October 19 2025 17:04:55
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Plánované, zrušené, odložené DT projekty
310_Pip
606_Druindin napsal:

červené pole IL2 engine nepočítá, tam se kamera nepohybovala, nepohybuje a pohybovat nebude

... já tomu teda nerozumim, ale kde se pohybuje ta Mártova hlava na těch postnutejch obrázkách z Tempesta a Mustanga???

je to číter a chytl to od Kukula Vyděšený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
311_Mart
Nejsem, čestněŠklebící se
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

magot
Ale Mart to postnul dobře ono to tam občas skočí ten celý výhled na ocas, jenže je to na půl sekundy. Je tam jakási nedokonalost v posuny kamery, kdy se kamera nacpe mezi pancíř a sklo (to ilovské).
Upravil/a magot dne 21-11-2014 22:59

veikso
veikso napsal:

Dobré Marte. Až se potkáme někde na báru, máš u mě panáka cal. 50%.
Teda pokud to bude fungovat i na TrackIRuCool
Tak panák nebude. U mě a mého TrackIRu to nepomohloSmutný

311_Mart
Taky TrackIR s odrazkama?
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

606_Temp
JHá taky TrackIr a taky prostě nic moc (spíáš nic). Občas to tam skočí na chvilku, ale prakticky to je nepoužitelné.

http://no606.ic.cz/
magot
606_Tempik napsal:

JHá taky TrackIr a taky prostě nic moc (spíáš nic). Občas to tam skočí na chvilku, ale prakticky to je nepoužitelné.

Ano, nepoužitelné ... trackir 4 a 5

Powerty
veikso napsal:

veikso napsal:

Dobré Marte. Až se potkáme někde na báru, máš u mě panáka cal. 50%.
Teda pokud to bude fungovat i na TrackIRuCool
Tak panák nebude. U mě a mého TrackIRu to nepomohloSmutný

Tak u mého ano. Verze 5 + diody a půl vteřiny tam tu směrovku udržím.

PS: Předklonit, otočit hlavu a prudce škubnout do strany!Šklebící se

606_Druindin
... a pak vyhledat chiropraktika
Ne ne, tohle je naprc, to se musí předělat Úsměv

Powerty
Ne zas tak prudce! Pff Ale podle mě záleží i na nastavení tracIR. Já mám trychtýř. Tzn. čím dál jsem od středu, tím rychlejší pohyb. A nemám problém se dostat do krajních poloh.

magot
Ne je to tam na hovno už z možností modelu Olegovýho kokpitu.

Powerty
Myslel jsem v souvislosti s veiksovým prohlášením, že mu nastavení elasticity nepomohlo. Chtěl jsem tím říct, že nastavení tracIR mi dovoluje bez problémů využít naplno to co šturm umožňuje. Nic víc.

veikso
Hoď profil někam ke stažení, jestli můžeš.

Powerty
Tak jo. Rychlý agresivní profil, který používám.

http://leteckapos.../449316308

maus
Zdravím,
měl bych drobný dotaz, zajímalo by mě něco více ohledně Team Daidalos. Třeba jak velká je to komunita (z jakých zemí) a na co vše se zaměřuje, popř. jakým způsobem funguje. Zkoušel jsem něco hledat tady v diskuzích a na internetu, ale vše se točí hlavně okolo aktuálních patchů na Šturmovika a o samotné skupině se člověk moc nedozví.
Jestli máte odkaz na nějakou jejich osobní stránku, kde je TD představen, nebo na jiné údaje, rád to uvítám. Vím, že TD spravuje Šturma už dlouho a díky jemu je to stále skvělý simulátor s velkým množstvím letadel z období WWII. Zajímavé by mohly být i nějaké informace ze zákulisí tvorby simulátoru, formou pochopitelnou pro běžného laika, třeba co obnáší vytvořit jeden model letadla nebo jak vzniká grafika mapy, efektů či modelování AI chování letadel a tak.

Díky za odkazy a odpovědi.

cyberolas
Jj, tyhle věci by mě taky zajímaly, třeba tvorba mapy Slovenska (kolik lidí na tom dělalo, zajímavosti a tak...). Ale DT jsou spíše tajemní a tak si můžu tyhle věci jen představovat...

1stCL_Fucida
Sepište ty dotazy tak, ať mají hlavu a patu a pošlete je Magotovi, to je jediný člen DT, který je na tomhle fóru dlouhodobě aktivní.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Tvé otázky jsou trošku s křížkem před funusem, ale budiž ... i když DT je nesmrtlené. Jako šturm a Lenin!

Daidalos team web stránky nemá, ale kdysi se plánovali. Nicméně nebyly, nejsou a nebudou.
Ukončení teamem 1C (který pokračoval na simu CLOD) DT zahájilo pokračování IL2 1946 DT má smlouvu s 1C/ Ubisoft o vydávání update/ patchů na nekomerční bázi.
Pro veřejnost je jediné oficiální okénko na http://forum.1cpu....php?f=202
Nicméně DT má tajnou základnu na letka13.sk, viditelnou jen pro těch pár vyvolených, servery kdesi v Chorvatsku ..
Core členů je kolem 20, nicméně v současnosti aktivních kolem 5 - 6 kusů, z toho 1 kodér kterej 4 měsíce už spí, zbytek grafici, konverze a map builder. Národnostně je to skutečně pestré, namátkou: Němec, Italové, Američan, Slováci, Češi, Chorvat, Maďar, Francouz, Rusové, Ukrajinec, Belgičan, Fin, Čecho-Australan ... měl být i Japonec, nakonec to nedopadlo.
Zruba 4 kodéři, 10 grafiků, pár map builderů, něco málo pro research ... (když se tak nad tím zamýšlím tak by se z toho dal smotnout tým a vykouřit z toho nějakej novej sim Šklebící se)
Hodně lidí je neaktivních z různých důvodů - zdravotní, rodina, čas, sex, lenost, ignorance, peníze, atd .. včetně capo di tutti capi (místní führer), jeho poslední slova zněla, nikdo tady není šéf, dělejte si co chcete. Tedy šéf byl Martin "Jopo" Kubani (Sk/fyzicky v Uk).

DT má tři úrovně. Vnitřní tu obívají core členové kteří mohou ubývat, ale už nemohou přibývat ze dvou důvodů.
1. Důvod je krach teamu Ilyi "Luthiera" Shevchenka a jeho odchod z 1C se kterým byla podepsána smlouva. On zaštiťoval DT. Nyní se o to už nikdo z 1C/Ubisfot nezajímá.
Tudíž není možné přijmout nové členy.
2. Je umrtí člena DT a admina fora L13 Martina "Booseho" Vrábela, tudíž i kdyby to šlo papírově, technicky nelze přijmout nového člena páč server nikdo neovládá. Bludnej holanďan.
Aby toho nebylo málo zemřel ještě jeden člen DT - Sergey 'Vert' Kubyshkin. Tvůrce IL-4.

Další úroveň DT je 3rd party, zde jsou lidé jenž chtějí podpořit práci DT a přijdou s rozdělaným projektem (letadlem, či mapou) s tím že s pomocí DT projekt dokončí v stanovené kvalitě. (Technicky je již není možné přijímat)
Mimochodem, rozdělaných projektů je skutečně nespočet, v různé fázi dodělanosti. Dalo by to na masivní seznam. Pravděpodobnost že některý z nich bude dokončen je celkem mizivá. Nicméně ne nemožná Úsměv
V 3rd party je zhruba 25 lidí, z 95% jsou již neaktivní.

Poslední úroveň DT je test team. Tam mají přístup i lidé z 3rd party a všichni by se měli zúčastňovat testování beta a RC verzí.

Taktéž IL2 doprovází placené projekty - sbírky, jako je např He-177 (v mém podpisu), IK-3 (Chorvatská komunita), B-534II+S-328 (CZ komunita), Pe-8 (Ruská komunita) již ve hře

Co obnáší vytvořit 3D model v stanovené kvalitě pro oficiální release je popsáno zde:
http://www.smsp.o...index.html
Jinak kód je psán v Javě, C++ atd ...

Jinak členové DT se věnují tvorbě modelů i pro DCS, ROF, WT, v minulosti i pro CLOD ...
Update 4.13 by měl již brzy vyjít.

Dotazy proč z DT nikdo nic nedělá co po něm komunita chce je vlastně popsáno zhora Šklebící se
Upravil/a magot dne 05-01-2015 00:27

maus
Teda díky moc, Magote. Takhle obsáhlou odpověď jsem ani nečekal -Úsměv.Tohle mě právě zajímalo, jak je ta komunita rozvětvená. No snad se ten zmíněný "funus" odsune do ztracena . . . -Úsměv Každopádně držím palce TD.

310_cibule
Dík Magote, takto přehledně jsem to nikdy nikde nečetl.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,310,855 návštěv