Můj avatar
|
GC3_Chroust |
Přidané 19-01-2006 11:27
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
Založený: 30.09.05
|
Na Sibir s Tebou |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 19-01-2006 11:35
|
Uživatel
Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
Kazdopadne ma 3IAP nejhezci a neoriginalnejsi avatary, teda alespon pro me!!! |
|
|
|
GC3_Chroust |
Přidané 19-01-2006 11:57
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 367
|
313_Ikar napsal:
Kazdopadne ma 3IAP nejhezci a neoriginalnejsi avatary, teda alespon pro me!!!
Ach jo, to se zase bude Kane nafukovat |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 19-01-2006 18:33
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
Neber to nijak zle...prostě bedlivě neštuduji každý avatar....přišlo mi to jako nějakej pták s deformovanými křídly, nebo pták v krabici....prostě jsem to nějak zvlášť nezkoumal....jinak podotýkám, že do státních vlajek se většinou zahalují padlí... že byto měl ten sokolík už za sebou? No jo....ptačí chřipka je svinstvo....
Tak a teď už se nemůžu divit, až mi bude sedět celá 3.IAP za zadkem.....:sm13:
S! Pánové....a berte to jako přátelský štulec! :jamamoto:
Vydal jsem rozkaz, za každou cenu sundat !!! :sm11: Kolik virtuálních životů to bude stát je v daný okamžik jedno.
Tak že se toho pro mne tolik nemění....stejně mě sundaváte, kdekoliv mne potkáte....a Krasnodar je stejně můj! :jamamoto:
Ps: Připravte si hodně červených vlaječek...ať máte ty zdechlá ptačiska do čeho balit!!!!!:sm13::sm13::sm13: |
|
|
|
VGR_Plavec |
Přidané 19-01-2006 19:31
|
Nováček
Příspěvek: 82
Založený: 02.10.05
|
WT_Slava napsal:
3IAP_Dazz napsal:
Jak kdyby jste nevěděli co je v životě nejdůležitější !!!
Hele a to jde stanovit? Podle mě se to v průběhu života mění. Napřed je období jídla, když člověk trochu vyroste tak sex no a pak zase jídlo
jj, naprosto souhlasím. jen momentálně nevím, v jaké fázi se právě nacházím. nějak se mi navzájem prolínají :sm37:
Ale k tématu, Vaše avatary mne rozesmály jako už dlouho nic. A blahopřeji hlavě, která na takovouhle originalitu přišla. :sm38: |
|
|
|
falkon |
Přidané 19-01-2006 19:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1478
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Ps: Připravte si hodně červených vlaječek...ať máte ty zdechlá ptačiska do čeho balit!!!!!:sm13::sm13::sm13:
:sm6::sm6:
Do nich Jamamoto, nedaj sa !! Drrrrrrz.... trhaj, trhaj !!! |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 20-01-2006 08:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
1stCL_Jamamoto napsal:
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
Neber to nijak zle...prostě bedlivě neštuduji každý avatar....přišlo mi to jako nějakej pták s deformovanými křídly, nebo pták v krabici....prostě jsem to nějak zvlášť nezkoumal....jinak podotýkám, že do státních vlajek se většinou zahalují padlí... že byto měl ten sokolík už za sebou? No jo....ptačí chřipka je svinstvo....
Vydal jsem rozkaz, za každou cenu sundat !!! :sm11: Kolik virtuálních životů to bude stát je v daný okamžik jedno.
Tak že se toho pro mne tolik nemění....stejně mě sundaváte, kdekoliv mne potkáte....a Krasnodar je stejně můj! :jamamoto:
Ps: Připravte si hodně červených vlaječek...ať máte ty zdechlá ptačiska do čeho balit!!!!!:sm13::sm13::sm13:
Drahý Jamamoto. My ti Krasnodarsk neberieme, my ti ho necháme. Ved Ty nám ho sám dáš. Spolu aj a bielou vlajkou. A za odmenu ti poskytneme liečebný pobyt na Sibír,i zadarmo.
Spomen si na Stalingrad!!!:jamamoto: :sm18:
Upravil/a Tajpan dne 20-01-2006 08:06
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 20-01-2006 08:12
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
1stCL_Jamamoto napsal:
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
Tak teď doufám, že až tě sundáme, tak ty vyskočíš, my tě pak zajmeme a pak tě :sm29: a ještě jednou :sm29: a pak zase :sm29: a pro změnu :sm11: a pak zase :sm11:.
:sm12: |
|
|
|
Ucho |
Přidané 20-01-2006 09:04
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
|
Jen aby jste z těch svejch sokolíků nedopadli takhle :-)
[img]http://www.ucho.wz.cz/obr/image001.gif[/img] is not a valid Image.
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
313_Gryzlov |
Přidané 20-01-2006 09:10
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
|
:sm6: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 20-01-2006 10:55
|
Uživatel
|
CSL_Ucho napsal:
Jen aby jste z těch svejch sokolíků nedopadli takhle :-)
[img]http://www.ucho.wz.cz/obr/image001.gif[/img] is not a valid Image.
No tak tohle je boma!!!!!:sm6::sm12: |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 20-01-2006 10:59
|
Uživatel
|
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
3IAP_Dazz napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
Tak teď doufám, že až tě sundáme, tak ty vyskočíš, my tě pak zajmeme a pak tě :sm29: a ještě jednou :sm29: a pak zase :sm29: a pro změnu :sm11: a pak zase :sm11:.
:sm12:
Podotýkám, že létám se svým osobním Valhterem PPK a po shlédnutí slavného hororu Ptáci budu v případě nutnosti volit s ohledem na Vaše avatary hrdinskou smrt před potupným zajetím a deportací do Osady havranů....:jamamoto: |
|
|