare, ze ti Zvire sere na to jestli ho mas rad nebo ne.
G10
P.S. Jeste abyste nestali za FFFajtlem kucii z 313-tky

Mozna jsi mou reakci ne zcela pochopil.
PS: zastal bych se drtive vetsiny tech co lezou na (AH, CVK, OPBH...)

www.310raf.com
GC3_Messik
To nebude nedostatkem chlastu ale nedostatkem speciálek. Místo řešení "životně" důležitých otázek se radši zapiště do B25 ke speciálce Kurland. Hned Vás přejde humor.:sm8::jamamoto:
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
clone9cz
jen se chci vyjadrit, ze sem odmitam cokoliv napsat k tematu

resp. chci, aby ste vedeli, ze i takovi se najdou

odvahu, vydrzte to, nepiste sem nic !

PS: puvodne sem chtel zpravu opatrit vystiznym smajlikem, ale to by mohlo vypadat jako skryte vyjadreni, takze jen takhle ... :sm40:
Upravil/a clone9cz dne 02-02-2006 01:36

http://www.wwii-illusion.net
1stCL Pepan
313_Ikar napsal:
CSL_Gambac10 napsal:
G10

A mě Ikare??? Mě byseses taky zastal??:confused:

1stCL_Jamamoto
1stCL Pepan napsal:
313_Ikar napsal:
CSL_Gambac10 napsal:
G10

A mě Ikare??? Mě byseses taky zastal??:confused:

Mě by se určitě nezastal....pořád do mě jen střílí svýma Hispánama, nebo mě aspoň nutí skákat z vyhřátého letadla....ošklivý zlý Ikar...to není fér...určitě ho Oleg blbě namodeloval...podle věrohodných zdrojů(Řecké báje od Petišky :sm8: ) by se Ikarovi měla ve větších výškách samovolně rozpadávat křídla kvůli špatnému pojivu jejich jednotlivých částí (snad na to mělo vliv sluneční záření). A on si klidně létá v sedmi a nic!!!! Bůů, škyt.....fňu, fňuk...:cry:

1stCL_Jamamoto
[img]http://www3.osk.3web.ne.jp/~koji1138/time/myth/ikaros.jpg[/img] is not a valid Image.

Tady mám dokonce i obrazový doklad svého tvrzení...:lucka2:

313_Gryzlov
Myslím, že Jami by měl dostat 1. cenu za vědecky podložený argument, ohledně letového modelu. :sm20:

:sm6:

1stCL_Jamamoto
313_OTU_Gryzlov napsal:
Myslím, že Jami by měl dostat 1. cenu za vědecky podložený argument, ohledně letového modelu. :sm20:

:sm6:
Děkuji za uznání tygře, obvzlášť od odborníka, jako jsi ty potěší...již od dětství se vyrovnávám s pocitem, že jsem zneuznaný genius...:sm51:

Kaspery
Hahaaa tak to je dobre. Ikare Ti jeste nikdo nevysvetlil ze se leta brichem dolu? Šklebící se

rudidlo
VGR_Ghost napsal:
Lítám simulátory kvůli létání na éroplánech, ne kvůli válce. Proto se mi nepříklad přící vulchování a takovéto podobné činosti.

Ghoste, bacha ať nezaděláš na další flame. Vulch nemá ve většině případů s válkou nic společného. Zaznamenal jsem tu v diskusi jeden historický doklad o opakovaném náletu na letiště z konce války, ale IMHO to asi nebyla praxe.
VGR_Ghost napsal:
Zabijou nás, zmáčkneme refly a jedem dál, navíc ty přátelské vztahy mezi virtuálními nepřáteli...

To mi připomíná - proč si Galland Baderem vyšli na procházku a pvykládali si o letadlech?
VGR_Ghost napsal:
Ne, tohle válka není. Já nadávám, protože to beru jinak - jako zábavu. Podle mě by tedy měly být strany vyvážené. Ať už technikou (např. když jedna strana bude mít výškový stíhač, měl by ho mít i druhá strana apod. - na východě ne) nebo adekvátně k tomu počtem. Přeberte si to jak chcete, ale já to vidim takhle. Každý má prostě jiný názor.

To je pravda. Ať chceme co chceme, budeme se muset smířit s tím co nám předkládají chlapci od Maddoxů. A ruku na srdce - lepší simulátor zatím není, protože jinak bychom jej nelétali a nebavili se o něm.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Jirka
rudidlo napsal:
[quote]VGR_Ghost napsal:Ghoste, bacha ať nezaděláš na další flame. Vulch nemá ve většině případů s válkou nic společného. Zaznamenal jsem tu v diskusi jeden historický doklad o opakovaném náletu na letiště z konce války, ale IMHO to asi nebyla praxe.

A co je například tohle ? Uvedu pár příkladů co mě zrovínka napadají...

- Přepadení SSSR a útoky na sovětská letiště
- počátek Bitvy o Británii a ... totéž
- závěr afrického tažení a útoky spojenců na německá zásobovací letiště v Tunisu

Mimochodem mě vulchování vůbec nevadí a vůbec to nepovažuji za téma k diskusi. Více méně - než se začne létat, dohodnou se pravidla a podle nich se jede. A nebo je stanoví majitel serveru předem a podle nich se jede.

57MH_Zvire
313_Ikar napsal:
ted jsem se dostal ke kompu a koukam!! co ti na to zvire napsat?? puvodne jsem myslel ze ti stroze napisu "zvire jsi debil" a tim vyjadrim svuj nazor, jenze pak jsem si uvedomil ze ten nazor neni pravdivy, protoze si to ve skutecnosti nemyslim. Ja te vubec neznam, ale znam Ffajtla a me jako verim ze kazdemu kdo ho zna osobne jako debil taky nepripada a zna ho opravdu hodne lidi za jeho virtulani eru. v podstate si o tobe myslim spis ze na sebe chces nejak upozornit ze te v realnem zivote asi malo vyslyseli tak si to tu kompenzujes. TO si o tobe ve skutecnosti myslim (kdyz tolik touzis po svobodnem vyjadrovani)
S! Ikar

PS: jak jsem kdysi psal ze mam rad vsechny co jsem (na AH, CVK, TDK, CIA) lezou, tak tebe ted uz moc rad nemam...
PPS: jo a jeste neco, znas strycka S. Freuda????

Hezky napsané. Akorát teda nevím, proč mi nadáváš za Ffajtla. Já ho znám osobně a docela dobře. Vím jakej je a myslím si, že cokoliv jsem napsal je mezi mnou a jím. Stejně jako třeba to, že se mi už dvakrát snažil "dělat do ženy" :sm6: Chudák malej.

Jinak by mě zajímalo doktore Freude, jaký komplex si léčím. Jestli myslíš něco z virtuálního létání, tak to máš smolíka. Doma internet nemám, už hodně dlouho lítám jenom větroně a na těch veřejných akcích, co pro vás a uvedení ve známost toho vaše zamilovaného simu děláme nelítám vůbec, protože na to nemám čas.
Nepotřebuju na sebe upozornit, protože ti důležití už mě dávno znají.
Nepotřebuju si nic kompenzovat, protože vedu spokojenej a klidnej život v cigánské čtvrti. Šklebící se
Takže mám pocit, že jsi ze sebe akorát udělal blba svým příspěvkem. Zamračený

airspace.cz
Jirka
se mě to rozbilo Šklebící se

313_OTU_oblak
jirko - mám pocit že blokování letišť - útoky na letiště - vulch - byla jedna z nejčastějších věcí co se ve válce dělaly. píše se o tom v normandii-němen, píše se o tom v BOF a v BOB...pořád je lepší zničit letadla na zemi než s nimi těžce bojovat ve vzduchu kde jsou nebezpečnější...

Gambac10
Mam takovej pocit, ze na vulching dojel Nowotny ne?
G10
P.S. Asi si tu valku nekteri z nas prilis romantizuji. Úsměv
Upravil/a Gambac10 dne 02-02-2006 17:07

www.czletka.zde.cz
MK_KaiN
Co znamená "dělat do ženy"?Nějakej utajenej červenej manévr?Neznám:no::sm6:

1stCL_Jamamoto
CZ_Klokan napsal:
Co znamená "dělat do ženy"?Nějakej utajenej červenej manévr?Neznám:no::sm6:

Nechtěj ho poznat....v případě, že se soupeři povede, nezavřeš víko kabiny...Mrknutí

Ace
jo a navic budes dlouhej pri startu, jelikoz budes mit na podvesech blondynu (abys nan ni nemusel myslet pri boji):sm21:

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
rudidlo
Jirka EAF310 napsal:
rudidlo napsal:
[quote]VGR_Ghost napsal:Ghoste, bacha ať nezaděláš na další flame. Vulch nemá ve většině případů s válkou nic společného. Zaznamenal jsem tu v diskusi jeden historický doklad o opakovaném náletu na letiště z konce války, ale IMHO to asi nebyla praxe.

A co je například tohle ? Uvedu pár příkladů co mě zrovínka napadají...

- Přepadení SSSR a útoky na sovětská letiště
- počátek Bitvy o Británii a ... totéž
- závěr afrického tažení a útoky spojenců na německá zásobovací letiště v Tunisu

Mimochodem mě vulchování vůbec nevadí a vůbec to nepovažuji za téma k diskusi. Více méně - než se začne létat, dohodnou se pravidla a podle nich se jede. A nebo je stanoví majitel serveru předem a podle nich se jede.

Vulch!=útok na letiště.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,417 návštěv