November 23 2024 15:08:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Můj avatar
GC3_Chroust
Na Sibir s Tebou Vyděšený

310_Ikar
Kazdopadne ma 3IAP nejhezci a neoriginalnejsi avatary, teda alespon pro me!!!

www.310raf.com
GC3_Chroust
313_Ikar napsal:
Kazdopadne ma 3IAP nejhezci a neoriginalnejsi avatary, teda alespon pro me!!!

Ach jo, to se zase bude Kane nafukovat Mrknutí

1stCL_Jamamoto
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
Neber to nijak zle...prostě bedlivě neštuduji každý avatar....přišlo mi to jako nějakej pták s deformovanými křídly, nebo pták v krabici....prostě jsem to nějak zvlášť nezkoumal....jinak podotýkám, že do státních vlajek se většinou zahalují padlí... že byto měl ten sokolík už za sebou? No jo....ptačí chřipka je svinstvo....Šklebící se

Tak a teď už se nemůžu divit, až mi bude sedět celá 3.IAP za zadkem.....:sm13:

S! Pánové....a berte to jako přátelský štulec! :jamamoto:

Vydal jsem rozkaz, za každou cenu sundat !!! :sm11: Kolik virtuálních životů to bude stát je v daný okamžik jedno.
Šklebící se

Tak že se toho pro mne tolik nemění....stejně mě sundaváte, kdekoliv mne potkáte....a Krasnodar je stejně můj! :jamamoto:

Ps: Připravte si hodně červených vlaječek...ať máte ty zdechlá ptačiska do čeho balit!!!!!:sm13::sm13::sm13:

VGR_Plavec
WT_Slava napsal:
3IAP_Dazz napsal:

Jak kdyby jste nevěděli co je v životě nejdůležitější !!!

Hele a to jde stanovit? Podle mě se to v průběhu života mění. Napřed je období jídla, když člověk trochu vyroste tak sex no a pak zase jídloŠklebící se

jj, naprosto souhlasím. jen momentálně nevím, v jaké fázi se právě nacházím. nějak se mi navzájem prolínají :sm37:
Ale k tématu, Vaše avatary mne rozesmály jako už dlouho nic. A blahopřeji hlavě, která na takovouhle originalitu přišla. :sm38:

falkon
1stCL_Jamamoto napsal:
Ps: Připravte si hodně červených vlaječek...ať máte ty zdechlá ptačiska do čeho balit!!!!!:sm13::sm13::sm13:

:sm6::sm6:
Do nich Jamamoto, nedaj sa !! Drrrrrrz.... trhaj, trhaj !!! Šklebící se

Tajpan
1stCL_Jamamoto napsal:
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
Neber to nijak zle...prostě bedlivě neštuduji každý avatar....přišlo mi to jako nějakej pták s deformovanými křídly, nebo pták v krabici....prostě jsem to nějak zvlášť nezkoumal....jinak podotýkám, že do státních vlajek se většinou zahalují padlí... že byto měl ten sokolík už za sebou? No jo....ptačí chřipka je svinstvo....Šklebící se

Vydal jsem rozkaz, za každou cenu sundat !!! :sm11: Kolik virtuálních životů to bude stát je v daný okamžik jedno.
Šklebící se

Tak že se toho pro mne tolik nemění....stejně mě sundaváte, kdekoliv mne potkáte....a Krasnodar je stejně můj! :jamamoto:

Drahý Jamamoto. My ti Krasnodarsk neberieme, my ti ho necháme. Mrknutí Ved Ty nám ho sám dáš. Spolu aj a bielou vlajkou. A za odmenu ti poskytneme liečebný pobyt na Sibír,i zadarmo. Šklebící se
Spomen si na Stalingrad!!!:jamamoto: :sm18:
Upravil/a Tajpan dne 20-01-2006 08:06

XXX_Dazz
1stCL_Jamamoto napsal:
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:

Šklebící se

Tak teď doufám, že až tě sundáme, tak ty vyskočíš, my tě pak zajmeme Šklebící se a pak tě :sm29: a ještě jednou :sm29: a pak zase :sm29: a pro změnu :sm11: a pak zase :sm11:.

:sm12:

Ucho
Jen aby jste z těch svejch sokolíků nedopadli takhle :-)
[img]http://www.ucho.wz.cz/obr/image001.gif[/img] is not a valid Image.
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

313_Gryzlov
:sm6:

1stCL_Jamamoto
CSL_Ucho napsal:
Jen aby jste z těch svejch sokolíků nedopadli takhle :-)
[img]http://www.ucho.wz.cz/obr/image001.gif[/img] is not a valid Image.

No tak tohle je boma!!!!!:sm6::sm12:

1stCL_Jamamoto
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:

Šklebící se

Tak teď doufám, že až tě sundáme, tak ty vyskočíš, my tě pak zajmeme Šklebící se a pak tě :sm29: a ještě jednou :sm29: a pak zase :sm29: a pro změnu :sm11: a pak zase :sm11:.

:sm12:

Podotýkám, že létám se svým osobním Valhterem PPK a po shlédnutí slavného hororu Ptáci budu v případě nutnosti volit s ohledem na Vaše avatary hrdinskou smrt před potupným zajetím a deportací do Osady havranů....:jamamoto:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,831 návštěv