December 27 2024 05:30:31
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 21

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s RoF-om
Bierglass
Možnost vlastního serveru je tu pořád.Nápadů mám hromadu,scénář vymyšlený, jen tu sílu uspořádat třetí speciálku ,tu nějak nemám.Krátkodobě jsme server zkoušeli(mapu dodal LM Iceman) a fungovalo to.Server by šlo využít i na DF polet ale s trochu jinými pravidly.Mapy by se točily v delším časovém úseku od 1916-1918.Každý by měl jen 2 životy na 24 hodin(aby si jich více vážili).Statistiky by se nulovaly až po uplynutí celé války a ne vždy 1 dne v měsíci jako je to třeba na SYN a pod.(předběžně jsem domluven s FB Vallem na technické pomoci s výrobou statistik).Tak,že už to chce jen asi tak 10 map a můžeme to spustit.

BP_Madvlk
Mrknutí

magot
.. mě furt není jasnej ten homerun co když to někomu vystřelí oko?!?

313_123
Bierglass napsal:

Možnost vlastního serveru je tu pořád.Nápadů mám hromadu,scénář vymyšlený, jen tu sílu uspořádat třetí speciálku ,tu nějak nemám.Krátkodobě jsme server zkoušeli(mapu dodal LM Iceman) a fungovalo to.Server by šlo využít i na DF polet ale s trochu jinými pravidly.Mapy by se točily v delším časovém úseku od 1916-1918.Každý by měl jen 2 životy na 24 hodin(aby si jich více vážili).Statistiky by se nulovaly až po uplynutí celé války a ne vždy 1 dne v měsíci jako je to třeba na SYN a pod.(předběžně jsem domluven s FB Vallem na technické pomoci s výrobou statistik).Tak,že už to chce jen asi tak 10 map a můžeme to spustit.

mě abys dostal online
udělejte klidně jen jednu mapu s pohybujícíma se jednotkama + AI
ok leto podzim zima bodování/vylítávání letadel jako v ADW
no adw asi neznáš prostě takovou online horiho B.A. kariéru
(klidně s reálným časem - by bylka sranda si v sobotu řídit budíka na 4.00 aby už bylo trochu světlo a mohl zničit v poklidu hunům kolony)
masomlejny mě už neba (proto ani nelítám clod)
a další obyčejný masomlejn servr jen s pidi úpravami těžko naláká i ostatní co jsou na syn atd

Robo
magot napsal:

.. mě furt není jasnej ten homerun co když to někomu vystřelí oko?!?

Tak samozrejme, vystrelene oko je znacna osobna tragedia. Ale niektori hraci sa s tym dokazali vnutorne vysporiadat a skratka hraju poslepiacky. Chce to este silnejsiu osobnost a viac talentu ako hranie RoFky offline, skratka vrchol ludskeho snazenia. Odpaly len pomocou hmatu a sluchu. Sam proti vsetkym. Len on a jeho palka.

magot
ne jde o to jestli se ten pálkař pak postiženému a jeho rodině officielně omluví nebo jen na tím mávně rukou a řekně že to byla boží vůle

310_cibule
Tohle pravidla kriketu po pravdě neřeší (viz. http://www.cricke.../pravidla/, ale stálo by za to inciovat, aby tato problematika byla nějak ošetřena)

Nicméně postižení (jakkoliv) mají vždy možnost chodit - v spravedlivé a adektvátní odvetě - otravovat lidi nějak spojené s kriketem na jejich internetové stránky Úsměv
Upravil/a 310_cibule dne 12-04-2013 17:55
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Bierglass
magot napsal:

ne jde o to jestli se ten pálkař pak postiženému a jeho rodině officielně omluví nebo jen na tím mávně rukou a řekně že to byla boží vůle

Je -li ruka nastřelena pak se v žádném případě o branku nejedná.

magot
... pravil Igor Hnízdo ...

veikso
[img]http://mkuh.cz/fotos/96be70356941a8065441edd0d3a80cd9.jpg[/img] is not a valid Image.

Rumcajs
Na foru ROFu se ukázalo tohle video. Je to taková malá demonstrace toho, že ta slavná simulace je ještě daleko od toho, jak to vlastně opravdu lítá.
YouTube Video

Za povšimnutí stojí zejména vis na vrtuli s DVII okolo 1:25, to je prostě bohový a rád bych to viděl v ROFu. Pak přistání s DVII a se Spadem VII. Pro info, v tom vláknu na ofiko foru jde o rozporování schopností ROFových aparátů letět bez motoru a klouzat. Kdo přistával v ROFu ví, že letadla a zejména některá, by potřebovala aerodynamickou brzdu, jinak prostě nezastaví. Dr1 a Pup jsou hezké příklady a přistát se Spadem vyžaduje prostor jak pro Mig 21. Naproti tomu je zde video skutečného letadla, které přistane na paloučku u lesa na pár metrech.

313_Nevo
Sa cudujem, ze niektori ludia sa obtazuju hranim na pocitaci. Co radsej neostanu pri pozerani videi a filmov. Sak tam je to 'blizsie tomu ako to v skutocnosti lieta'...

Ja napr som mal z toho videa 'neuveritelny pocit letu' Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

ZVP_Iceman
Krásný video Rumcajz.... :-) ....jen, opravte mě někdo, Fokker šel na přistání celou dobu skluzem po křídle, jak jsem koukal.....proto ta brzda... :-)

Koty
Asi vítr bo co Zamračený

Jinak na ten modovanej MiGocosi mi stačilo naposledy jen půl šturmové botonové dráhy Úsměv ( A pozor, první půlka! Mrknutí )
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,139,855 návštěv