December 27 2024 09:23:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Lagg
Opitze
jo jednu 250tku a muzete trenovat Úsměv
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

BP_Tyrl
Jojo takže Laggy asi čeká osud I-16. Z oblíbeného letadla se stane něco co soudný člověk obchází obloukem. A já ty jaky tak nemám rád.

313_Gryzlov
No na JAKách se nedá lítat už teď ... kdo je namá vyloženě rád, šel do LaGGa. Když se LaGG upraví podle čísel, která jsou blíže realitě (což už mělo být dávno), nebude se dát už lítat s ničím, pokud JAKy neprojdou také revizí. Takže na JAKách si také moc nepolítáš. Výhoda LaGGa je ta, že na něj se spotřebuje o pár kusů munice víc, což prodlouží dobu setřelu asi o 0,15 sekundy, oproti JAKu Úsměv

313_OTU_Blc
alert napsal:
Jen si ty Lagginy užívejte, do pátku už moc času nezbýváŠklebící se

Hele kde si vyhrabal to do pátku??? Že by mi něco uniklo ? :sleep:

1stCL_Pospa
Blcu však tam nepíše od kterého pátku :lol:

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
313_OTU_Blc
313_OTU_Pospa napsal:
Blcu však tam nepíše od kterého pátku :lol:

:sm6:

Ucho
313_OTU_Gryzlov napsal:
No na JAKách se nedá lítat už teď ...

No, já úplně nesouhlasím. Chce to rozdělit podle období:
1) Jasne Jak1 vs F4 je tragedie, ale to je dle mého názoru tím, že na F4 ve 4.02 nesáhli, kdežto G2,G6 a další "vylepšili"
2) Jak1B + ten novej 7B, Jak9 je ve středních výškách a u země pro dnešní G2, slušná konkurence.
3) Snad všechny Jaky z r. 92, 93 jsou pro G6 velmi nebezpečný. G6 je éro na porážku..
4) Jak 3, Jak9U jsou pro soudobá Bf nebezpečný, Jak9U prohání i Doru.
Tak jak?

Ono taky když má někdo letadlo, které je slušné do 3Km a honí se s ním v 5 a vejš, nelze se ničemu divit...
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Mungo
Co vas berie? Priznam, ze to neviem s Jakmi a moc do nich nesadam (asi mi vadi zvuk ich motora, vzdy to hrci ako nakladiak, takze vlastne neviem odhadnut ako som na tom s energiou - na rozdiel od Befka), ale Lagg bol naozaj nadstroj. A to som kvoli palebnej sile uprednostnoval prvu verziu a tie "prasarne" co sa s nou dali robit a ona pritom stale tahala ako blazon boli neuveritelne. Iste, s dosledne B&Z pristupom modrych mala problemy, ale takych, co to dokazu zase nie je tolko. Vzdy je dost blaznov, co sa pustia do chumla.

A o zvysnych masinach a chudakoch cervenaskoch by som nehovoril, mam cosi odbojovane na oboch stranach a uz La-5F predstavuje pre befka vrazedneho protivnika a La-5 degraduje skor vyhlad dozadu (ale to aj befka akvivalentnych serii).

312_HeRa
CSL_Ucho napsal:
313_OTU_Gryzlov napsal:
No na JAKách se nedá lítat už teď ...

No, já úplně nesouhlasím. Chce to rozdělit podle období:
1) Jasne Jak1 vs F4 je tragedie, ale to je dle mého názoru tím, že na F4 ve 4.02 nesáhli, kdežto G2,G6 a další "vylepšili"
2) Jak1B + ten novej 7B, Jak9 je ve středních výškách a u země pro dnešní G2, slušná konkurence.
3) Snad všechny Jaky z r. 92, 93 jsou pro G6 velmi nebezpečný. G6 je éro na porážku..
4) Jak 3, Jak9U jsou pro soudobá Bf nebezpečný, Jak9U prohání i Doru.
Tak jak?

Ono taky když má někdo letadlo, které je slušné do 3Km a honí se s ním v 5 a vejš, nelze se ničemu divit...

1) ?42 a 43?
2) A on je nekdy nekdo z vas pod 3000??? Šklebící se

312raf.com
313_OTU_Blc
LEGRA_HeRa napsal:

přesně tak ... z 3000 Vám můžu jen :sm16:

Lucka
LEGRA_HeRa napsal:A on je nekdy nekdo z vas pod 3000??? Šklebící se

Naprostý souhlas - viz včerejší polet na CL, mapa Krym 1944. Převážná většina bojů se odbývala ve výšce 6000-8000 m.Úsměv

Ucho
LEGRA_HeRa napsal:
1) ?42 a 43?

1) Jo,42,43 překlep :-)

2) Jsem myslel, že obrana proti zoomování + stáhnutí nepřítele na svojí bojovou úroveň a zbavení ho energie, je základním vybavením červeného pilota. A ne se za ním hnát do výšky kde moje éro přestává lítat... Tady v jiném vlákně jsem se dočetl jak moří budou hotoví, že to proti Tempestu (narozdíl od jiných) neumí... Tak jak to teda je? :-)

Opitze
Tempest nebo Spit nebo P-38L nebo P-51... vsechno se da sestrelit. hlavne tehdy kdyz o tobe nevi Úsměv
Na WarClouds beru Ta a litamv osmi, deviti a vzdycky si nejakeho bezstarostneho jezdce ve spitu v sesti, v mustangu nebo v P-47 v sedmi, najdu Úsměv

je to jako chytani ryb...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

313_OTU_oblak
asi tak....Jak-9 je lepší volba vež jak-1B...i když jak-1B měl být něco jako předskokan jak-3....

ad výška - s jakem dole děláš terč, nahoře se vystavuješ tomu že ti to uletí, nebo ustoupá a stejně tě to sundá. a když se náhodou dostaneš za to tak to sklopí čumák a stejně jsi v kendži Úsměv bo poločas rozpadu Úsměv

neber to jako stěžování....mne stačí fakt že když jsem párkrát sedl do G-2 nebo K-4, neměl jsem většinou problémy Úsměv

313_OTU_oblak
lucko - dokud modří nebudou mít za úkol chránit bitevní štuky v kilometru, tak je pod 3000 metrů neuvidíš Úsměv)) což asi nikdy nebudou Úsměv

Flym
CZ_Opitz napsal:
Tempest nebo Spit nebo P-38L nebo P-51... vsechno se da sestrelit. hlavne tehdy kdyz o tobe nevi Úsměv
Na WarClouds beru Ta a litamv osmi, deviti a vzdycky si nejakeho bezstarostneho jezdce ve spitu v sesti, v mustangu nebo v P-47 v sedmi, najdu Úsměv

je to jako chytani ryb...

sakra, len Lagg-áč, nie a nie zabrať :lol:

Ucho
OTU_oblak napsal:
ad výška - s jakem dole děláš terč, nahoře se vystavuješ tomu že ti to uletí, nebo ustoupá a stejně tě to sundá. a když se náhodou dostaneš za to tak to sklopí čumák a stejně jsi v kendži Úsměv bo poločas rozpadu Úsměv

já taky neříkám, že to je kdo ví co... je to pěknej opruz. Ale pořád mi to příjde lepší než lítat v 7Km s érem s kterým tam neudělám nic....

A když je ta obrana 2 na jednoho, je to celkem zábava s výhledem, že když bude útočník jen trochu nenažranej, nakonec ho dostanem. A taky si můžu přivolat pomoc a pak stačí jen mírná výšková převaha a útočník zdrhá.... a zdrhá :-)

313_OTU_oblak
ucho - jakům ve střední výšce ustoupáš s G-2 Úsměv Jak-7B 105PF2 už se dodělaly do map???

spíše si myslím že tady narážíme na podmínky boje - němec zooomuje z 8mi km, rus do 3000 max do 5000......bohužel ve šturmu není nic co by nutilo modré bojovat na ruské frontě nízko - žádné řvoucí pozemní jednotky, nic takového Úsměv

XXX_Dazz
OTU_oblak napsal:
asi tak....Jak-9 je lepší volba vež jak-1B...i když jak-1B měl být něco jako předskokan jak-3....

neber to jako stěžování....mne stačí fakt že když jsem párkrát sedl do G-2 nebo K-4, neměl jsem většinou problémy Úsměv

Možná, více cvičit a méně brečet :yes:

XXX_Dazz
Oblaku co tak s Opitzem založit klub uplakánků Šklebící se
:cry::cry::cry:

Prosím brát s nadsázkou a velkou :lol:

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,141,994 návštěv