Ten naboj ma na tu vzdalenost penetraci 90mm (byla to bezprostredni vzdalenost) pri uhlu dopadu 90°. Ten naboj garantovane prosel dovnitr tanku, kde vybuchl, nicmene udelil smesne poskozeni.
Ty po výstřelu vidíš kam to jde ? Nebo to bylo na tak blízko, že jsi střílel od boku z exteru ?
Protože já v zaměřovači po výstřelu vidím jen kouř...
A ad Cass a nastavení - tohodle se dá dosáhnout i jiným nastavením :) Ale přesto tam zůstává kus toho křoví. Které tě (nebo aspoň mě) stejnak nemaskuje (a pro AI už vůbec ne).
Už jsem si říkal, že bych na server dával k sobě lidi i s odpovídajícím nastavením grafiky. Tedy tím markantním. Ač by to znamenalo, že to bude limitující a lidi budou muset čekat o to déle...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
I pres nastaveni PzGr 40 se mi do munice dostalo 54 SprGr a ani jediny PzGr 40. Po kontrole jsem ujisten ze se ma jednat o PzGr 40 zhnusene zemrel.
Dodatek:
Stejná věc se mi stala s MiGem 3.
I přes jasně nastavené páskování a kvantitu paliva před vzletem jsem dostal standartní pásy do kulometů a plnou nádrž paliva. Pak se divme, že mi utekl Fw-190 na manévrech.
Upravil/a Serza dne 02-06-2014 18:22
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.