November 22 2024 07:30:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Kurland 1945 - SPECIÁLKA
1stCL_Fucida
rudidlo napsal:
1stCL_Fucida napsal:

- skiny povoleny (budou rozdistribuovány před akcí hromadně - nebudou se tedy muset každému stahovat - čímž zamezíme lagům). Za správnou funkčnost odpovídají velitelé jednotlivých formací. Na požádání je možné použít vlastní skin na letadlo i pilotní skin, to je nutné uploadovat do adresáře Kurland_45/Skins/Pilots(Planes) na FTP.

V souvislosti se skiny bych měl dotaz na to, jak jsou skiny technicky stahovány ze serveru a na server. Koukal jsem se do cache a zjistil jsem, že některé skiny, ačkoliv jsou stejné mám v cache uloženy několikanásobně pod různými Id - což mne vede k domněnce, že
- skiny mají přiřazeno id serverem a ten si ověřuje vazbu mezi kontrolním součtem bitmapy a id, které rozesílá uživatelům
- skiny mají přiřazeno id klientem a klient při požadavku na skin pilotů obdrží pouze kontrolní součty, které jsou pro každý server jiné - ty co nemá uloženy v cache stáhne.

Možná je to ještě jinak - jen já nevím jak, ale opravdu mi není jasné, jak by nám mohly pomoci rozdistribuované skiny.

No - domluvím se se svým velitelem na účasti.

EDIT: překlepy

Jo, kdo ví, jak to funguje. Nicméně pokud máš skin mezi svými, nic se netahá z netu a rovnou po prvním připojení na stojánku kolegův skin vidíš. Vyzkoušeno.

EDIT - přidal jsem tě k ExtraGmu do Rotte. Ten se mi zahlásil včera v noci.

Fw 190 A OBSAZENY
LA-7 & La-5FN OBSAZENY
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 30-01-2006 14:11
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3BAP_Plooskie
Jednoho Šturma prosím (rozkaz je rozkaz Dudo ... ach jo ... :sm39: )

rudidlo
1stCL_Fucida napsal:
Jo, kdo ví, jak to funguje. Nicméně pokud máš skin mezi svými, nic se netahá z netu a rovnou po prvním připojení na stojánku kolegův skin vidíš. Vyzkoušeno.

Alespoň nad něčím Oleg zapřemýšlel Úsměv
1stCL_Fucida napsal:
EDIT - přidal jsem tě k ExtraGmu do Rotte. Ten se mi zahlásil včera v noci.

OK. Díky.

http://silicon-remarks.blogspot.com
GC3_Messik
B25 jako starý harcovník z Berlína beru i nějaké povinosti.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
1stCL_BlueL
kdyby se nekde objevil nakej Fw zapomenutej v hangaru pripadne kdyby nekdo z pilotu LW mel pred bojem strevni ci jine potize rad si s nim vymenim misto....

AH_Cutora
Ja nevim jeste jak na tom v te dobe budu s rozvrhem. Pokud mi to klapne, vzal bych B25, ale radsi me tam zapiste jen jako nahradnika...

PS: Fuci, jses si jistej ze z toho pri 70 lidech nebude akorat velkej lagfest?
Upravil/a AH_Cutora dne 30-01-2006 15:09

Noram
BlueL si dobrovolne veme B25 aby si ty 108 vyzkoušel i z druhé strany Šklebící se
a vidím že na stíhače je to skoro 1:1 to nebude žádný masakr modrých a teď ještě aby se nelítalo v 7+

beru ještě nevím co ale bude to červené
Upravil/a Noram dne 30-01-2006 15:15

http://noram.youaremighty.com/
3BAP_Plavoo
IL-2 typ 3 bez tych velkych cud pod kridlami :sm45:

3iap.org
1stCL_Fucida
Čutora, lagama si jistej nejsem..spíš tak nějak doufám, ale jak jinak to otestovat Mrknutí. Podle předběžných propočtů by pohromadě nemělo být víc, jak nějakých 25 - 30 letadel. Na Berlínu to bylo imho 45 - 50. Tenhle server je silnější a poletí se to na všeobecně HW méně náročné mapě. Ale jak píšu v první větě, jistotu úplně bezproblémového průběhu nemám..
Jinak jsem tě hodil na leadera B25 Úsměv. Kdyby bylo opravdu velké riziko, že by ses nemohl zúčastnit, tak bysme udělali nějakou změnu. Ale potřeboval bych, aby ses ujal výcviku téhle skupiny. Byl bych rád, aby se B25 dostaly do podobné formy, jakou měly nad Berlínem.

Noram - vybereš si tedy sám, nebo chceš raději někam přidělit? Úsměv.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 30-01-2006 16:06

313_Pycko
Nájde sa pre mna ešte Jak 9 ? ak nie móže byť aj P63 Úsměv dík :sm50:

www.ekkor.sk
Noram
tak tedy B-25
Upravil/a Noram dne 30-01-2006 16:47

http://noram.youaremighty.com/
GC3_Messik
No u B25 bude nával, kdo by si nedal re-Berlín výcvik.Mrknutí

Jiříčku přeběhni k červenejm, oba přece víme, že FW moc rád nemáš :lol:Úsměv
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
57thMH_Edison
Please jednu B-25 pokud možno někam na ocas děkuji. :sm6:
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

clone9cz
fuci, ses kamarad zes mi nedal echo predem :sm11:
...
cutoro, jednu B25 pro klonika Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
AH_Ronsoc
Ak este je tak KINGCOBRU:sm14:

Igor
P63C prosím

3.IAP_ignorcz
Upravil/a Igor dne 30-01-2006 17:35

1stCL_Fucida
Ronsoc - TY máš tu Kobru zarezervovanou od té doby, co tu speciálku plánuju - speciálka s Kobrama bez Ronsoce v jedné z nich..? To si tak nějak nedokážu představit Mrknutí. Podobné jako speciálka s Fw 190 beze mě Úsměv

Roster aktualizován

P63C OBSAZENY

AH_Ronsoc
:sm42:

313_Macher
Prubnul bych to v Jaku.Díky.

AH_Cutora
Ad test co to snese, OK, beru. Jen to ale rekni verejne at si jsou lidi toho vedomi. Berlin byl taky test jestli to 50 lidi zvladne, ale malo jsem to zduraznil a jake z toho pak byly popotahovacky ....

V tuto chvili opravdu jeste netusim, co bude toho 10.3., je to se mnou v tuto chvili 50/50.

Ad vycvik, to ti teda dekuju. Ted jsem zacal organizovat vycviky nocnich sov a rikal jsem si ze to je naposled a ze se jeste pro jednou toho teda chopim... a hned mi naparis pokracovaci vycvik formaci... POMOC!!!!! LesniHU, Krakene, Messiku, Edisone, SWT, pocitam s vama jako instruktorama at to neni jen na me, jinak si pujdu hodit masli. Jiricku alou do B25!

PS: neberte me doslova, mluvi ze me chlast....

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,669 návštěv