October 21 2025 09:03:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
rozbitá ALPHA/BETA kampaň
1stCL_Novotny
TozziFan napsal:

Ale já nejsem nasranej, že to nefunguje Novi. Jsem nasranej, protože mě nutí hrát něco co nechci a ještě to zabalili do tak hnusnýho obalu. Abych zabíjel čas levelováním, na to si můžu hrát WT. Čekal jsem, jak napsal Farky, něco podobného jako ROF. A to odemykání by mělo smysl, kdyby bylo nějak spjato s časem, kdy tyto úpravy (vyndání hl. opěrky, montáž jiné výzbroje apd.), byly dle historie používány, a jen v singlu kua. Nějaké nesmyslné odemykání kamufláží je prostě debilita. Jak víme všichni, komunita vždy postupně zastínila tvůrce a jinak to nebude i tu.

Tak zrovna na tebe jsem to nesměřoval. Úsměv

Paulus
Brano napsal:

Mimochodom,ja prave lietam asi osmu misiu.Tiez ma to dajak nechcelo pustit cez druhu ale poklikal som misou parkrat na OK a slo to.

Prosím tě Brano to mi poraď. Jak se Ti to podařilo dostat se dál? Stále nemohu pokračovat dál, ani se vrátit a opakovat předchozí misi.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

313_Nevo
310_cibule napsal:
...nejsem ani člen vývojářského týmu ani beta tester...

Si to trafil. Takze je jedno kolko to ma % a je jedno co uz je hotove a co nie. Hrajte sa, skusajte, my ostatni si pockame.. a nakoniec to aj tak kupime, bo nic 'lepsie' zas nejaky cas nebude Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

clone9cz
Lepšího než co ?

http://www.wwii-illusion.net
Bierglass
Paulus napsal:

Brano napsal:

Mimochodom,ja prave lietam asi osmu misiu.Tiez ma to dajak nechcelo pustit cez druhu ale poklikal som misou parkrat na OK a slo to.

Prosím tě Brano to mi poraď. Jak se Ti to podařilo dostat se dál? Stále nemohu pokračovat dál, ani se vrátit a opakovat předchozí misi.

A co ti to píše po skončení mise?

310_cibule
Pauli, možná bychom to mohli zkusit večer na TS.

Já si normálně klikl na první kampaň (jinou otevřít nemohu, jsou zamčené). Pak na první misi, která po mně chtěla, abych zvládl let (tuším) mezi třemi waypointy. Což jsem zvládl, dostal kanón a posunul se do druhé mise. Ta po mně chtěla, abych zničil pozemní kolonu náklaďáku. Na první pokus jsem to narval do země, takže jsem misi zopakoval, zničil dva náklaďáky, cíl mise byl splněn a já mohl pokračovat do třetí mise (ale to jsem šel spát ;-) ).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
V tý kampani je chyba. Když se první mise povede, ale přistání je s karambolem, mise se splní, ale není za to dost XP, aby se otevřela druhá mise. A první se nedá opakovat. Tedy kdo tohle zvoře, musí počkat, až to opravěj. Prý snad na úterý plánujou verzi s opravou. Někomu se to snad povedlo prostřelit serií restartů a nějakých takových pokusů, ale podle mě to nemá smysl, je to chyba, je třeba počkat na opravu.
Non est specifica

Paulus
Mise mi nahlásila splnění úkolu. V Pilot Card mám Young pilot certificate, splněno 30/600. Do další mise se dostanu, můžu na letiště, vybrat si jen LaGG. V Sellect mission template mám zaškrtnuto Ground atack, ale se zámkem.

[img]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/673/n4USdw.png[/img] is not a valid Image.

Kliknu na START, načte se mapa, znova kliknu na START, objeví se toto hlášení:

[img]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/673/TM8deO.png[/img] is not a valid Image.

V nastavení letdla je toto:

[img]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/661/CNlKO9.png[/img] is not a valid Image.

Absolvovat první misi znova nemohu nevím jak, nepustí mne to nikam jinam.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Rumcajs
Je tam chyba. Prostě jsi za první misi nedostal dost XP na odemknutí toho 23mm kanonu, který je ale nezbytný pro spuštění druhé mise. První se nedá opakovat. To neopravíš, to musej opravit kucí ze 777 či jak si teď říkaj. Zítra by to mělo být.
Non est specifica

Baron
Paule, veci sa hýbu: http://forum.il2s...ntry172979
Hals - und Beinbruch!

SepiaX

Ale nie velmi :Sorry, we couldn't find that!Mrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Brano
Sorry paulus,nebol som skor pri nete.Ako pise Rumcajs,neodomklo ti VYa kanon ktory potrebujes pre druhu misiu.Neostava nic ine,len pockat,kym to opravia.Ja som bol asi stastnejsi pri prvej misii a kanon som dostal.Myslim,ze som pristal,co bolo nad ramec tutorialu a dostal nake body navyse.Ja mam furt take nutkanie dotiahnut veci poriadne do konca,aj ked sa to nevyzaduje,lebo nakoniec sa aj tak ukaze,ze vyzaduje Úsměv

EDIT> vysiel daky minipatch
- fixed the bug with skins unavailability;
- impossibility to finish tutorial and start the campaign was fixed;
- video cutscenes were converted to Bink to avoid stutters;
- autopilot feature was turned off for campaign mode;
- it's now possible to speed up time for x2 only;
- some corrections were made to the He 111 physical model;
- aim helper added in Normal difficulty;
- incorrectly low resolution at first start of the game via Steam was fixed
Upravil/a Brano dne 06-10-2014 22:05

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,322,809 návštěv