Ale já nejsem nasranej, že to nefunguje Novi. Jsem nasranej, protože mě nutí hrát něco co nechci a ještě to zabalili do tak hnusnýho obalu. Abych zabíjel čas levelováním, na to si můžu hrát WT. Čekal jsem, jak napsal Farky, něco podobného jako ROF. A to odemykání by mělo smysl, kdyby bylo nějak spjato s časem, kdy tyto úpravy (vyndání hl. opěrky, montáž jiné výzbroje apd.), byly dle historie používány, a jen v singlu kua. Nějaké nesmyslné odemykání kamufláží je prostě debilita. Jak víme všichni, komunita vždy postupně zastínila tvůrce a jinak to nebude i tu.
310_cibule napsal:
...nejsem ani člen vývojářského týmu ani beta tester...
Si to trafil. Takze je jedno kolko to ma % a je jedno co uz je hotove a co nie. Hrajte sa, skusajte, my ostatni si pockame.. a nakoniec to aj tak kupime, bo nic 'lepsie' zas nejaky cas nebude
Já si normálně klikl na první kampaň (jinou otevřít nemohu, jsou zamčené). Pak na první misi, která po mně chtěla, abych zvládl let (tuším) mezi třemi waypointy. Což jsem zvládl, dostal kanón a posunul se do druhé mise. Ta po mně chtěla, abych zničil pozemní kolonu náklaďáku. Na první pokus jsem to narval do země, takže jsem misi zopakoval, zničil dva náklaďáky, cíl mise byl splněn a já mohl pokračovat do třetí mise (ale to jsem šel spát ;-) ).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
V tý kampani je chyba. Když se první mise povede, ale přistání je s karambolem, mise se splní, ale není za to dost XP, aby se otevřela druhá mise. A první se nedá opakovat. Tedy kdo tohle zvoře, musí počkat, až to opravěj. Prý snad na úterý plánujou verzi s opravou. Někomu se to snad povedlo prostřelit serií restartů a nějakých takových pokusů, ale podle mě to nemá smysl, je to chyba, je třeba počkat na opravu.
Mise mi nahlásila splnění úkolu. V Pilot Card mám Young pilot certificate, splněno 30/600. Do další mise se dostanu, můžu na letiště, vybrat si jen LaGG. V Sellect mission template mám zaškrtnuto Ground atack, ale se zámkem.
Je tam chyba. Prostě jsi za první misi nedostal dost XP na odemknutí toho 23mm kanonu, který je ale nezbytný pro spuštění druhé mise. První se nedá opakovat. To neopravíš, to musej opravit kucí ze 777 či jak si teď říkaj. Zítra by to mělo být.
Sorry paulus,nebol som skor pri nete.Ako pise Rumcajs,neodomklo ti VYa kanon ktory potrebujes pre druhu misiu.Neostava nic ine,len pockat,kym to opravia.Ja som bol asi stastnejsi pri prvej misii a kanon som dostal.Myslim,ze som pristal,co bolo nad ramec tutorialu a dostal nake body navyse.Ja mam furt take nutkanie dotiahnut veci poriadne do konca,aj ked sa to nevyzaduje,lebo nakoniec sa aj tak ukaze,ze vyzaduje
EDIT> vysiel daky minipatch
- fixed the bug with skins unavailability;
- impossibility to finish tutorial and start the campaign was fixed;
- video cutscenes were converted to Bink to avoid stutters;
- autopilot feature was turned off for campaign mode;
- it's now possible to speed up time for x2 only;
- some corrections were made to the He 111 physical model;
- aim helper added in Normal difficulty;
- incorrectly low resolution at first start of the game via Steam was fixed
Upravil/a Brano dne 06-10-2014 22:05
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.