Mam mali problem s hrou po patchnuti na 4.312 a napojeni sa do MP co SP mi vypise toto:
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: APPCRASH
Názov aplikácie: Launcher.exe_Launcher
Verzia aplikácie: 1.0.0.0
Časová pečiatka aplikácie: 4d6e3d08
Názov chybného modulu: core.dll
Verzia chybného modulu: 0.0.0.0
Časová pečiatka chybného modulu: 507eb270
Kód výnimky: c0000005
Odsadenie výnimky: 000d67dc
Verzia OS: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie 1: 0a9e
Ďalšie informácie 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ďalšie informácie 3: 0a9e
Ďalšie informácie 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Nevie nekto ako to vyriesit? dakujem za pomoc...
DB-VH
I./KG 66_Voyager
"Wenn Sie fliegen müssen, um zu sehen, so stellen Sie sicher, dass Ihnen jetzt fällt mein Puma ....."
Máš pravděpodobně nabouraný soubor core.dll. Otevři si Steam, klikni pravou myší na CLODa/vlastnosti/místní soubory/ověřit integritu mezipaměti hry. Až to skončí budeš si muset znovu nainstalovat patche.
Tak už mne napadá jen kompletní odinstalování CLODa a důkladné vyčištění registrů. Ještě bych znovu stáhl všechny patche, třeba jsou poškozené při stahování. Když nainstaluješ základní verzi CLODa funguje, než tam dáš patche?
No ono som to spravil asi už 100x a po pacnuti mi to robí stále. Tak už naozaj neviem si rady a ešte mi vypisuje niečo z mapov že ju nedokáže načítať.
1) odinstaluj CloD-a
2) vytvori si "Stam kniznicu" na INOM mieste nez v C:\Program Files (napr. na D:\, alebo c:\games)
3) nainstaluj CloD do tej novej kniznice (teda NIE do Program Files)
4) otestuj spustenie CloD-a PRED aplikaciou akehokolvek TF patchu! (!!!)
5) po uspesnom preleteni sa v default verzii skus nainstalovat TF 3.00 -> po aplikacii kazdeho patchu sa skusobne prelet.
Takto ziskas aspon ponatie, v ktorej fazi sa to "pokazi"...
Tak už mne napadá jen kompletní odinstalování CLODa a důkladné vyčištění registrů. Ještě bych znovu stáhl všechny patche, třeba jsou poškozené při stahování. Když nainstaluješ základní verzi CLODa funguje, než tam dáš patche?
ano zakladna verzia funguje bez problemov to az po patchnuti mi to roby nepechy....
To falkon:
To asi nebude tym lebo steam mam uplne niekde inde na disku ako ma byt..
DB-VH
I./KG 66_Voyager
"Wenn Sie fliegen müssen, um zu sehen, so stellen Sie sicher, dass Ihnen jetzt fällt mein Puma ....."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.