Welcome to the Free2Play version of Rise of Flight! This version of Rise of Flight can be played for an unlimited time and features two flyable aircraft with full access to all their features. This should not be viewed as just a simple demo, but more as a beginner version of the Full game. All features are the same with the only difference being the number of add-on content that is included.
Unlike our older demo, you can now purchase and add new aircraft and content to the Free2Play version. By downloading the Free2Play version you can now build your own custom version of ROF by adding airplanes and other content at your own pace through the ROF Store.
The Free2Play version includes the following:
— Flyable SPAD 13 and Albatros D.Va including
— Includes Field Modifications and Weapon Modifications for each plane.
— Includes a Pilot Scarf and Streamer for each plane.
— Full Access to Single Player and Multiplayer Modes for each aircraft.
— Full Access to Career Mode for each aircraft.
— Full Access to Gunner Positions in Bombers and Recon Aircraft in Multiplayer.
Důkazy jsou vždycky lepší argument, jak hodina žvanění. Máš moje uznání.
Ale teď použiju logiku prostého československého vojáka: 'Normálně je hra placená. Tenhle content je zadarmo. To je... podivné.'
Jestliže je ten free to play režim vlastně 'Full', tak proč je normálně ta hra ke koupi za docela mastný peníze? Logicky to znamená, že je to osekaný a může to bejt něco jako Arma2 Free. (používám prostou logiku)
Je to zajímavý, ale vopravdu - hra je dostupná pro multiplayer, pro kompletní singl.
Kurva jsem zmatenej!
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Důkazy jsou vždycky lepší argument, jak hodina žvanění. Máš moje uznání.
Ale teď použiju logiku prostého československého vojáka: 'Normálně je hra placená. Tenhle content je zadarmo. To je... podivné.'
Jestliže je ten free to play režim vlastně 'Full', tak proč je normálně ta hra ke koupi za docela mastný peníze? Logicky to znamená, že je to osekaný a může to bejt něco jako Arma2 Free. (používám prostou logiku)
Je to zajímavý, ale vopravdu - hra je dostupná pro multiplayer, pro kompletní singl.
Kurva jsem zmatenej!
není osekaná jsou tam jen dvě letadla a jinak máš volnost použití, je to taková "udička na rybičky"
jednu dobu jsem na tom lítal, pak jsem dostal pár letadel.
občas létám, ale spíš když létám tak Ila, ale musím říci, ROF super udělané polétání
moc se mi líbí
ringlett napsal:
jednu dobu jsem na tom lítal, pak jsem dostal pár letadel.
Teď si nejsem jistej, jak to myslíš. 'Dostal pár letadel'?
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Ver klukum. Nekecaj.
Muzes si letat s dvouma ne uplne spatnejma letadlama. Albik je kroutic a Spad je BnZ letadlo (nejrychlejsi ze vsech). Muzes si to letat v dynamicke kampani, muzes si to letat v multiplayeru, je to stejne jako vsechna ostatni letadla (stejna kvalita provedeni, letoveho modelu ...).
V kampani pak prijde tak po par mesicich realneho casu kdy cela tva jednotka dostane nova letadla (teoreticky historicky spravna ve spravny cas ...) a ty budes muset ukoncit kampan (a zacit novou) nebo si to letadlo koupit. Ale neboj, kdyz budes letat full real tak se toho tvuj pilot nikdy nedozije
Na serverech v multiplayeru vetsinou zdarmova letadla jsou dostupna, a vetsinou jsou i konkurence schopna.
Kdyz narazis na prodavani Rise of Flight za litr a vic, tak se prodava nejaky pack letadel s mnozstevni slevou. V packu je treba 8nemeckych letadel za cenu 5ti a podobne. Ale kdyz mas trpelivost tak muzes ta letadla koupit v slevach i vyrazne levneji nez v packu.
Jinak motivace koupit si letadlo je treba pro me ze mam rad bombardaky a ani jedno z tech zdarmovych letadel vylozene bombardovaci neni.
Taťka má pravdu. Veskrze naskrz ten Spad XIII je jedno z nejlepších letadel na MP lítání. Nesmí se s ním kroutit, ale šance, že sestřel padne prvním průletem chudáka cíle, je veliká. V dajvu to letí 400! To ja na poměry těch létajících chmelnic nadzvuková rychlost. A ten Albík V je taky slušná volba. Časem člověk přijde na to, že MP v ROFu je hodně závislej na situaci, do který se člověk uvrtá. A že na maximálce letadla až tak nesejde.
No k tématu, ROF je free se dvěma ne špatnejma letadlama. Zbylý si holt člověk musí koupit. Ale ty dvě jsou tam zcela plnohodnotně. Není to nijak ořezané.
Za sebe můžu říct, že každej ten aparát lítá jinak. A že rozlišuju dokonce i to, jestli letím s Albíkem V, nebo III. Každej ten stroj člověk musí zvládnout. U některých těch potvor je dokonce velké umění zatočit či přistát. A že zejména čas online je super zábava. Proto jsem koupil snad vše, co koupit šlo, abych tuhle firmu podpořil. V polovině těch papíráků jsem ani neseděl, přesto je mám.
Paradoxně já osobně, i když mám ROF zaplacený, tak stejně lítám (když lítám - ono to zas tak často není ) toho Albíka... fakt není špatný. To já mám ruce z Kašparovy krávy a volšový voči!
Ale 'Vembloud' je už v těch, co si lze koupit... no, přeci jen toho asi využiju... svý mládí jsem prožil na Bigglesovi...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.