January 22 2026 04:06:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
SoW - miesto pred hospodou / přesdržka / férovka...
Valec
Ja to chapu jako velky podraz vuci Robovi.A vy se tu chovate jako by se nic nestalo.Stalo a to pekna kurv.rna.
Upravil/a Valec dne 14-03-2013 17:45

BP_Madvlk
YYTý voe..to jsem se pobavil.Dospělí chlapi a hádají se jako děcka na písku.Pokud nedošlo k porušení pravidel,tak jde o hovňo...a to to jde vlastně taky,paňáč o život nejde. Chete hrát hru respektovat něco,co pro vás jiná vytvořili? Nebo ne? Tak se toho kurňa držte a pak nemusí dojít k žádné takové debilní situaci.
Je pravda,že nastalo pár situací,které dokážou nas...štvat spoustu lidí jak na jedné straně,tak na druhé straně.Ale nájem vám to nezaplatí a děti nenakrmí.Takže si můžem postěžovat...a o je tak všechno.Vy se tady osočujete,urážíte......prostě se serete jeden do druhýho.....to jste družstevníci? to nemá za mák smyslu,co tady děláte....

1stCL_Novotny
Valec napsal:

Ja to chapu jako velky podraz vuci Robovi.A vy se tu chovate jako by se nic nestalo.Stalo a to pekna kurv.rna.

A co se jako stalo bumbrdlíčku? Udělal jsem něco panu Robovi?
Nebo jsem ho dokonce znemožnil?
Jo?!
Tak dobře, KDE! Kde pane?? A dokonce i v krajích kde používají jiný jazyk než můj rodný??
Tak kurva co!? Naštvaný
Jo jak malej . . . . to už jsi napsal.

Valec
X Novotny napsal:

Valec napsal:

A co se jako stalo bumbrdlíčku? Udělal jsem něco panu Robovi?
Nebo jsem ho dokonce znemožnil?
Jo?!
Tak dobře, KDE! Kde pane?? A dokonce i v krajích kde používají jiný jazyk než můj rodný??
Tak kurva co!? Naštvaný
Jo jak malej . . . . to už jsi napsal.
To jsem nemyslel tebe smouliku.Nebo ty si taky bonzoval?

BP_Madvlk
Válec klid...nejdřív čti všechno a pak se ozývej...

Valec
A kdy si kluci zalitame zase spolecne?

BP_Madvlk
Abyste zase jako v něděli skoro celá 310 dostali na prdel Úsměv ? počkej do neděleCool

Valec
BP_Madvlk napsal:

Válec klid...nejdřív čti všechno a pak se ozývej...
Ja si ctu neboj.Ale nikdy bych nedal odkaz treba na fotky co tady na foru postoval Baron ze ktereho letiste startujete (coz je aktivni letiste) a kde pristavate a v kterem sektoru hlidkujete.Sory asi nejsem normalni a nebo mozna jo?

Pragr
Hmm, tak ona citace prohlášení na veřejném fóru je podraz a bonzování. Válče přestaň blábolit a nebo si alespoň najdi ve slovníku význam slov která používáš.

Očividně jakákoli rozumná debatu tu nikam nevede.

Valec
BP_Madvlk napsal:

Abyste zase jako v něděli skoro celá 310 dostali na prdel Úsměv ? počkej do neděleCool
Vidis to a mi rikali ze sestrelili asi 6 Bf skoro beze strat.Asi pujdou na koberecek Úsměv

Valec
Pragr napsal:

Hmm, tak ona citace prohlášení na veřejném fóru je podraz a bonzování. Válče přestaň blábolit a nebo si alespoň najdi ve slovníku význam slov která používáš.

Nepotrbuju slovnik to je po nasemu.Mozna to je tvuj problem ze vsechno hledas ve slovnicich a nerozumis mistnim slovickum.U nas se treba rika krysa prevlecena za kamarada.A ve slovniku to mozna nenajdes.

310_Pip
Pragr napsal:

Prágře jestli nevidíš, jak moc jsi Roba poškodil, tak je mi Tě líto...

Ostatní debata už postrádá smysl a admin by to opravdu měl promazat, nebo zamknout.
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
BP_Madvlk
Ty si myslíš,že ho chtěl poškodit ? prostě probírali věci,co se staly,co by se mělo/nemělo dělat.A když už se Robo pochlubí tím,že pokude se mu nepodaří zničt hangáry bombama,tak tam má žuchnout s érem.....ať to raději nikde nepíše a nebude se o čem bavit...

BP_Madvlk
Jen pro úplnost : původní příspěvek Roba :

Dakujem.Nejde o nic tajne pravdaze, len co mozte povedat ohladom udalosti, pretoze je mozne, ze sa stala chyba v nastaveniach misie. Ja som napriklad nevidel ziadne dymy po predoslom utoku. Pad do letiska - bolo mi nariadene v pripade neuspechu prveho ataku s bombami narazit do hangaru a pokusit sa ciel znicit takto vlastnym telom. Vzhladom na cas bolo jasne, ze moja misia sa skonci stratenym lietadlom, takze preto.

Takže na tom nese každý svůj díl viny...házet všechno na jednoho a chladit si žáhu....

WT_Horrido
Nechcete si o tom promluvit na TS?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Robo
BP_Madvlk napsal:

Jen pro úplnost : původní příspěvek Roba :

Dakujem.Nejde o nic tajne pravdaze, len co mozte povedat ohladom udalosti, pretoze je mozne, ze sa stala chyba v nastaveniach misie. Ja som napriklad nevidel ziadne dymy po predoslom utoku. Pad do letiska - bolo mi nariadene v pripade neuspechu prveho ataku s bombami narazit do hangaru a pokusit sa ciel znicit takto vlastnym telom. Vzhladom na cas bolo jasne, ze moja misia sa skonci stratenym lietadlom, takze preto.

Takže na tom nese každý svůj díl viny...házet všechno na jednoho a chladit si žáhu....

Len pre uplnost, toto je co sa riesi:

''I was informed that a red pilot made statements on another forum that their tactic was to hold their Blenheim back until the last 15 minutes with no possible hope of returning to base.''

''Bol som informovamy, ze cerveny pilot napisal na nejakom inom fore, ze ich taktika bola zadrzat Blenheimy az do poslednych 15 minut bez moznosti na navrat domov.''

Nic so zuchnutim do hangarov. Islo o to, ze hoci ciele boli znicene prvym naletom a aj ja som stihol 2x odhodit a este aj narazit do hangara (nespravneho ale co uz), tak sa mozno kvoli chybe nespustil trigger ze zakladna bola znicena. Akoze asi aj bola. Ako sa z toho co som tu napisal ja, a co tak ochotne citujes, stalo to co napisal Gruber, to vie asi len Pragr. Ked uz spe pri citaciach, najdi mi prosim kde pisem ze som utocil tak neskoro planovane alebo mi vysvetli, preco sa to u vas vobec riesilo, najma ked sa to vobec nezaklada na pravde. A keby sa to aj zakladalo na pravde, stale je Pragr pekny chapun pre to co urobil.

Jasne, inak mas pravdu Vlcaku, musim si davat bacha na to co tu medzi kamaratmi napisem Smutný A tiez sa ti lahko hovori ze o nic nejde, ked sa ta to netyka, ze? Mrknutí

TozziFan
Jéje, vy jste ale blázni. Proč to pořád řešíte? Já jsem naopak rád že Robo. přiletěl později. Jsem si nad stůl pověsil jeho plátno ze směrovky a ukrad mu hodinky. Kdyby přiletěl dřív, tak mi ho vyžerou jiní Šklebící se.

BP_Madvlk
Tak tak...my jsme taky dostali "pojeb" o tom,že jsme to tady s tebou rozebírali...Stalo se stalo.Pevně věřím tomu,že Pragr nechtěl nikomu ublížit a že spousta věcí se jedním způsobem řekne a druhým pochopí.A jestli se probírali sebevražedné mise,či mise bez návratu domů...kdo ví.Ale takhle osočit že za vše může jen jeden jediný a on to "určitě"byl......bez důkazů bych to nedělal.Mezi kamarádmi to nedělá dobrotu...

LesniHU
Ad causa "Gruber"

Gruber, to je ten pucflek z Halo, halo. Ne?
(LesniHU svym vrozenym taktem a vypestovanou eleganci ve vyjadrovani prave povysil lokalni aferu na mezinarodni. Tedy, povysi, hned jak to nekdo iniciativni prelozi a nalinkuje Úsměv )

Robo
BP_Madvlk napsal:

Tak tak...my jsme taky dostali "pojeb" o tom,že jsme to tady s tebou rozebírali...Stalo se stalo.Pevně věřím tomu,že Pragr nechtěl nikomu ublížit a že spousta věcí se jedním způsobem řekne a druhým pochopí.A jestli se probírali sebevražedné mise,či mise bez návratu domů...kdo ví.Ale takhle osočit že za vše může jen jeden jediný a on to "určitě"byl......bez důkazů bych to nedělal.Mezi kamarádmi to nedělá dobrotu...

Co ste tu so mnou rozoberali? Nic. Len som vas ako kamaratov poprosil, ci by ste nemohli pomoct s riesenim mozneho technickeho problemu, nic viac som od vas nechcel ani som tu s nikym neriesil ziadnu taktiku. Ze si niekto nedomysli dosledky toho, ze to zacne tahat na ine fora a naopak si domysli svoje fakty, tak to je uz trochu silne kafe. Som rad, ze po mojom poslednom prispevku uz nevravis, ze to je aj moja vina a skor Pragra ako kamarata branis. To je pekne, len si daj bacha aby aj teba za nieco nenabonzoval.

Tozzi riesim to pretoze sa ma to este stale tyka, bohuzial.. SmutnýSmutnýSmutný

Lesnik Gruber je postava z Die hard, Allo Allo mali sofistikovanejsie mena, ako Herr Flick a pod. Šklebící se Ale pobavil si ma ako obvykle PffPff

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,141,584 návštěv