Možnost vlastního serveru je tu pořád.Nápadů mám hromadu,scénář vymyšlený, jen tu sílu uspořádat třetí speciálku ,tu nějak nemám.Krátkodobě jsme server zkoušeli(mapu dodal LM Iceman) a fungovalo to.Server by šlo využít i na DF polet ale s trochu jinými pravidly.Mapy by se točily v delším časovém úseku od 1916-1918.Každý by měl jen 2 životy na 24 hodin(aby si jich více vážili).Statistiky by se nulovaly až po uplynutí celé války a ne vždy 1 dne v měsíci jako je to třeba na SYN a pod.(předběžně jsem domluven s FB Vallem na technické pomoci s výrobou statistik).Tak,že už to chce jen asi tak 10 map a můžeme to spustit.
Možnost vlastního serveru je tu pořád.Nápadů mám hromadu,scénář vymyšlený, jen tu sílu uspořádat třetí speciálku ,tu nějak nemám.Krátkodobě jsme server zkoušeli(mapu dodal LM Iceman) a fungovalo to.Server by šlo využít i na DF polet ale s trochu jinými pravidly.Mapy by se točily v delším časovém úseku od 1916-1918.Každý by měl jen 2 životy na 24 hodin(aby si jich více vážili).Statistiky by se nulovaly až po uplynutí celé války a ne vždy 1 dne v měsíci jako je to třeba na SYN a pod.(předběžně jsem domluven s FB Vallem na technické pomoci s výrobou statistik).Tak,že už to chce jen asi tak 10 map a můžeme to spustit.
mě abys dostal online
udělejte klidně jen jednu mapu s pohybujícíma se jednotkama + AI
ok leto podzim zima bodování/vylítávání letadel jako v ADW
no adw asi neznáš prostě takovou online horiho B.A. kariéru
(klidně s reálným časem - by bylka sranda si v sobotu řídit budíka na 4.00 aby už bylo trochu světlo a mohl zničit v poklidu hunům kolony)
masomlejny mě už neba (proto ani nelítám clod)
a další obyčejný masomlejn servr jen s pidi úpravami těžko naláká i ostatní co jsou na syn atd
.. mě furt není jasnej ten homerun co když to někomu vystřelí oko?!?
Tak samozrejme, vystrelene oko je znacna osobna tragedia. Ale niektori hraci sa s tym dokazali vnutorne vysporiadat a skratka hraju poslepiacky. Chce to este silnejsiu osobnost a viac talentu ako hranie RoFky offline, skratka vrchol ludskeho snazenia. Odpaly len pomocou hmatu a sluchu. Sam proti vsetkym. Len on a jeho palka.
Tohle pravidla kriketu po pravdě neřeší (viz. http://www.cricke.../pravidla/, ale stálo by za to inciovat, aby tato problematika byla nějak ošetřena)
Nicméně postižení (jakkoliv) mají vždy možnost chodit - v spravedlivé a adektvátní odvetě - otravovat lidi nějak spojené s kriketem na jejich internetové stránky
Upravil/a 310_cibule dne 12-04-2013 17:55
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Na foru ROFu se ukázalo tohle video. Je to taková malá demonstrace toho, že ta slavná simulace je ještě daleko od toho, jak to vlastně opravdu lítá. YouTube Video
Za povšimnutí stojí zejména vis na vrtuli s DVII okolo 1:25, to je prostě bohový a rád bych to viděl v ROFu. Pak přistání s DVII a se Spadem VII. Pro info, v tom vláknu na ofiko foru jde o rozporování schopností ROFových aparátů letět bez motoru a klouzat. Kdo přistával v ROFu ví, že letadla a zejména některá, by potřebovala aerodynamickou brzdu, jinak prostě nezastaví. Dr1 a Pup jsou hezké příklady a přistát se Spadem vyžaduje prostor jak pro Mig 21. Naproti tomu je zde video skutečného letadla, které přistane na paloučku u lesa na pár metrech.
Sa cudujem, ze niektori ludia sa obtazuju hranim na pocitaci. Co radsej neostanu pri pozerani videi a filmov. Sak tam je to 'blizsie tomu ako to v skutocnosti lieta'...
Ja napr som mal z toho videa 'neuveritelny pocit letu'
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.