December 22 2024 12:34:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Alien: Isolation
magot
Cassi má pravdu je to script. Já s tím ale počítal a nevadí mě to. Ač mám svobodu ve hrách taky rád ... Je to jak film, člověk to dohraje/ shlédne a šmitec. Už se k tomu nevrátí.
Možná za 5 let.

Ondrej1
Cassius Chaerea napsal:

saldy napsal:

O Nostromo edici jsem zatím žádný info nenašel, doufám, že zážitek o pěkných pár hodin prodlouží. Jinak recenzent na idnesu tomu dal 60% hodnocení, dle mě pointu hry moc nepochopil.
No Vetřelce 1 a 2 mám opravdu rád, ale tahle hra mě taky neoslovila. Nejde o to, že potřebuji střílečku, jen prostě mám rád hry s co největší svobodou a tady prostě musíš jet podle "scénáře" a to mě moc nebaví.

Tak to neber jako hru, ale jako film, kde si jako bonus určuješ tempo a máš možnost se rozhlížet (?)
Hra: IL2 BoS
PC: Celeron 2,7 GHz, 12 GB DDR3, GT 750Ti, Win 10 64bit
OpenTrack, pedály Happy, joy MS Sidewinder FF2, páky Saitek Quadrant, 1xUHD LCD

saldy
Sega zveřejnila své DLC plány ohledně Alien: Isolation. Na rozdíl od konkurence v podobě Ubisoftu tak překvapivě činí až po samotném vydání hry, což se v dnešní době dá prakticky považovat za nestandardní přístup. Ale čert to vem, pojďme se raději rovnou podívat na to, co nás čeká a pokud vytáhneme prkenice, tak i nemine.

V příštích šesti měsících se můžeme těšit rovnou na pětici přídavků, z nichž první spatří světlo světa již příští týden. K dispozici rovněž bude klasický season pass nabízející čtvrtinovou slevu na všechny přídavky. První DLC nese jméno Corporate Lockdown a přinese trojici map (Severance, Scorched Earth a Loos Ends) do survivor módu hry a výzvu jménem Gauntlet, pro jejíž splnění musí hráči trojici zmíněných map dokončit bez jediné smrti.

Trojice map bude samostatně stát sedm eur, vyjde v pro nás zapamatování hodný den 28. října a vtělíme se v nich do kůže chlapíčka jménem Ransome, který se ocitá v pasti, jež na něj ušili přímo jeho nadřízení. Ti jej odstřihnuli od zdrojů, zapečetili komunikační kanály a již s lítostí v srdci rozeslali kondolence jeho rodině. Úkolem pak bude nejen utéci, a to takže v co možná nejkratším čase, ale, pokud to hráčovy nervy i trpělivost dovolí, tak na něj cestou čekají i vedlejší úkoly.

Další přídavky ponesou jména Trauma, The Trigger, Safe Haven, Lost Contact a budou vycházet až do března příštího roku. Máme se tedy nač těšit a pečlivé trýznění hráče s koncem základní hry ještě tak zdaleka končit nemusí.
zdroj: hrej.cz
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
saldy napsal: Úkolem pak bude nejen utéci, a to takže v co možná nejkratším čase, ale, pokud to hráčovy nervy i trpělivost dovolí, tak na něj cestou čekají i vedlejší úkoly.

a výzvu jménem Gauntlet, pro jejíž splnění musí hráči trojici zmíněných map dokončit bez jediné smrti.

Brrr tak to hrát nebudu jsem dostatečně frustrován že 25x začínám z jednoho save pointu ...
Dojedu hlavní dějovou linii, časem Nostromo a už to nebudu chtět pěkných pár let vidět. Leda dvojku.
Upravil/a magot dne 22-10-2014 10:52

saldy
Na Steamu (platforma společnosti Valve Corporation určená k digitální distribuci her a softwaru) je sleva 50% na hru a všechna DLC, akce trvá ještě 5 dní...

Hoper
díky za info
(a nečekal jsem, až to bude za 10e a koupil to teď :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
Připrav se na silnou frustraci Šklebící se

saldy
Právě to stahuju Úsměv jsem zocelený

magot
To přejde ;-) Zkoušel jsem to i na PS4 a tam je to taky peklo ale krapet menší ...

saldy
Jsem u toho včera vytuhnul až mi z toho zamrz počítač, zatím jsem nadšenej protože naposledy jsem hrál jen duke nukem na tom prvním plejstejšnu.

magot
No tak to je pokrok od D3D k tomuhle Šklebící se Taky těm 3D akcím neholduju, poslední co jsem hrál byl asi Half Life.
Ale Alien není střílečka, spíš stealth akce s prvky logiky. Má to ale pěknej příběh.
Jo nezapomeň zastavovat dech když jseš schovanej a jde kolem alien, je to celkem klíčová věc o které jsem dost dlouho nevěděl. Funguje to částečně i pod stolem.

PilsnerPilot
Já to hrál někdy před půl rokem na nejtěžší obtížnost a taky se mi to docela líbilo. Je pravda, že někdy jsem se u toho taky pořádně vynervoval.Šklebící se Nejlepší je hrát to ve tmě a s kvalitními sluchátky. To je pak dupání pobíhajícího vetřelce docela děsivý a člověk dobře slyší, z který strany přichází.
[img]https://s5.postimg.org/747ued6pj/4x_Gold.png[/img] is not a valid Image.

magot
Souhlas, v noci, sám a kvalitní zvuk, já to měl na 4 repráky ..

saldy
Magot měl zase pravdu, je to opravdu frustrace Šklebící se . Tak v druhý misi tam jak vlezu do rakety, mi to furt zamrzá, občas se tvoří fragmenty, asi mám GPU přetíženou nebo co, zaktualizoval jsem ovladače a furt stejný, možná stačí vypnout nějakou fičuru, ale kdo se v tom má vyznat. Alien je mě asi bojí a dělá podpásovky

magot
a co máš za grafárnu? Mě to běží na letité GF560ti v plné palbě bez problémů

saldy
5850, 1 gb a 4 gb ram, jsem se taky radoval že mi to taky běží na plné, ale jen první mise. Zlatej duke nukem.

magot
No splňuješ minimální požadavky. Ale 4GB ram bude málo, zkus osekat stíny a efekty.

ukulele
stíny a efekty nemají vliv na RAM, ale na VRAM grafické karty. Před rokem jsem to valil v pohodě se 4GB RAM. A 1GB je celkem málo. Ale hlavně ta grafika je opravdu slabá. Ty artefakty možná znamenají, že grafika umírá

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,122,862 návštěv