November 22 2024 05:58:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Night Reapers 24.2. 20:30
3IAP_Momo
Beru He 111 :sm44:

http://jaja.kn.vutbr.cz/~krupa9/
3BAP_Plavoo
he111[img]http://3iap.org/forum/images/smiley/sm55.gif[/img] is not a valid Image.

3iap.org
1stCL_Jamamoto
AH_Cutora napsal:
BF109 nad ostrov nebudou smet, budou jen hlidkovat nad morem a pevninou aby se hurry nepousteli moc daleko od ostrova a nedobijeli heinkely za kazdou cenu a soustredili se skutecne na obranu ostrova. BF109 leti Jamamoto a nekdo koho vybere, domluva s nimi o pravidlech bude predpokladam zcela bez problemu.

Cutoro neměj obavy. Pošli nám pravidla pro nás třeba přes PM, nebo ICQ, popřípadě to napiš sem, aby bylo jasno. Chceme si zalítat, načerpat atmosféru. Ne kazit zábavu ostatním.

311_Rampa
plosim plosim smutne koukam.... neslo by prihodit jeste jednoho hurryho c k 313tce????? Plosim....

312_Karl
prosim 1x potravu pro Hispano a Browningy...

He-111

Dekuji!

www.312raf.com
AH_Cutora
Rampo, hurry jsou rozebrani vsichni. Bud jako nahradnik spolehat na stesti ze nekdo odpadne, nebo se s nekym domluv na prostridani v pulce mise, nebo pojd do He111.

Jamamoto, neboj, pobavime se na speaku. Ale vse dulezite zde jiz padlo. Ma predstava je ze B109 maji branit prilety a odlety a nelezt pres pul kanalu. V realu to sice bylo o tom ze spojenci lovili He111 nad nemeckejma zakladnama, ale to by bylo po zabave, bombery by nemeli zadnou sanci. To by nam Oleg musel dat poradnou tmu a ne to priseri co tam vladne, lidmi ovladane flaky a strelce v DF.....

Echt .... moment...... jdu zkusit pocasi ZATAZENO s novejma mrakama v noci ..................................................

LesniHU
Teda Cutoro, musim priznat, ze nevim, jestli jsou ty pravidla mineny vazne. Pokud nebude mit nejaky Heinkel extremni smulu, nemuze ho nic ohrozit.

AH_Cutora
?? LesniHU nepamatujes predchozi akce? 1/3 He111 padla, dalsi 1/3 poskozena se vratila a pouze 1/3 prezila bez skrabnuti. 1/4 Hurry byla poskozena nebo sestrelena.

Jinak prave jsem testnul pocasi. Skoro zatazeno v noci. Tmy to sice neprida, ale rozdeli to vzdusny prostor na dve hladiny. Nad mraky a pod mraky ..... Cil je jaks taks videt, zamerit se da. To bude hlina :sm38:

Asi udelam trenigovou mapu bez flaku jen s tim pocasim a rozmistenim letist a soupnu to na akrobatak at si to lidi zkusi Úsměv

LesniHU
Musim priznat, ze statistiku minule akce nepamatuju. Ale pocital jsem to, a vysly me zajimave cisla - kdyz nesmi spojenci nad pevninu, maji jen 90 sekund na zachyceni a sestreleni bombarderu, pak odhodi pumy, otoci domu a zacne klesat do temnoty. A kdyz nebude mit opravdu smulu a nepotka IIC ve velmi dobre pozici, nesetka se s podstatnym problemem. Protoze rozstrilet heinkel sedmickama je velky problem i ve dne.

Ad mraky: stare mraky, nebo nove?

AH_Cutora
To mi nerikej, to se leti dyl. Teda mi to prijde jako vecnost. Vetsinou to fungovalo tak, ze IIb pustili palivo, prilitl IIc loskacek a takhle zaznackovaneho He111 rozlouskl.

Mrakynove. Jeste musim overit jak je to s reflektory a flaky pri takovehle oblacnosti. Jdu si hrat s mapama ....... LesniHU, pojd prosim na TS.

AH_Cutora
Vcera jsem s Krakenem udelal test Night Reapers. Bude to vostry Úsměv

a) Zmena pravidel: Hurry maji povoleno vse, vcetn vulceni nad letisti Nemcu. Nemci maji pouze zakaz vtupu nad ostrov s duraznym doporucenim, soustredte se na hlidani okoli letist He111 a priletovych tras.

Cool Durazne doporucuji precist si Operacni prirucku He111 http://www.aholub.../he111.php

c) Stejne durazne doporucuji precist si clanek o Letani podle pristroju http://www.aholub...stroju.php, budete to potrebovat vsichni, jak bombery tak stihaci!

d) A do tretice extremne dulezity clanek Navigace a letani podle kompasu a hodinek http://www.aholub...vigace.php

Budu muset asi rozjet leteckou skolku, aspon 2 kurzy, jeden pro bombardovani a letani podle pristroju, druhy pro navigaci bez vidu.
Upravil/a AH_Cutora dne 27-01-2006 09:32

Hoper
kurňa, začíná mne mrzet, že 24.2. je pro mne pasé Smutný

3BAP_Bugs
S tou škôlkou je to fajn nápad. Daj vedieť. Len včera som si skúsil prvý krát bf110 s predpísanou výzbrojou. Vcelku to ide. Čo ale so mou urobia mraky a tma sa ukáže, to zatiaľ netuším.:sm12: To platí aj pre Hurri
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 27-01-2006 10:07

http://3iap.org
Tajpan
Cutora, aké dáš počasie a aké mraky /staré/nové.? Potrebujem vedieť, aby som vyladil nastavenie PC, kvôli lagovaniu. :mad:

Hoper
a Tajpane, nezapomeň na správný vzorek na pneumatikách, to je nejdůležitější (pro přistání) Šklebící se

Tajpan
Hoper napsal:
a Tajpane, nezapomeň na správný vzorek na pneumatikách, to je nejdůležitější (pro přistání) Šklebící se

Podvozok neriešim. Ako býva zvykom ked letím v Hurriku, dostanem PK prvou ranou. :upsetw:Šklebící se

Hoper
pilot s touto variantou nepočítá a řeší gumy
teda podvozek

Jimik
Ahoj, jestli je volný beru He 111.

Hoper
hele, Čutoro, ač se nejspíš nezúčastním - díky podmínkám - nechceš změnit Hurri IIb za větší počet IIc ?

AH_Enty
Hoper napsal:
hele, Čutoro, ač se nejspíš nezúčastním - díky podmínkám - nechceš změnit Hurri IIb za větší počet IIc ?

Za sebe bych řekl NEE.:sm13: Posledně si všici vzali IIc a byl to masakr. Letěl jsem 3x s He111 a pokaždý jsem byl rozstřílen kousek od ostrova a pak jen bezmocně sledoval svůj pád do vod okolo ostrova.:sm39: Ani jsem si nehodil granátem.:sm45:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,106 návštěv