IMO úroveň AI flaku je další věc co by stála za úpravu. Přeci jen to, že si nad natolik silně bráněným cílem, jako je letiště krouží bombardéry o stíhačkách ani nemluvím (platí pro obě strany) ve výšce 50m aniž by jim hrozilo sestřelení je tak trochu nesmysl.
...quote]
Úroveň AI flaků je podle mne dostatečná, záleží na tvůrcu mise jak a kolik flaků k zabezpečení cíle zadá.
Zkus si zaletět s Blenheimem např. na ATAGu na Fuel depod ve čtverci M2,5 a budeš mluvit o kvalitě AI flaků jinak
No na update si jeste pockame,zatim je jenom video
Máš pravdu, Razore, proto se to vlákno na ATAG ostatně jmenuje "Team Fusion video update 08/03/2013. Footage all captured online. Almost there ;-)"
Mimochodem to, že ty záběry jsou z online poletů, je docela zajímavá drobnost. Mysticpuma naznačuje, že vydání modu je na spadnutí. Skoro bych tomu věřil.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Robo napsal:
Razor update sa mysli ako piatkovy update. Na dnes bolo hlasene len video s ukazkou online boja pocas testovania.
Hele, nech si to, jóóóó. Ten je můj, nekaž mi zábavu. Ty se starej o to, abys měl správně skiny, teda aby se líbily úplně všem. Jinak budu chtít zpátky svoje prachy (a je jedno, že jsem nic nezaplatil).
Pamatuje se tu ještě někdo na kauzu 312_... sakra, jak se jmenoval ten kluk, co sem dával ty pěkný obrázky letadel, aby ostatním udělal radost, a vždycky se na něj vrhlo zo pár mudrochů, aby mu vysvětlilo, jak to dělá úplně blbě? To už je taky let...
Upravil/a 310_cibule dne 08-03-2013 21:08
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
... sakra, jak se jmenoval ten kluk, co sem dával ty pěkný obrázky letadel, aby ostatním udělal radost, a vždycky se na něj vrhlo zo pár mudrochů, aby mu vysvětlilo, jak to dělá úplně blbě? To už je taky let...
... sakra, jak se jmenoval ten kluk, co sem dával ty pěkný obrázky letadel, aby ostatním udělal radost, a vždycky se na něj vrhlo zo pár mudrochů, aby mu vysvětlilo, jak to dělá úplně blbě? To už je taky let...
Jura ?
Asi jo. Myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jist. Pletl se mi do toho 312_Karl, se kterým jsem si tehdy psal. Dík. Pamatuješ, ty obrázky byly moc hezký. A pak je sem přestal dávat, neměl to zapotřebí. Škoda.
Pamatuju.
Dalo by se o nem rici neco jako "zakladatel grafickeho vitezneho spitfajrismu"... "Maloval" pekne. A frekvenci mel taky slusnou
Co si tak vzpominam, ja osobne byl snad jen unaven tou zaplavou spitfiru, zatimco mnoho dalsich rozebiralo i cmoud za erem jako by to byla slozitost zebrinaku...
Je to tak, na spitfajry byl machr, ale ostatní o nich samozřejmě věděli daleko víc. A o malování taky ;-)
Hele, taky máš pocit, že tahle partička nám sprostě vybrakovala koncept debat na SVK? Na to jsou snad nějaký zákony, ne? Copyright a tak?
YouTube Video
Pamatuju.
Dalo by se o nem rici neco jako "zakladatel grafickeho vitezneho spitfajrismu"... "Maloval" pekne. A frekvenci mel taky slusnou
Co si tak vzpominam, ja osobne byl snad jen unaven tou zaplavou spitfiru, zatimco mnoho dalsich rozebiralo i cmoud za erem jako by to byla slozitost zebrinaku...
Aspon tvoril daco pekne a nie len tukal do klavesnice, ze?
[img]http://img321.imageshack.us/img321/2303/loneflight0pf.jpg[/img] is not a valid Image.
Mne urobil v pohode aj mezka a moc sa mi pacil:
[img]http://spitfire.ic.cz/album/images/robo.jpg[/img] is not a valid Image.
Hele, taky máš pocit, že tahle partička nám sprostě vybrakovala koncept debat na SVK? Na to jsou snad nějaký zákony, ne? Copyright a tak?
Téhle partičce to narozdíl od nás pěkně ladí i když si každý mele (teda zpívá) svou.
Mimochodem jejich Psycho killer je mooooc pěknej. A jejich verze Crazy - mňam
310_cibule napsal:Hele, taky máš pocit, že tahle partička nám sprostě vybrakovala koncept debat na SVK? Na to jsou snad nějaký zákony, ne? Copyright a tak?
No jistě. Podáme hromadné trestní oznámení. Je to velezrada.
Jakákoliv nekozistentní komunikace která zcela záměrně nenavazuje na předchozí debaty doprovázená nepřiměřenými emočnímy výlevy je patent SVK!
WT_Slava napsal:
Mimochodem jejich Psycho killer je mooooc pěknej. A jejich verze Crazy - mňam
Satisfaction taky není špatný Já je žeru už dlouho, skoro stejně dlouho jako debaty na SVK
Krásné na hudbě je to, že to funguje a že se to i dá poslouchat, i když každý zpívá něco jiného
Mimochodem, jak amatérský muzikus miluju jednu scénu z filmu Pevnost Alamo: totiž tu, jak jediný houslista svede "bitvu" s bubeníky nepřítele - a vyhraje. Protože: "Melodie je víc než tupé bubnování" (možná to není přesně to co řekl, kdo si to má pamatovat ale ten smysl to je)
EDIT: tady jsem vám ji našel http://www.youtube.com/watch?v=c24zIkPnLYI
Upravil/a alfik dne 09-03-2013 13:36
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.