October 19 2025 16:48:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
IL-2 po letech
CSW_Cassius Chaerea
Každej normální je rád, že nemusí nepřátele hledat, jenom někteří si stěžují, že mají moc cílů...Úsměv

VGR_Ghost
Lanc napsal:

VGR_Ghost napsal:Ale vypovídá to určitě i o komunitě, protože víc jak polovina lidí na modré straně je někdo typu JG26_XXXX, JG1_YYYY, přičemž klidně i v pěti od jedné letky. A červených poskrovnu... No nic, holt je to tak.

no a teraz si poloz este otazku, ked ma niekto v niku prefix JG26 alebo JG1, preco by mal ist do Spita etc.?
Ked si chceme u nas v 26. zablbnut, ideme oflajn a v kukuricnikoch nahaname svalbiny. Ked ideme na server, samozrejme sadame do modrych a je nam jedno, kolko je tam cervenych. Ked nikto, menime server alebo hru. Co to lietate druhy tyzden mladeznici, ze vas to furt prekvapuje?
Mozeme si este zmenit niky a lietat ako zopar borcov od lajonov a ist k cervenym, ale to skor nie ako ano..
Problemom by mohla byt aj momentalna mapa na servery. Vela cervenych skratka nebude lietat ruske stroje.

Samozřejmě si můžeme dělat co chceme, ale já jen nechápu, proč by se s nickem JGněco nedalo letět na červené straně? On to server neumožňuje? Nickname musí být spojený se stranou, na které letím? Já to beru asi tak jako sport, přeci nepudu hrát fotbal sám proti třem. Mě osobně by to třeba nebavilo, ale ty tři asi jo.

Cassius Chaerea napsal:

Každej normální je rád, že nemusí nepřátele hledat, jenom někteří si stěžují, že mají moc cílů...Úsměv

Teď jsi na to kápnul. Šklebící se Jdu lítat, tahle diskuze je o ničem. Už tu nebudu nikoho dráždit, dělejte si co chcete. Úsměv Je to jen hra...

http://www.virtualgrimreapers.net/
313_Nevo
Presne tak, traja na sestke, to nie je presila, to je viac cielov na zostrelenie! A ako sa hovori, lepsia 109 na sestke ako ziadna 109 Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Lanc
Ghost, jasne ze to server dovoli, to vieme. Ja som chcel za seba povedat iba to, ze ked som sa rozhodol raz lietat za modrych, nebudem lietat cervenych. Za tych mam odlietane dost. Napr vacsinu chlapcov od 606. nebavi vychod, vacsina modrych ma oblubu v Luftwaffe. Len tak mimo rec, casto je to aj naopak.
Ja som vcera radsej lietal, grecky futbal nebudem pozerat, aj keby ho davali na verejnopravnej zadarmo.

http://squadron.achileus.cz/
ringlett
Myslím, že je na každém, co chce létat. A nemá smysl se o to hádat.

Osobně mi prostě modré stroje nevyhovují, nevím proč, ale prostě je nedokáži využít. A asi nejlépe mi sedí A-20C a jí příbuzné varianty, i A-20G už není ono. A na mapu lezu kdykoli, oběas jsem tam sám, občas jsem za cíl, osobně je pro mě výzva doručit dárečky když vím, že se někde kolem mne fláká třeba sdesítka modrejch, o to víc to pak hřeje po přistání. I když je pravda, že se snažím vybírat si cíle kde v takovém případě neočekávám tvrdou obranu. Ale když je o cíl kde jsou lodě, vrátím se klidně pětkrát najedno místo.

1stCL_Fucida
Mě to proti přesile vždycky bavilo Úsměv. Najít si nějaký bezpečný letiště s Focke-Wulfem někde na krajíčku, hezky si vypracovat pozici a někoho si vyzobnout...a pak dalšího...a dalšího...a dalšího...a dalšího. Debilní to naopak je v situaci, kdy cíle nejsou.

Naprosto ale chápu stav, kdy kluky se srdcem z RAF/USAAF nebaví létat na východě. Taky by mě nebavilo létat s Italy. Osobně bych byl pro zrušení všech východních map bez výjimky. V současném Šturmovi (resp. stavu celosvětové komunity) už o ně dle mého názoru není moc velký zájem.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CSW_Cassius Chaerea
Já bych zrušil Fučidu!

CSW_Cassius Chaerea
Už aby se zrušil šturm. magoři co je baví se prohánět furt dokola nad kanálem mají CloD a my normální si budeme moci lítat BoS...

saldy
Hoši hoši, východ vás nebaví, italové, Pacifik, Afrika...Talvisota, prostě nedej bože nějaký 30tý léta, osedlat stroj druhé strany to je přímo nepřípustný!...tak jsem se vrátil zase zpět k singlu, ten co vás dávno nebaví, případně k přípravě na speciálky, ty už vás taky asi neba a je to v pohodě, spokojenost, u mě dobrý, Šturm ani po letech nestárne, zraje jako víno a proto nikdy nezemře, aspoň u mě ne Úsměv

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Powerty
Saldy Mrknutí

1stCL_Fucida
Postavil si hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Serza
Ty jooo, hadat se to jo...

Ale pripravovat specky ala Invaze, to ne...

Vyděšený

(Ne, delam si prdel. Vim co prace je udelat dvouhodinovku v ArmA, o petinovem poctu.)

magot
Znuděný virtuální piloti kterejm schází pořádnej simulátor Šklebící se

alfik
Východní mapa vadí všem? Opravdu všem? I těm co si zaplatili Bitvu o Stalingrad? Šklebící se
Jestli ono to není naopak - neúspěch Cloda je možná právě v tom, že je z Kanálu! Šklebící se
Jestli to náhodou není tak, že oproti profláklé a milionkrát zasimulované Bitvě o Anglii není (kromě Ila - díky za něj) prakticky nic z Východní fronty, z Tichomoří, a že právě tohle je problém souč. simů Šklebící se
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

WT_Horrido
Nemají hovada létat za spojence. Schýza. Jsem Rus? Jsem Anglán? Jsem Američan? Co je to za bojiště? Jak jsem se sem dostal? Proč mám prefix 310_ když jsem v ruské stepi? Co je to za letadlo? Nikdy jsem ho neviděl. Maminkooooooo...

Bojovníci za Evropu jsou v pohodě.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

alfik
WT_Horrido napsal:Bojovníci za Evropu jsou v pohodě.

Bojovníci jsou v pohodě! Evropa ať jde do Brusele! Šklebící se
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

magot
já bych to zrušil všechno a plošně ... červený, modrý, žlutý i růžový ...

kouty
magot napsal:

Znuděný virtuální piloti kterejm schází pořádnej simulátor Šklebící se

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Powerty
Růžový bych nerušil: "Vanish - špíny se zbavíš!" Šklebící se

313_Nevo
neviem co sa riesi, sak aj na vychode lietali Hurici a Spiti, dokonca sa tam objavili aj nejake ameriky, podla mna univerzalne bojiste po vsetkych strankach a pre vsetky strany Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,310,783 návštěv