Po delším čase jsem si dovolil udělat záznam z jedné povedené taškařice s II./JG1. Při poletu na DED serveru jsem natrefil trojici Jaků. Je to nahrané 13/3/2015 tedy ve verzi BOSka 1.009 - po úpravě damage modelu, kdy si lidi stěžujou, že se nic nedá sestřelit. Tak tohle je trochu odpověď na takové nářky.
Hlas, kterýmu je rozumět, je Tomas. Můj hlas ten ShadowPlay nahrál nějak strašně slabě, ale sem tam je alespoň rozumět, že se bavíme.
Asi to byli zelenáči, vlastně mi z toho radost nevydržela nijak dlouho. Možná se rozhlížej kloboučkem a směrovku říděj kroucením ruky. No a já to takhle pokazím. Zas ale, kdybych to neudělal já, by je vyzobal jinej.
Však počkej, až tam taky přidaj myšoidní řídící rozhraní jako do ROF a IM, hned takových cvičných terčů přibude
Koukám Rume že ta velká láska k Jaku nevydržela dlouho.
Ale ne. Já to beru tak, že jdu na tu stranu, kde je míň lidí. Sice mi toho Jaka sem tam vyčítaj kolegové z čisté modré, ale lítám ho furt. Poslední dva týdny jsem ale lítal většinou Befka, protože modrejch nějak ubylo, nebo značná část Rusů teď lítá opravdu svojí stranu. Je ale pravda, že ten Jak je míň účinný nástroj pro osamělé lovce než Befka. Jakmile je víc modrejch a není dostatečně hustá oblačnost, nedá se s tím utýct z boje. Lítám dokonce i Šturmy, Pešky a LaGG3. Aktuální LaGG3 je vlastně po stránce maximálky dost blízko tomu Jaku a nějak se to klukům vývojářům povedlo udělat tak, že se s tím lítá moc hezky. Když jdu lovit vlaky nebo autíčka, beru LaGGa a 23mm kanón. Jediný, co opravdu nemám rád, jsou La 5 a bohužel i FW 190.
Určitě bych tu našel i záznamy s Jakem a 3 sestřelama na let. Nicméně takhle hnedka po sobě to nejde bez velké náhody. Nevím, jestli vůbec mám nějaký takový další záznam bez ohledu na stranu.
Některé věci jsou opravdu hezké, ale ta hudba k tomu zrovna nepatří, celkově to působí dost pateticky.
Jinak musím říci, že je to citlivě sestříhané. GJ
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.