|
SoW - miesto pred hospodou / přesdržka / férovka...
|
| Valec |
Přidané 14-03-2013 17:41
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Ja to chapu jako velky podraz vuci Robovi.A vy se tu chovate jako by se nic nestalo.Stalo a to pekna kurv.rna.
Upravil/a Valec dne 14-03-2013 17:45
|
| |
|
|
| BP_Madvlk |
Přidané 14-03-2013 17:44
|

Uživatel

Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
YYTý voe..to jsem se pobavil.Dospělí chlapi a hádají se jako děcka na písku.Pokud nedošlo k porušení pravidel,tak jde o hovňo...a to to jde vlastně taky,paňáč o život nejde. Chete hrát hru respektovat něco,co pro vás jiná vytvořili? Nebo ne? Tak se toho kurňa držte a pak nemusí dojít k žádné takové debilní situaci.
Je pravda,že nastalo pár situací,které dokážou nas...štvat spoustu lidí jak na jedné straně,tak na druhé straně.Ale nájem vám to nezaplatí a děti nenakrmí.Takže si můžem postěžovat...a o je tak všechno.Vy se tady osočujete,urážíte......prostě se serete jeden do druhýho.....to jste družstevníci? to nemá za mák smyslu,co tady děláte.... |
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 14-03-2013 17:51
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Valec napsal:
Ja to chapu jako velky podraz vuci Robovi.A vy se tu chovate jako by se nic nestalo. Stalo a to pekna kurv.rna.
A co se jako stalo bumbrdlíčku? Udělal jsem něco panu Robovi?
Nebo jsem ho dokonce znemožnil?
Jo?!
Tak dobře, KDE! Kde pane?? A dokonce i v krajích kde používají jiný jazyk než můj rodný??
Tak kurva co!? 
Jo jak malej . . . . to už jsi napsal. |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 14-03-2013 17:56
|

Uživatel

|
X Novotny napsal:
Valec napsal:
Ja to chapu jako velky podraz vuci Robovi.A vy se tu chovate jako by se nic nestalo. Stalo a to pekna kurv.rna.
A co se jako stalo bumbrdlíčku? Udělal jsem něco panu Robovi?
Nebo jsem ho dokonce znemožnil?
Jo?!
Tak dobře, KDE! Kde pane?? A dokonce i v krajích kde používají jiný jazyk než můj rodný??
Tak kurva co!? 
Jo jak malej . . . . to už jsi napsal. To jsem nemyslel tebe smouliku.Nebo ty si taky bonzoval? |
| |
|
|
| BP_Madvlk |
Přidané 14-03-2013 18:01
|

Uživatel

|
Válec klid...nejdřív čti všechno a pak se ozývej... |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 14-03-2013 18:03
|

Uživatel

|
A kdy si kluci zalitame zase spolecne? |
| |
|
|
| BP_Madvlk |
Přidané 14-03-2013 18:05
|

Uživatel

|
Abyste zase jako v něděli skoro celá 310 dostali na prdel ? počkej do neděle |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 14-03-2013 18:08
|

Uživatel

|
Ja si ctu neboj.Ale nikdy bych nedal odkaz treba na fotky co tady na foru postoval Baron ze ktereho letiste startujete (coz je aktivni letiste) a kde pristavate a v kterem sektoru hlidkujete.Sory asi nejsem normalni a nebo mozna jo? |
| |
|
|
| Pragr |
Přidané 14-03-2013 18:11
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Hmm, tak ona citace prohlášení na veřejném fóru je podraz a bonzování. Válče přestaň blábolit a nebo si alespoň najdi ve slovníku význam slov která používáš.
Očividně jakákoli rozumná debatu tu nikam nevede. |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 14-03-2013 18:12
|

Uživatel

|
BP_Madvlk napsal:
Abyste zase jako v něděli skoro celá 310 dostali na prdel  ? počkej do neděle  Vidis to a mi rikali ze sestrelili asi 6 Bf skoro beze strat.Asi pujdou na koberecek  |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 14-03-2013 18:16
|

Uživatel

|
Pragr napsal:
Hmm, tak ona citace prohlášení na veřejném fóru je podraz a bonzování. Válče přestaň blábolit a nebo si alespoň najdi ve slovníku význam slov která používáš.
Očividně jakákoli rozumná debatu tu nikam nevede. Nepotrbuju slovnik to je po nasemu.Mozna to je tvuj problem ze vsechno hledas ve slovnicich a nerozumis mistnim slovickum.U nas se treba rika krysa prevlecena za kamarada.A ve slovniku to mozna nenajdes. |
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 14-03-2013 18:35
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Pragr napsal:
Očividně jakákoli rozumná debatu tu nikam nevede.
Prágře jestli nevidíš, jak moc jsi Roba poškodil, tak je mi Tě líto...
Ostatní debata už postrádá smysl a admin by to opravdu měl promazat, nebo zamknout.

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| BP_Madvlk |
Přidané 14-03-2013 19:05
|

Uživatel

|
Ty si myslíš,že ho chtěl poškodit ? prostě probírali věci,co se staly,co by se mělo/nemělo dělat.A když už se Robo pochlubí tím,že pokude se mu nepodaří zničt hangáry bombama,tak tam má žuchnout s érem.....ať to raději nikde nepíše a nebude se o čem bavit... |
| |
|
|
| BP_Madvlk |
Přidané 14-03-2013 19:09
|

Uživatel

|
Jen pro úplnost : původní příspěvek Roba :
Dakujem.Nejde o nic tajne pravdaze, len co mozte povedat ohladom udalosti, pretoze je mozne, ze sa stala chyba v nastaveniach misie. Ja som napriklad nevidel ziadne dymy po predoslom utoku. Pad do letiska - bolo mi nariadene v pripade neuspechu prveho ataku s bombami narazit do hangaru a pokusit sa ciel znicit takto vlastnym telom. Vzhladom na cas bolo jasne, ze moja misia sa skonci stratenym lietadlom, takze preto.
Takže na tom nese každý svůj díl viny...házet všechno na jednoho a chladit si žáhu.... |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 14-03-2013 19:42
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Nechcete si o tom promluvit na TS?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 14-03-2013 19:44
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
|
BP_Madvlk napsal:
Jen pro úplnost : původní příspěvek Roba :
Dakujem.Nejde o nic tajne pravdaze, len co mozte povedat ohladom udalosti, pretoze je mozne, ze sa stala chyba v nastaveniach misie. Ja som napriklad nevidel ziadne dymy po predoslom utoku. Pad do letiska - bolo mi nariadene v pripade neuspechu prveho ataku s bombami narazit do hangaru a pokusit sa ciel znicit takto vlastnym telom. Vzhladom na cas bolo jasne, ze moja misia sa skonci stratenym lietadlom, takze preto.
Takže na tom nese každý svůj díl viny...házet všechno na jednoho a chladit si žáhu....
Len pre uplnost, toto je co sa riesi:
''I was informed that a red pilot made statements on another forum that their tactic was to hold their Blenheim back until the last 15 minutes with no possible hope of returning to base.''
''Bol som informovamy, ze cerveny pilot napisal na nejakom inom fore, ze ich taktika bola zadrzat Blenheimy az do poslednych 15 minut bez moznosti na navrat domov.''
Nic so zuchnutim do hangarov. Islo o to, ze hoci ciele boli znicene prvym naletom a aj ja som stihol 2x odhodit a este aj narazit do hangara (nespravneho ale co uz), tak sa mozno kvoli chybe nespustil trigger ze zakladna bola znicena. Akoze asi aj bola. Ako sa z toho co som tu napisal ja, a co tak ochotne citujes, stalo to co napisal Gruber, to vie asi len Pragr. Ked uz spe pri citaciach, najdi mi prosim kde pisem ze som utocil tak neskoro planovane alebo mi vysvetli, preco sa to u vas vobec riesilo, najma ked sa to vobec nezaklada na pravde. A keby sa to aj zakladalo na pravde, stale je Pragr pekny chapun pre to co urobil.
Jasne, inak mas pravdu Vlcaku, musim si davat bacha na to co tu medzi kamaratmi napisem A tiez sa ti lahko hovori ze o nic nejde, ked sa ta to netyka, ze?  |
| |
|
|
| TozziFan |
Přidané 14-03-2013 19:53
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Jéje, vy jste ale blázni. Proč to pořád řešíte? Já jsem naopak rád že Robo. přiletěl později. Jsem si nad stůl pověsil jeho plátno ze směrovky a ukrad mu hodinky. Kdyby přiletěl dřív, tak mi ho vyžerou jiní . |
| |
|
|
| BP_Madvlk |
Přidané 14-03-2013 19:54
|

Uživatel

|
Tak tak...my jsme taky dostali "pojeb" o tom,že jsme to tady s tebou rozebírali...Stalo se stalo.Pevně věřím tomu,že Pragr nechtěl nikomu ublížit a že spousta věcí se jedním způsobem řekne a druhým pochopí.A jestli se probírali sebevražedné mise,či mise bez návratu domů...kdo ví.Ale takhle osočit že za vše může jen jeden jediný a on to "určitě"byl......bez důkazů bych to nedělal.Mezi kamarádmi to nedělá dobrotu... |
| |
|
|
| LesniHU |
Přidané 14-03-2013 21:02
|

Stařešina

Příspěvek: 6278
Založený: 30.09.05
|
Ad causa "Gruber"
Gruber, to je ten pucflek z Halo, halo. Ne?
(LesniHU svym vrozenym taktem a vypestovanou eleganci ve vyjadrovani prave povysil lokalni aferu na mezinarodni. Tedy, povysi, hned jak to nekdo iniciativni prelozi a nalinkuje ) |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 14-03-2013 22:00
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
|
BP_Madvlk napsal:
Tak tak...my jsme taky dostali "pojeb" o tom,že jsme to tady s tebou rozebírali...Stalo se stalo.Pevně věřím tomu,že Pragr nechtěl nikomu ublížit a že spousta věcí se jedním způsobem řekne a druhým pochopí.A jestli se probírali sebevražedné mise,či mise bez návratu domů...kdo ví.Ale takhle osočit že za vše může jen jeden jediný a on to "určitě"byl......bez důkazů bych to nedělal.Mezi kamarádmi to nedělá dobrotu...
Co ste tu so mnou rozoberali? Nic. Len som vas ako kamaratov poprosil, ci by ste nemohli pomoct s riesenim mozneho technickeho problemu, nic viac som od vas nechcel ani som tu s nikym neriesil ziadnu taktiku. Ze si niekto nedomysli dosledky toho, ze to zacne tahat na ine fora a naopak si domysli svoje fakty, tak to je uz trochu silne kafe. Som rad, ze po mojom poslednom prispevku uz nevravis, ze to je aj moja vina a skor Pragra ako kamarata branis. To je pekne, len si daj bacha aby aj teba za nieco nenabonzoval.
Tozzi riesim to pretoze sa ma to este stale tyka, bohuzial..   
Lesnik Gruber je postava z Die hard, Allo Allo mali sofistikovanejsie mena, ako Herr Flick a pod. Ale pobavil si ma ako obvykle   |
| |
|